آقا فردین مگه چشه؟:biggrin1:
شبیه هویت بورن شده... قیافه رو نمیگم! کلا حالت بازی رو میگم... به نظرم خیلی بهتر از اون مدل قبلیش شده! چی بود اون همه ریش
اه . این سینا مسخره اومده جلو تو باکس شات. بابا رندی رو بندازین وسط دیگه . جالب اینجاست که اصلا HHH تو شات نیست ، جاش میستریو کوچولو ـه هست. سینا میباس بره اون ته (به حرمت هوادار ها حذفش نکردم ) رندی بیاد وسط ، HHH بره جای رندی.
امر دیگه ای ندارین شماا؟؟ اینجا تاپیک باکس شاته نه کاور بازی ها.سام دستت درد نکنه خیلی گلی
بچه ها لطفا باکسشات کامل ( جلو ، بقل و پشت ) نسخه ی x360 بازی GTA : IV رو بزارید
ممنون
خوشم میاد کم نمیاری :biggrin1: بابا تا بحال دو ستا بحث کردیم با اینکه من درست گفتم و میدونی موضوعو میپیچونی همون باکس شات Assassin که گفتی نیست منم گفتم همینه بعد موضوع کشیده شد به تائید نشده و این حرفا :biggrin1:سام نمیخوای بیای باز بحث کنیم که هیچ کودوم از اینا رسمی نیستن :biggrin1:
یعنی به نظرت بقیه تابلو نیستن ؟؟ اگه میگی تو هم منبع درست داری میتونی یه سر به منبعت بزنی ببینین که هنوز جای باکس شاتاشون خالیهخوشم میاد کم نمیاری :biggrin1: بابا تا بحال دو ستا بحث کردیم با اینکه من درست گفتم و میدونی موضوعو میپیچونی همون باکس شات Assassin که گفتی نیست منم گفتم همینه بعد موضوع کشیده شد به تائید نشده و این حرفا :biggrin1:
سر اینام که من بدبخت حرفی نزدم باکس شات L4D که تابلو ـه اصلیش نیست چون دقیقا دو دقیقه بعد از تائید شدن بازی Box Shot ـش اومد ! و این جوری هم نیست ! بغیه رو هم خبر ندارم (یعنی تائید نشده )