Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
Fratos کاربر سایت Mar 20, 2009 #408 نوشته شده توسط Meysam: واقعا زیباست!:d بیشتر... خودش از این باکس شاختره. پ.ن. هرجا سخنی از Sandbox و بالارفتن از در و دیوار باشد، منم همون جام .
نوشته شده توسط Meysam: واقعا زیباست!:d بیشتر... خودش از این باکس شاختره. پ.ن. هرجا سخنی از Sandbox و بالارفتن از در و دیوار باشد، منم همون جام .
M Meysam کاربر سایت Mar 20, 2009 #409 خودش از این باکس شاختره. بیشتر... 100 در 100 ! امیدوارم دمو بازی هرچه زودتر روی PSN قرار بگیره :d پ.ن. هرجا سخنی از Sandbox و بالارفتن از در و دیوار باشد، منم همون جام :biggrin1: بیشتر... این جمله کپی رایت داره نقضش نکن!:d
خودش از این باکس شاختره. بیشتر... 100 در 100 ! امیدوارم دمو بازی هرچه زودتر روی PSN قرار بگیره :d پ.ن. هرجا سخنی از Sandbox و بالارفتن از در و دیوار باشد، منم همون جام :biggrin1: بیشتر... این جمله کپی رایت داره نقضش نکن!:d
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت May 9, 2009 #416 نوشته شده توسط Avenger: ببخشید این باکس شات AC2 رسمیه؟ بیشتر... بله رسمیه و توی همه ی سایتا گذاشتند:smile: اینم برای مثال
نوشته شده توسط Avenger: ببخشید این باکس شات AC2 رسمیه؟ بیشتر... بله رسمیه و توی همه ی سایتا گذاشتند:smile: اینم برای مثال
Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Jun 2, 2009 #417 چه جالب یک ساعت از تایید بازی نگذشته Box Shotتشم اومد :laughing: Left 4 Dead 2
Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Jun 7, 2009 #419 WWE Smackdown VS Raw 2010 Box Shot شما میتونید در باکس شات 5 ستاره مشهور کشتی کج ( John Cena, Undertaker, Randy Orton, Edge و Rey Mysterio ) را مشاهده کنید بازی پاییز امسال منتشر خواهد شد
WWE Smackdown VS Raw 2010 Box Shot شما میتونید در باکس شات 5 ستاره مشهور کشتی کج ( John Cena, Undertaker, Randy Orton, Edge و Rey Mysterio ) را مشاهده کنید بازی پاییز امسال منتشر خواهد شد
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 11, 2009 #420 نوشته شده توسط Avenger: ببخشید این باکس شات AC2 رسمیه؟ بیشتر... عکس باکس شات دیده نمیشه (حداقل من نمیبینم) اما حدس میزنم کودوم باشه. در کل میخوام بگم هنوز باکس شات رسمی AC2 منتشر نشده و اینا ساختگی هستند.
نوشته شده توسط Avenger: ببخشید این باکس شات AC2 رسمیه؟ بیشتر... عکس باکس شات دیده نمیشه (حداقل من نمیبینم) اما حدس میزنم کودوم باشه. در کل میخوام بگم هنوز باکس شات رسمی AC2 منتشر نشده و اینا ساختگی هستند.