Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
O Only PS3 کاربر سایت Dec 11, 2009 #709 نوشته شده توسط amir_hossein: بالاییه رسمیه ؟ بیشتر... بله پست 705 هم صفحه قبل گذاشته بودم!
Noirique کاربر سایت Dec 31, 2009 #713 سلام. آقا کسی باکس شات بازی Tony Hawk: Ride رو می زاره؟ بیشتر... یک تاپیک بقل همین تاپیک هست به نام درخواست باکسشات ها ، ندیدش بگو بهت لینک بدم . ------------------------- باکسشات Dark Void که برای طراحی جدید باکسشات های اسلیم Play Station 3 بهینه شده ، X360 رو هم گذاشتم .
سلام. آقا کسی باکس شات بازی Tony Hawk: Ride رو می زاره؟ بیشتر... یک تاپیک بقل همین تاپیک هست به نام درخواست باکسشات ها ، ندیدش بگو بهت لینک بدم . ------------------------- باکسشات Dark Void که برای طراحی جدید باکسشات های اسلیم Play Station 3 بهینه شده ، X360 رو هم گذاشتم .
emperor 69 Killer کاربر سایت Jan 14, 2010 #718 این باکس شات ها هیچ کدومشون رو نمیدونم رسمی و تایید شده هستش یا نه
Dreadlord کاربر سایت Jan 15, 2010 #719 US Boxart فکر میکنم تایید شده باشه. (اگه تایید نشده بگید پاک کنم پست رو:biggrin1
HL2-GF کاربر سایت Jan 15, 2010 #720 فکر کنم بابک هم همین رو گذاشته ولی عکسش بالا نمیاد پس منم میزارم :d