Box Shot

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behzadr

کاربر سایت
سلام

با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم

نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....

خب اینم از Box Shot بازی جدید استودیو Raven Studio با همکاری Id Software :
Wolfenstein :
PS3

X360
PC

خسته نباشيد بچهاي فعال تو اين بخش ميگم اينا باكس شاتهاي رسمي هست مثل تيكن منظور من بازيهاي جديد هستا بازم خسته نباشيد

یه خبر دیدم دلم نیومد نذارم :biggrin1: :

تو صفحه قبل من Box Shot نسخه دوم L4D رو گذاشتم ( چه ربطی داشت :biggrin1:)
ولی در اصل اون باکس شات و پستر اصلی بازی نبوده و Valve مجبور شده بخاطر فشار هایی که ESRB بهش وارد کرده اون رو به این شکل در بیاره
عکس Box Shot و پستر اصلی :
L4D2boxart1.jpg

Box Shot جدید :
L4D2boxart2.jpg

به چه چیزی هم گیر دادنا :laughing:
دوتا انگشت کنده شده :biggrin1:
ميگم اينا باكس شاتهاي رسمي هست مثل تيكن منظور من بازيهاي جديد هستا
بله اکثر باکس شات هایی که اینجا گذاشته میشن رسمی هستن بعضی از باکس شات ها هم که بر روی خود عکس زده Box art not final ، For display only ، Art work not final و ... باکس شات نهایی بازی نیستند و فقط برای نمایش گذاشته شده است
البته من نمیدونم Tekken 6 باکس شات اصلیش هست یا نه و باید اقا ارش این یکیو بگه :biggrin1:

وقتی چیزی به نام تیکن 6 وجود نداره پس این باکس شات ها ی تیکن نمیتونه اصلی باشه !
اسم تیکن 6 به blood rebelion (فک کنم اشتپ نوشتم :d)تغییر کرده

وقتی چیزی به نام تیکن 6 وجود نداره پس این باکس شات ها ی تیکن نمیتونه اصلی باشه !
اسم تیکن 6 به blood rebelion (فک کنم اشتپ نوشتم :d)تغییر کرده

وجود داره قربونت برم :biggrin1:
نسخه Arcade بازی با نام Tekken 6 حدود یک سال پیش منتشر شد که توش از 6 تا شخصیت جدید فقط 4 تاشون ( Migoel ، Leo ، Bob ، Zafina ) بود :smile:
حالا Namco اومده تو این نسخه بازی Lars و Alisa رو قرار داده و یسری تغییر دیگه هم تو بازی نسبت به نسخه Arcade اون انجام داده و اسم بازیو به Bloodline Rebellion ( درست نوشتم من :cheesygri:biggrin1: ) تغییر داده

آخرین ویرایش:
باکس شات تکن درسته همینه. نمی گم بعدا بخوان تغییراتی روش اعمال کنن.

وجود داره قربونت برم :biggrin1:
نسخه Arcade بازی با نام Tekken 6 حدود یک سال پیش منتشر شد که توش از 6 تا شخصیت جدید فقط 4 تاشون ( Migoel ، Leo ، Bob ، Zafina ) بود :smile:
حالا Namco اومده تو این نسخه بازی Lars و Alisa رو قرار داده و یسری تغییر دیگه هم تو بازی نسبت به نسخه Arcade اون انجام داده و اسم بازیو به Bloodline Rebellion ( درست نوشتم من :cheesygri:biggrin1: ) تغییر داده
سام عزیز مگه نسخه ارکید برای دستگاه های ارکید ساخته نشده ؟ پس بر روی 360 و Ps3 همون نسخه ی با تغییرات عرضه میشه قربونت برم من :d
حالا مشکلی نیست دوستان به باکس شات پرانی مشغول باشند ! شاید اطلاعات من نم کشیده باشه !
از دوستان پوزش میخوام اگه اطلاعاتم کمه .:blushing::biggrin1:

سام عزیز مگه نسخه ارکید برای دستگاه های ارکید ساخته نشده ؟ پس بر روی 360 و Ps3 همون نسخه ی با تغییرات عرضه میشه قربونت برم من :d
اره نسخه ارکید همونه . این یکی هم چیز جدیدی نداره اگه توجه کنی منم همینو گفتم فقط دوتا شخصیت جدید چندتا زمین و یک مود خیلی خیلی جالب به بازی اضافه کردن نسبت به اون Arcade اش :biggrin1: حالا من نمیدونم سیاست Namco چی بوده که اومده اسم اینو تغییر داده

این باکس شات Dantes Inferno عجب چیزیه :love::biggrin1:
خدایی به قول میلاد خیلی ابهت داره

آخرین ویرایش:
اینم از باکس شات شکارچی هیولا 3 :cheesygri

اگر کسی هم قصد خرید Limited Edition بازیو داره فکر میکنم این عکس به دردش بخوره :
monster-hunter-3-collectors-edition-set.jpg

این پک فعلا فقط برای ژاپن تایید شده :smile:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or