Brink: x360 version

میشه گفت یک افتضاح به طور کامل و ساخته پرداخته شده !گراقیک آشغال گیم پلیر آشغال بی مفهوم بودن مراحل واقعا در حد آشغال !اصلا معلوم نیست تو این بازی کی به کی هست !
من نمیدنم این شرکت سازنده تو این موقه که همه شرکتها روی بازیهای بسیار جالب و عالی کار میکنن این شرکت مسخره میاد یه گیمی میسازه در حد سگا!!!!!!!!!!!!!! بازی اینقدر مسخرست که 2 هم براش زیاده !
پیشنهاد میکنم اصلا طرف این بازی نرید !!!!!!!!!!!!!! به هیچ عنوان )x

میشه گفت یک افتضاح به طور کامل و ساخته پرداخته شده !گراقیک آشغال گیم پلیر آشغال بی مفهوم بودن مراحل واقعا در حد آشغال !اصلا معلوم نیست تو این بازی کی به کی هست !
من نمیدنم این شرکت سازنده تو این موقه که همه شرکتها روی بازیهای بسیار جالب و عالی کار میکنن این شرکت مسخره میاد یه گیمی میسازه در حد سگا!!!!!!!!!!!!!! بازی اینقدر مسخرست که 2 هم براش زیاده !
پیشنهاد میکنم اصلا طرف این بازی نرید !!!!!!!!!!!!!! به هیچ عنوان )x
homefront بازيه مزخرفي بود ولي ارزش يه بار تموم كردنو داشت... brink تو اون حد هم نيست يعني؟

شما ها چی از بازی انتظار داشتین؟ بازیو رو هارد نصب کنین درست میشه در ضمن شرکت سازنده
بتسدا مگه نیست؟ از id4 استفاده کرده گرافیکشم خوبه و همین بتسدا و id میخوان باهم RAGE رو بدن درسته!
پس توقعاتتونو از ریج هم پایین بیارین با توجه به آخرین دموی که ازش دیدم نه گرافیک داشت نه چیزی!
ولی برینک خیلی بهم فاز میده تا 1 ماه اینده یادم باشه یه دست آنلاینم بزنم!
----------------------------------
HF مضخرف بود!؟ :o واقعا LOL بازی به اون باحالی! شما ها دیگه چه صلیقه ای دارین!

بتسدا مگه نیست؟ از id4 استفاده کرده گرافیکشم خوبه و همین بتسدا و id میخوان باهم RAGE رو بدن درسته!
محض اطلاعات غلتتون عرض کنم RAGE با id tech5 ساخته میشه و این بازی را به تنهای id میسازه !
پس توقعاتتونو از ریج هم پایین بیارین با توجه به آخرین دموی که ازش دیدم نه گرافیک داشت نه چیزی!
جوک قشنگی بود . شما توقعتون پایین باشه ! ماله ما بالاست . تریلر اخری هم که نگاه کردی سعی کن برای بار دوم با یه چیزه دیگه نگاه کنی شاید یه چیزی تو گرافیکش دیدی !

محض اطلاعات غلتتون عرض کنم RAGE با id tech5 ساخته میشه و این بازی را به تنهای id میسازه !

جوک قشنگی بود . شما توقعتون پایین باشه ! ماله ما بالاست . تریلر اخری هم که نگاه کردی سعی کن برای بار دوم با یه چیزه دیگه نگاه کنی شاید یه چیزی تو گرافیکش دیدی !

بله تایید میشه !
باز اصلا بازی نیست !در حد بازیهای سگا ساخته شده ! ارزش هیچی رو نداره حتی رایت اون روی سی دی 600 تومنی ناین !

homefront بازيه مزخرفي بود ولي ارزش يه بار تموم كردنو داشت... brink تو اون حد هم نيست يعني؟
دوست عزیز بازی homefront بازی خوبی بود با تمام بدیهاش گیم پلیر و گرافیک خوبی داشت و ارزش یکبار تموم کردن رو داشت این بازی هیچی برای گفتن نداره هیچی !بالا هم توضیح دادم از خریدش پشیمونم !!!

بله تایید میشه !در حد بازیهای سگا ساخته شده
!!!

سی دی 600 تومنی ناین !
DVD 9 منظورته دیگه

دوست عزیز بازی homefront بازی خوبی بود با تمام بدیهاش گیم پلیر و گرافیک خوبی داشت
اولا گیم پلیر نه گیم پلی دوما کند ترین و مضخرفترین اکشنی بود که تا حالا رفته بودم.
ضرب آهنگ کند گرافیک داغون مثلا میخواست با این وضع رقیب CoD بشه که lol شد رفت

ارزش یکبار تموم کردن رو داشت این بازی هیچی برای گفتن نداره هیچی !بالا هم توضیح دادم از خریدش پشیمونم !!!
HF رو 20 min بازی کردم دچار بهم خوردگی حال شدم.!
من نمیدونم کلا 2 تومن پول بازی کپی انگار 80 تومن پول دادن میگن وای پشیمونم.!!!
اگه این چیزی نداره پس شما از چیش خوشت اومد رفتی خریدیش؟ 2 تا تریلر نگاه میکردی بعد میخریدی

جوک که معمولا یکی دیگه میگه!(تو رو نمیگم داش فرخ!)ولی خوب دیکه!!!!باضیش ثلیخه ایه!منم خیلی خوشم اومد! نمیدونم دیگه!منم اینجوریم!
(جون من بحصو ادامه ندین ولی من اصلا باریج حال نکردم!حالا دیگه بسه:دی)

آخه فقط بحث پول نیست . وقت آدم خیلی از پول با ارزشتره . برای بعضی از بازی ها حیفه آدم وقتشو هدر بده .

!!!

DVD 9 منظورته دیگه

اولا گیم پلیر نه گیم پلی دوما کند ترین و مضخرفترین اکشنی بود که تا حالا رفته بودم.
ضرب آهنگ کند گرافیک داغون مثلا میخواست با این وضع رقیب CoD بشه که lol شد رفت

HF رو 20 min بازی کردم دچار بهم خوردگی حال شدم.!
اگه این چیزی نداره پس شما از چیش خوشت اومد رفتی خریدیش؟ 2 تا تریلر نگاه میکردی بعد میخریدی

1. ببن دوست من اول از هم بله منظورم دیسک ناین هست !
2. اولا که این بازی اصلا به 2 دقیقه گیم پلیر و گرافیک کالاف نمیرسه که شما داری با اون مقایسه میکنی این کجا آن کجججججججججججججججججا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این گیم رو باید با بازیهایی که در سطح خودش هست مقایسه کنی مثل مثلا homefront که ما مقایسه کردیم اما به نظر من هیچ وقت نباید این مقایسه رو حتی با اون بازی انجام بشه چون اون بازی هم خوش ساخت تر هم بهتر از هر لحاظ بود !
نکته بعد اینکه homefront بازی بود که تو uk حتی در آخرین روزها جزء پرفروشترین ها بود !
3.ارزونترین بازیهای 360 حدود 3تومن هست که تو توپخونه میفروشن بدون قاب میفروشن!و من اصلا برام پول مطرح نیست اگه بود که نمیرفتم اولین نفر اون رو میخریدم !در ضمن تریلر بازی رو هم به طور کامل دیدم و اولش خوب چون از بازیهای اول شخص به طور کامل خوشم میاد خریدم اما واقعا افتضاح بود !و اصلا هم برام مهم نیست !چون من تمام بازیهای اول شخصا رو میخرم !
اگر بازی رو گرفته باشی متوجه میشی که اصلا بازی هیچی برای گفتن (در سبک کنونی نداره ) مراحل پرت و بی هدف گرافیک افتضاح گیم پلیر نا مفهوم و فوق العاده ضعیف مسیرهای نامشخص آیتم های پر از علایم در بازی و نشونه گیری بسیار ضعیف و بی دقت !خوب امتیاز هم که مشخصه هم چیز هست !و من رو یاد بازیهای سگا انداخت !

در کل :
ببین دوست عزیز بازی که این همه تبلیغات واسش بشه و این همه مردم و گیمرها منتظر باشن این از آب دربیاد که IGN بعد از گذشت فقط 1 روز سریع امتیاز بده اونم 6 دیگه معلومه که چیه !تازه گیم اسپوت هم به بازی 6 داده !
همین نظرات این سایتها کافیه این دو سایت بزرگ به خصوص GAME SPOT برای من کافیه !

دوستان چرا يه بازي رو با ميزان پولي كه بهش ميدن، ارزش‌گذاري ميكنيد؟
اصلا صحبت پول نيست! علت اينكه پرسيدم ارزش يه بار تموم كردن داره يا نه، اين بود كه واقعا وقتي كه براي بازي ميتونم بذارم محدوده... وگرنه منم ميدونم كه 2 يا 3 تومان پولي نيست!
ضمنا با ديدن دو، سه تا تريلر هم نميشه در مورد يه بازي نظر داد؛ چون در مورد گيم پلي وقتي ميشه نظر داد كه خودت بازي كني.
طرفداران بازي hf هم ناراحت نشن لطفا! از گيم پلي اين بازي حالم به هم ميخوره!
نه به اين علت كه خواسته بودن شبيه سري cod بشن (كه حتي نزديك هم نشدن) به اين علت كه واقعا بد بود و فقط يه بار ارزش بازي كردن رو داشت (البته در مورد من... به زور!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or