Box Shot

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behzadr

کاربر سایت
سلام

با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم

نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....

من نمیدوم چرا از وقتی که شخصیت های Deadpool و Gambit اومدن توی فیلم Wolverine همه جا در مورد این دوتا و ساخت فیلم و بازی بر اساس داستان اینا حرف میزنن الانم که باکس شات Marvel Ultimate Alliance 2 :
ultimatealliance2art.jpg

دقیقا ردیف پایین باکس شات Wolverine ، Deadpool ، Gambit هستن

من نمیدوم چرا از وقتی که شخصیت های Deadpool و Gambit اومدن توی فیلم Wolverine همه جا در مورد این دوتا و ساخت فیلم و بازی بر اساس داستان اینا حرف میزنن الانم که باکس شات Marvel Ultimate Alliance 2 :

مگه بده!!!:دی

میگم این خرکبوتی:دیرو چرا میزارن وسط؟

مگه بده!!!:دی

میگم این خرکبوتی:دیرو چرا میزارن وسط؟

بد نیست میلاد ولی من اصلا با این Deadpool حال نمیکنم عوضش عاشق Gambit ام :biggrin1: (فکر میکنم دقیقا از لحاظ طرفداران برعکس این باشه :دی)

این خرکبوتی هم بخاطر اینه که کلا پول سازترین شخصیت Marvel هست و همین این میتونه علت خرید یک بازی باشه (مثل Superman توی DC )

Iron Man هم هست ؟!!!!

بله امیرحسین جان ;)

این دوتا هم فکر نکنم کسی گذاشته :

اه . این سینا مسخره اومده جلو تو باکس شات. بابا رندی رو بندازین وسط دیگه . جالب اینجاست که اصلا HHH تو شات نیست ، جاش میستریو کوچولو ـه هست. سینا میباس بره اون ته (به حرمت هوادار ها حذفش نکردم :دی) رندی بیاد وسط ، HHH بره جای رندی.
رضا جان درسته رندی اورتون یه ذره طرفدار داره :biggrin1: ولی جای جان سینا رو که نمیتونه بگیره :biggrin1:

بد نیست میلاد ولی من اصلا با این Deadpool حال نمیکنم عوضش عاشق Gambit ام :biggrin1: (فکر میکنم دقیقا از لحاظ طرفداران برعکس این باشه :دی)

الان امیر حسین (insomniac (واسه ددپول جون میده!!:دی

اینم چشمم خورد گفتم بزارم شاید قبلا گذاشتین ، شرمنده

a%3E

الان امیر حسین (insomniac (واسه ددپول جون میده!!:دی
اره میدونم کلا میگم من برعکس همه حالم ازش بهم میخوره
نیما اون باکس شات رو هم بچه ها فکر میکنم گذاشته بودن

اینم برای Aion :

خوب من به خاطر عقش و علاقه ای که به بتمن دارم مخصوصا این نسخه یه بار دیگه گذاشتم :d

بچه ها اگر براتون زحمتی نیست باکسشات بازی هاکی 2010 ( همون سری که هر سال EA میده بیرون ) رو برام بزارین .
ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or