Brothers - A Tale of Two Sons | PC

Brothers – A Tale of Two Sons

ناشر : 505 Games
سازنده : Starbreeze
پلتفرم ها : دیجتالی : PSN, Steam,XBLA
تاریخ انتشار : بهار 2013
سبک : fantasy action-adventure

اطلاعاتی از بازی :
کارگردانی بازی توسط فیلم سازی با نام Josef Fares است.
موتور گرافیکی بازی The Unreal Engine است.
داستان بازی درمورد دو برادر است که پدرشان بیمار و درحال مرگ است انان برای بهبودی پدرشان باید "اب زندگی" را پیدا کنند و بایستی برای زنده مانده به هم دیگر کمک کنند و تکیه داشته باشند.

“One must be strong where the other is weak, brave where the other is fearful,”

http://forum.bazicenter.com/thread68756/#post2253426

آخرین ویرایش:
این آپدیت رو باید چی کار کرد و کجا ریخت ؟

لینک دانلودش رو ندارید ؟

داخل آپدیت دو پوشه هست. یکی فایل آپدیت که نصبی هست و موقع نصب محل نصب بازی رو بهش میگی. یه پوشه هم که کرک هستش دیگه که جایگزین میکنی.

لینک هم اسمشو جستجو کنی تو گوگل, لینکهاشو پیدا میکنی.

عجب شاهکاری بود.بد مدت ها که نشستیم دوتا بازی کردیم یکیش این بود که حرف نداشت.
شدیدا توصیه میشه برا کسایی که دنبال یه چیز متفاوتن.

بازیو تموم کردم. قشنگ بود. دقت کردید چه کارگردانی سینمایی و متینی داشت!!

همه چیز تو صحنه ها همونجوری پیش میرفت که دوست داشتید ببینید. بنظر من نقطه قوتش نه گیم پلی (البته بجز یک قسمت که واقعا جذاب بود گیم پلی اش) نه داستان و ... بود بلکه کارگردانی بینظیرش برای یک بازی باعث شد اینقدر موفق باشه. نفهمیدن زبون بازی هم یجورایی به پاک و معصوم نشون دادن شخصیت ها کمک میکرد.

فقط زیادی کوتاه بود و میشد گیم پلی غنی تری داشته باشه حتی بعنوان یک بازی دانلودی

بازی رو همین الان تموم کردم ، عجب پایان زیبا و تراژدیکی داشت .
جدا که یکی از بهترین بازی هایی بود که در تمام عمرم بازی کردم ، البته همین طور که دوستان هم اشاره کردن گیم پلی و گرافیک و ... شاید خیلی پیزی برای گفتن نداشته باشه ولی داستان محشر بازی و موسیقی دلنشینش خیلی به زیبا شدن بازی کمک کرد .
از چپتر ششم به بعد مخصوصا نیم ساعت پایانی بازی با اون موسیقی حماسی فوق العاده زیبا و دیدنی بود .
امیدوارم این گروه و استدیو به زودی کار بعدیشون رو هم بدن بیرون .

راستی موزیک پایانی بازی رو از کجا میشه دانلود کرد ؟

بازی رو همین الان تموم کردم ، عجب پایان زیبا و تراژدیکی داشت .
جدا که یکی از بهترین بازی هایی بود که در تمام عمرم بازی کردم ، البته همین طور که دوستان هم اشاره کردن گیم پلی و گرافیک و ... شاید خیلی پیزی برای گفتن نداشته باشه ولی داستان محشر بازی و موسیقی دلنشینش خیلی به زیبا شدن بازی کمک کرد .
از چپتر ششم به بعد مخصوصا نیم ساعت پایانی بازی با اون موسیقی حماسی فوق العاده زیبا و دیدنی بود .
امیدوارم این گروه و استدیو به زودی کار بعدیشون رو هم بدن بیرون .

راستی موزیک پایانی بازی رو از کجا میشه دانلود کرد ؟

ازاینجا
https://overkillsoundtracks.bandcamp.com/album/brothers-a-tale-of-two-sons-official-soundtrack

من هم در چپتر ۴ قسمتی که باید از قلعه بالا برند نزدیک اواخر چپتر مشکل دارم آپدیت رو هم از لینک http://dl3.ps-army.com/Download/Updates/Brothers_A_Tale_of_Two_Sons_Update_1-iNLAWS.www.PS-Army.Com.rar گرفتم و نصب کردم اما تصحیح نشد. لینک رو دوستان ببینند آخرین آپدیتش هست دیگه درسته؟ چه کار کنم سیو چپتر ۴ رو کسی داره زحمتشو بکشه جایی آپلود کنه یا برام بفرسته؟

شوگول پوگول حبه انگول گوگولی موگول شما منم همین مشکلو داشتم که چند ثانیه پیش حل شد از اون چپتری که گرگا میان دوباره شروع کن از همون چپتر 4 من دو سه بار از اول رفتم ولی بازم همون آش و همون کاسه بود یبار از چپتر قبل ترش شروع کردم درست شد.مشکلت حل میشه انشاالله شوگولی پوگول.

بد مصب در دروازه بالا نمیره صد بار از اول رفتم بازم درست نشد . ابدیت بعد از دانلود هم معلوم نیست کجا رفنه تا کپیش کنم . پاکش کنم که اعصابمو بهم ریخته

هر کی بازی نکرده بازی کنه.
داریم ارشادتون میکنیما!!
یکم cod و بکش بکش ول کنیدا.چیزا خوبی هم هستا.

سلا به تمامی دوستان من فک کنم چپتره شیش گیر کردم اونجایی که یه گروه عهد دقیانوسی میخان یکیو بکشن ما هم میریم اونجا. تو دیوار هم یه نقش هست که میرن توش وایمیستن نمیدونم چه کنم کمک کنید.
هرچه زود تر بهتر:)

سلا به تمامی دوستان من فک کنم چپتره شیش گیر کردم اونجایی که یه گروه عهد دقیانوسی میخان یکیو بکشن ما هم میریم اونجا. تو دیوار هم یه نقش هست که میرن توش وایمیستن نمیدونم چه کنم کمک کنید.
هرچه زود تر بهتر:)

راستش جزییاتش یادم نیست ولی باید داداش کوچیکه رو بزاری رو دوش بزرگه و بری زیر اون آبشار خون تا خونی بشید و اون آدم خورا بترسن....

برو بالا تا کسی تاحالا باهات اشنا نشده اشنا بشه .
مزتو حس کنه:bighug:
در حق این بدبخت خیلی ظلم شده. انچنان تو این سایت مورد استقبال قرار نگرفته.
پاراگراف اخر نقد سایت بهترین توصیف میتونسته براش باشه:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or