Brothers - A Tale of Two Sons | PC

Brothers – A Tale of Two Sons

ناشر : 505 Games
سازنده : Starbreeze
پلتفرم ها : دیجتالی : PSN, Steam,XBLA
تاریخ انتشار : بهار 2013
سبک : fantasy action-adventure

اطلاعاتی از بازی :
کارگردانی بازی توسط فیلم سازی با نام Josef Fares است.
موتور گرافیکی بازی The Unreal Engine است.
داستان بازی درمورد دو برادر است که پدرشان بیمار و درحال مرگ است انان برای بهبودی پدرشان باید "اب زندگی" را پیدا کنند و بایستی برای زنده مانده به هم دیگر کمک کنند و تکیه داشته باشند.

“One must be strong where the other is weak, brave where the other is fearful,”

http://forum.bazicenter.com/thread68756/#post2253426

آخرین ویرایش:
داستان بازی بجورایی از طریق گیم‌پلی روایت می‌شه که یکی از ویژگی‌های فوق‌العاده‌ی اونه. واقعاً بازی خوبی بود...

با دیدن متا 90 بازی وسوسه شدم برم بازی کنم و تا الان یه بند دارم بازی می کنم
در یک کلام باید گفت محشره - به عمرم همچین بازی خلاقانه - تراژدی - معمایی ندیده بودم
زبانگفت و گوی دو پسر هم طبق نظر سازندگان بازی من درآودی ست
چرا که هدف اونا روایت یک تراژدی و ماجراجویی در قالب تصویر و حقیقتی ست که شما دارین بازی میکنین
بنابراین زبان محاوره مهم نیست .

هر کسی بازی نکرده باید گفت نصب که هیچ کل عمرش بر فناست :d

دوستان بازی هایی تو این سبک چی معرفی می کنین ؟

من خیلی وقت بود شنیده بودم این بازی خیلی قشنگه ولی نمیدونم چرا تا حالا سراغش نرفتم ، دیروز دانلود کردم و همون دیشب نصبش کردم .
این قدر بازی زیبا هست که آدم نمیتونه ولش کنه .
جالب اینجاست که نه گرافیک داره نه زبون داره ولی نمیدونم چی داره که آدم رو جذب خودش میکنه .
برای من که اینقدر جذابه که اساسین کرید بلک فلگ رو ول کردم امروز یه سره روی این بازی بودم .

درسته بازی گرافیک فنی بالایی نداره ولی گرافیک هنریش بشدت بالا هست و یکی از جذابیت هاشم همینه! رنگ بندی ها اتمسفر یک محیط رویایی رو درست میکنن که آدم عاشقش میشه :x
و همینطور کار تیمی دو نفر بطوری توی این بازی خوب کار شده که آدم توی هیچ بازیی دیگه ای نمیتونه ببینه!

واقعا یکی از شاهکارای 2013 بود :x

دوستان من اینجا گیر کردم که ممنون میشم راهنماییم کنید :
البته فکر میکنم مشکل از بازی باشه یا باگی چیزی هست .

فکر کنم چپتر سوم هست که اونجا که یه کلید رو از پشت یه غول میدزدیم و باهاش یه غول دیگه رو آزاد میکنیم و بعد اون غول رو هم میندازیم تو قفس . اونوقت به همراه همون غول اولی که تو زندان بود میریم و اون به وسیله اون آسانسوره میفرستیم اون طرف و خودمون هم میریم پیشش ، اما اینجا من دقیقا وقتی میرم به غوله یهو غوله غیب میشه و منم نمیتونم از درب رد شم یعنی عملا هیچی جلوی کاراکترهام نیست ولی راه نمیرم و رد نمیشم ، انگار یه چیزی جلوشونو گرفته .
الان مشکل از بازی منه ؟

دوستان من اینجا گیر کردم که ممنون میشم راهنماییم کنید :
البته فکر میکنم مشکل از بازی باشه یا باگی چیزی هست .

فکر کنم چپتر سوم هست که اونجا که یه کلید رو از پشت یه غول میدزدیم و باهاش یه غول دیگه رو آزاد میکنیم و بعد اون غول رو هم میندازیم تو قفس . اونوقت به همراه همون غول اولی که تو زندان بود میریم و اون به وسیله اون آسانسوره میفرستیم اون طرف و خودمون هم میریم پیشش ، اما اینجا من دقیقا وقتی میرم به غوله یهو غوله غیب میشه و منم نمیتونم از درب رد شم یعنی عملا هیچی جلوی کاراکترهام نیست ولی راه نمیرم و رد نمیشم ، انگار یه چیزی جلوشونو گرفته .
الان مشکل از بازی منه ؟
باگه.برای منم همین طوری شد!چپتر رو از اول برو,درست میشه.

بازی من هم مشکل پیدا کرده.

این قسمت، نباید برادر کوچکتر رو بشه پایین هم آورد؟

برای من فقط امکان بالا رفتن هست و درخت‌ها می‌گیرنش

چپتر دو هم مشکلی پیش اومده بود، ولی از اول که رفتم درست شد. ولی برای این چپتر نتیجه نداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or