Box Shot

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behzadr

کاربر سایت
سلام

با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم

نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....

یک خبر جالب ! :
در نمایشگاه امسال توی TGS توی نمایشگاه، همراه با پکی که تائید شد توی قرفه Square پک به نمایش در اومده و بغل PS3 Slim خود بازی هست که به نوعی باکس شات احتمالی بازی رو تائید میکنه ! هنوز باکس شات تائید نشده ولی اگر همین باکس شات هم بمونه از همه نظر باکس شات زیبا ـیه به نظر من :دی
ff13box.jpg

اینو یادم نیست قبلآ گذاشتیم یا نه اگه تکراری هستش بگین پاک کنم

سلام
اینا هم کاور فیفا 10 برای استرالیا و آلمان کهیل و شوان اشتایگر با رونی
کاور استرالیا
i10269_fifa10aust.jpg
اینم کاور german
i10270_fifa10german.jpg

خیلی باکس شات قشنگیه... امیدوارم همین باشه... معمولا هم باکس شاتهای ژاپنی ِ فاینال فانتازیها بهتر از نسخه های دیگشونن

یک خبر جالب ! :
در نمایشگاه امسال توی TGS توی نمایشگاه، همراه با پکی که تائید شد توی قرفه Square پک به نمایش در اومده و بغل PS3 Slim خود بازی هست که به نوعی باکس شات احتمالی بازی رو تائید میکنه ! هنوز باکس شات تائید نشده ولی اگر همین باکس شات هم بمونه از همه نظر باکس شات زیبا ـیه به نظر من :دی
ff13box.jpg
خدا کنه این نباشه!! سام از چیش خوشت امده؟:biggrin1: خیلی خزه...

خوب این باکس شات بازی نیست! اگرمک باشه فقط مخصوص بازی هست که توی باندل PS3 SLim Lightning گذاشته میشه. یعنی توی باندل آذرخش باکس شات بازی هم از خود آذرخش هستش...

ولی منم با نظر ماکان موافقم زمینه BOXSHOT خیلی خالیه :-"

سفید بودن زمینه احتمالا بخاطر هماهنگی با رنگ سفید PS3 Slim هستش و به نظرم خیلی هم بجاست :smile:

خوب این باکس شات بازی نیست! اگرمک باشه فقط مخصوص بازی هست که توی باندل PS3 SLim Lightning گذاشته میشه

موافقم

کلا من که پسندیدم... حالا هر کی یه نظری داره... کاش میشد ان باندل رو از یه جا (با همون قیمت خودش!) جور کرد :(

باکس شات رسمی Split Second

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
بابا این دیگه چیه ؟ اصلا کج و کنجول قیافه ناتان ! :biggrin1:
اصلا ژاپنیا همون ff رو بازی کنن سنگین تره ! :biggrin1:
شما بخند...
سلیقه ها متفاوت هست و همه چیز قرار نیست یکی باشه!

شما بخند...
سلیقه ها متفاوت هست و همه چیز قرار نیست یکی باشه!
بنظرم من حداقل از باکس ارت ریجن PAL بازی خیلی زیباتره. ریجن UC ش رو داری اصلان جون؟ :دی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or