A.T.HELLBOY
کاربر سایت
homefront بازيه مزخرفي بود ولي ارزش يه بار تموم كردنو داشت... brink تو اون حد هم نيست يعني؟میشه گفت یک افتضاح به طور کامل و ساخته پرداخته شده !گراقیک آشغال گیم پلیر آشغال بی مفهوم بودن مراحل واقعا در حد آشغال !اصلا معلوم نیست تو این بازی کی به کی هست !
من نمیدنم این شرکت سازنده تو این موقه که همه شرکتها روی بازیهای بسیار جالب و عالی کار میکنن این شرکت مسخره میاد یه گیمی میسازه در حد سگا!!!!!!!!!!!!!! بازی اینقدر مسخرست که 2 هم براش زیاده !
پیشنهاد میکنم اصلا طرف این بازی نرید !!!!!!!!!!!!!! به هیچ عنوان )x
واقعا LOL بازی به اون باحالی! شما ها دیگه چه صلیقه ای دارین!محض اطلاعات غلتتون عرض کنم RAGE با id tech5 ساخته میشه و این بازی را به تنهای id میسازه !بتسدا مگه نیست؟ از id4 استفاده کرده گرافیکشم خوبه و همین بتسدا و id میخوان باهم RAGE رو بدن درسته!
جوک قشنگی بود . شما توقعتون پایین باشه ! ماله ما بالاست . تریلر اخری هم که نگاه کردی سعی کن برای بار دوم با یه چیزه دیگه نگاه کنی شاید یه چیزی تو گرافیکش دیدی !پس توقعاتتونو از ریج هم پایین بیارین با توجه به آخرین دموی که ازش دیدم نه گرافیک داشت نه چیزی!
محض اطلاعات غلتتون عرض کنم RAGE با id tech5 ساخته میشه و این بازی را به تنهای id میسازه !
جوک قشنگی بود . شما توقعتون پایین باشه ! ماله ما بالاست . تریلر اخری هم که نگاه کردی سعی کن برای بار دوم با یه چیزه دیگه نگاه کنی شاید یه چیزی تو گرافیکش دیدی !
دوست عزیز بازی homefront بازی خوبی بود با تمام بدیهاش گیم پلیر و گرافیک خوبی داشت و ارزش یکبار تموم کردن رو داشت این بازی هیچی برای گفتن نداره هیچی !بالا هم توضیح دادم از خریدش پشیمونم !!!homefront بازيه مزخرفي بود ولي ارزش يه بار تموم كردنو داشت... brink تو اون حد هم نيست يعني؟
!!!بله تایید میشه !در حد بازیهای سگا ساخته شده
DVD 9 منظورته دیگهسی دی 600 تومنی ناین !
اولا گیم پلیر نه گیم پلی دوما کند ترین و مضخرفترین اکشنی بود که تا حالا رفته بودم.دوست عزیز بازی homefront بازی خوبی بود با تمام بدیهاش گیم پلیر و گرافیک خوبی داشت
HF رو 20 min بازی کردم دچار بهم خوردگی حال شدم.!ارزش یکبار تموم کردن رو داشت این بازی هیچی برای گفتن نداره هیچی !بالا هم توضیح دادم از خریدش پشیمونم !!!
جوک که معمولا یکی دیگه میگه!(تو رو نمیگم داش فرخ!)ولی خوب دیکه!!!!باضیش ثلیخه ایه!منم خیلی خوشم اومد! نمیدونم دیگه!منم اینجوریم!محض اطلاعات غلتتون عرض کنم RAGE با id tech5 ساخته میشه و این بازی را به تنهای id میسازه !
جوک قشنگی بود . شما توقعتون پایین باشه ! ماله ما بالاست . تریلر اخری هم که نگاه کردی سعی کن برای بار دوم با یه چیزه دیگه نگاه کنی شاید یه چیزی تو گرافیکش دیدی !
!!!
DVD 9 منظورته دیگه
اولا گیم پلیر نه گیم پلی دوما کند ترین و مضخرفترین اکشنی بود که تا حالا رفته بودم.
ضرب آهنگ کند گرافیک داغون مثلا میخواست با این وضع رقیب CoD بشه که lol شد رفت
HF رو 20 min بازی کردم دچار بهم خوردگی حال شدم.!
من نمیدونم کلا 2 تومن پول بازی کپی انگار 80 تومن پول دادن میگن وای پشیمونم.!!!
اگه این چیزی نداره پس شما از چیش خوشت اومد رفتی خریدیش؟ 2 تا تریلر نگاه میکردی بعد میخریدی