بله اکثر باکس شات هایی که اینجا گذاشته میشن رسمی هستن بعضی از باکس شات ها هم که بر روی خود عکس زده Box art not final ، For display only ، Art work not final و ... باکس شات نهایی بازی نیستند و فقط برای نمایش گذاشته شده استميگم اينا باكس شاتهاي رسمي هست مثل تيكن منظور من بازيهاي جديد هستا
وقتی چیزی به نام تیکن 6 وجود نداره پس این باکس شات ها ی تیکن نمیتونه اصلی باشه !
اسم تیکن 6 به blood rebelion (فک کنم اشتپ نوشتم :d)تغییر کرده
سام عزیز مگه نسخه ارکید برای دستگاه های ارکید ساخته نشده ؟ پس بر روی 360 و Ps3 همون نسخه ی با تغییرات عرضه میشه قربونت برم من :dوجود داره قربونت برم :biggrin1:
نسخه Arcade بازی با نام Tekken 6 حدود یک سال پیش منتشر شد که توش از 6 تا شخصیت جدید فقط 4 تاشون ( Migoel ، Leo ، Bob ، Zafina ) بود :smile:
حالا Namco اومده تو این نسخه بازی Lars و Alisa رو قرار داده و یسری تغییر دیگه هم تو بازی نسبت به نسخه Arcade اون انجام داده و اسم بازیو به Bloodline Rebellion ( درست نوشتم من :cheesygri:biggrin1: ) تغییر داده
اره نسخه ارکید همونه . این یکی هم چیز جدیدی نداره اگه توجه کنی منم همینو گفتم فقط دوتا شخصیت جدید چندتا زمین و یک مود خیلی خیلی جالب به بازی اضافه کردن نسبت به اون Arcade اش :biggrin1: حالا من نمیدونم سیاست Namco چی بوده که اومده اسم اینو تغییر دادهسام عزیز مگه نسخه ارکید برای دستگاه های ارکید ساخته نشده ؟ پس بر روی 360 و Ps3 همون نسخه ی با تغییرات عرضه میشه قربونت برم من :d
:biggrin1: