Box Shot

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behzadr

کاربر سایت
سلام

با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم

نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....

آقا فردین مگه چشه؟:biggrin1:
شبیه هویت بورن شده... قیافه رو نمیگم! کلا حالت بازی رو میگم... به نظرم خیلی بهتر از اون مدل قبلیش شده! چی بود اون همه ریش :sick:

نه بابا خودشو نمی گم خودش آخرتشه :دی

منظور مدل باکس شات رو می گم. می تونست سینمایی تر و پر جذبه تر باشه.

باکس شات رسمی UNCHARTED 2 AMONG THIEVES

1t4ux3.jpg

دوستان باکسشات X360 بازی های Wet و Sc : Conviction رو بزارید
Sc : Conviction رو یکجای دیگه اپ کنید

اه . این سینا مسخره اومده جلو تو باکس شات. بابا رندی رو بندازین وسط دیگه . جالب اینجاست که اصلا HHH تو شات نیست ، جاش میستریو کوچولو ـه هست. سینا میباس بره اون ته (به حرمت هوادار ها حذفش نکردم :دی) رندی بیاد وسط ، HHH بره جای رندی.

hhhباید بیاد وسط همهWWE داره رو hhhمیچرخه!!!!

سام دستت درد نکنه خیلی گلی

بچه ها لطفا باکسشات کامل ( جلو ، بقل و پشت ) نسخه ی x360 بازی GTA : IV رو بزارید
ممنون

سام دستت درد نکنه خیلی گلی

بچه ها لطفا باکسشات کامل ( جلو ، بقل و پشت ) نسخه ی x360 بازی GTA : IV رو بزارید
ممنون
امر دیگه ای ندارین شماا؟؟ اینجا تاپیک باکس شاته نه کاور بازی ها.

Wet

Left 4 Dead 2

Bayonetta

سام نمیخوای بیای باز بحث کنیم که هیچ کودوم از اینا رسمی نیستن :biggrin1:

آخرین ویرایش:
سام نمیخوای بیای باز بحث کنیم که هیچ کودوم از اینا رسمی نیستن :biggrin1:
خوشم میاد کم نمیاری ;):biggrin1: بابا تا بحال دو ستا بحث کردیم با اینکه من درست گفتم و میدونی موضوعو میپیچونی :دی همون باکس شات Assassin که گفتی نیست منم گفتم همینه بعد موضوع کشیده شد به تائید نشده و این حرفا :biggrin1:
سر اینام که من بدبخت حرفی نزدم :دی باکس شات L4D که تابلو ـه اصلیش نیست چون دقیقا دو دقیقه بعد از تائید شدن بازی Box Shot ـش اومد ! و این جوری هم نیست ! بغیه رو هم خبر ندارم (یعنی تائید نشده :دی)

خوشم میاد کم نمیاری ;):biggrin1: بابا تا بحال دو ستا بحث کردیم با اینکه من درست گفتم و میدونی موضوعو میپیچونی :دی همون باکس شات Assassin که گفتی نیست منم گفتم همینه بعد موضوع کشیده شد به تائید نشده و این حرفا :biggrin1:
سر اینام که من بدبخت حرفی نزدم :دی باکس شات L4D که تابلو ـه اصلیش نیست چون دقیقا دو دقیقه بعد از تائید شدن بازی Box Shot ـش اومد ! و این جوری هم نیست ! بغیه رو هم خبر ندارم (یعنی تائید نشده :دی)
یعنی به نظرت بقیه تابلو نیستن ؟؟ :دی اگه میگی تو هم منبع درست داری میتونی یه سر به منبعت بزنی ببینین که هنوز جای باکس شاتاشون خالیه :دی

ماله Wet که تابلوییش اینجاست که کلا یه دونه Wallpaper اومده ازش اونم زدن رو باکس شات اونم اونجوری.

Bayonetta هم که باکس شات X360 ـش کشته منو :laughing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or