Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
SaDrA-HhH کاربر سایت Nov 4, 2009 #691 لبته این باکسشات رسمی بازی نیست . بیشتر... اتفاقاً رسميه ولی ممکنه تا زمان انتشار يه چيز ديگه بشه تو عکس ultimate edition هم همين باکسشات هست ولی تيره تر
لبته این باکسشات رسمی بازی نیست . بیشتر... اتفاقاً رسميه ولی ممکنه تا زمان انتشار يه چيز ديگه بشه تو عکس ultimate edition هم همين باکسشات هست ولی تيره تر
emperor 69 Killer کاربر سایت Nov 8, 2009 #693 اینارو خداییش یادم نمیاد گذاشتین یا نه اگه تکراری بود بگین پستم رو پاک کنم
Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Dec 5, 2009 #703 من برعکس فردین تصمیم گرفتم که باز بیام و باکس شات بزارم ! برای شروع هم باکس شات Heavy Rain کاملا تائید، Fake هم نمیباشد ! : دو باکس شات جدید دیگر از Motogp 10 و Starocean نسخه PS3 ! :
من برعکس فردین تصمیم گرفتم که باز بیام و باکس شات بزارم ! برای شروع هم باکس شات Heavy Rain کاملا تائید، Fake هم نمیباشد ! : دو باکس شات جدید دیگر از Motogp 10 و Starocean نسخه PS3 ! :
Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Dec 7, 2009 #704 باکس شات Aliens vs. Predator : ویرایش:با تشکر از حسن ! آخرین ویرایش: Dec 7, 2009