Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها یک چیز ای بنقش رنگی که مثل کردیت میخوری که نوشته (مثل علامت یورو) e به چه دردی میخو.ری الان که 99 شده هرچی میخورم 100 نمیشه کاربردشو میخوام بدونم مرسی؟؟؟
شما بايد به black market (sanctuary)بري و اونجا اپگريد هارو انجام بدي

میشه بگی کجاست دقیقا من تا حالا چرا ندیدم مثل همون جاهایی که تفنگ و نارنجک .و .... از این چیزا میخریه ؟؟؟؟؟

تو شهر اصلی , نزدیکای اون رستورانه اس (البته رستوران که نیست )
کاملا مشخصه چون جلوی درش , بنفش رنگه . باید در برنی .

دوستان عزيز سلام
من يه جايي گير كردم كه بايد به لوله هاي انتقال را منفجر كنم يا هر چيزي ديگري دقيقا نمي دونم من همه چيو امتحان كردم ولي اتفاقي سر لوله ها نيفتاد علامت سبز رنگ لوله ها را مي گم كه اسم مرحله اش هست hit pipline with vechile با ماشين هم به سمت لوله ها شليك كردم ولي اثري نداشت حالا از دوستاني كه انشالله متوجه شدن كجا رو مي گم و ردش كردن تقاضاي كمك دارم
ممنونم

دوستان عزيز سلام
من يه جايي گير كردم كه بايد به لوله هاي انتقال را منفجر كنم يا هر چيزي ديگري دقيقا نمي دونم من همه چيو امتحان كردم ولي اتفاقي سر لوله ها نيفتاد علامت سبز رنگ لوله ها را مي گم كه اسم مرحله اش هست hit pipline with vechile با ماشين هم به سمت لوله ها شليك كردم ولي اثري نداشت حالا از دوستاني كه انشالله متوجه شدن كجا رو مي گم و ردش كردن تقاضاي كمك دارم
ممنونم

خب خودت که اسم ماموریت رو داری میبینی
میگه باید با ماشین بزنی به اونجا .
با سرعت بزن به اون منطقه تا منفجر بشه

دوستان یک سیو ادیتور برای همه ی پلتفرم ها اومده که میتونی اسلحه ی جدید باز کنی و حتی شخصیت های جدید بری ..ماموریت های جدید رو باهاشون بری و حتی dlc وارد سیوت کن و هر چی ک دوست داشته باشی ....ولی متاسفانه من توی مراحل اخر کار مشکل داشتم مشکلی که خارجی هام نداشتن اینم برنامه اش ...که توی تاپیک هست ....
[Release] Borderlands 2 Save Editor r81 + ID List - Xpgamesaves Xbox 360 Modding Forums

دوستان یک سیو ادیتور برای همه ی پلتفرم ها اومده که میتونی اسلحه ی جدید باز کنی و حتی شخصیت های جدید بری ..ماموریت های جدید رو باهاشون بری و حتی dlc وارد سیوت کن و هر چی ک دوست داشته باشی ....ولی متاسفانه من توی مراحل اخر کار مشکل داشتم مشکلی که خارجی هام نداشتن اینم برنامه اش ...که توی تاپیک هست ....
[Release] Borderlands 2 Save Editor r81 + ID List - Xpgamesaves Xbox 360 Modding Forums
يه همچين چيزي واسه borderlands 1 بود بعد ميتونستي كد اسلحه و.. بزني و توي سيوت اضافه كني حالا من اينو تست ميكنم خبر ميدم

آقا لینک دانلود ـش رو میزاری ... فکر نمیکنم بیشتر از چند میگ باشه بی زحمت یه جا آپش کن ;)

BL2ModTool.rar
اینم لینکش !:دی
بازی مچ میکینگ ـه و اطلاعات از سرور نمیان مثل بتلفیلد نیست که اطلاعات تو سرور اصلی ذخیره بشه پس مشکلی نداره !:دی
درضمن من فقط میخوام اون غول بی شاخ دم رو بکشم خیلی سگ جونه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or