Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان تو انلاین یه امتحان کردم
با دو نفر بدیم , من دو تا تیر زدم , اومدم خشاب عوض کنم دیدم کُشتنش :d
من اسلحه هام قویه اما نمیدونم اینا چی دارن !
راستی یه چیزی....
یکی از اونا هم Assassin بود . منتها دیدم داره به سمت بالا پرواز میکنه و رفت بالای صخره ! من تو شاخه های اسکیل همچین چیزی ندیدم !

آخرین ویرایش:
چرا احسان نزنش میام.. من درگیر کار و زندگیم دهنمو اره ؛) من هنوز اپدیت کردم امشب میزارم دان شه بریم بکشیمش فردا ، با علیرضا هم هماهنگ کن gt اونو ندارم

نه اشکالی نداره و خب دوباره میریم میزنیمش .
من هستم , هروقت خواستید بگید که بریم . آیتم نارنجی میندازه .
chubby رو هم به هر بدبختی بود پیدا کردم و 1000G کامل شد.
راستی من از 41 تا 45 رو دیگه حال نداشتم , دو دره کردم :d
یه ماموریت فرعی هست که میرین پیش یه دختره (مواد منفجره میسازه) , و بهتون میگه که یه نفر رو براش بیارید .
اونجا میشه تا نیم ساعت تا لول 43 44 رفت .

نه اشکالی نداره و خب دوباره میریم میزنیمش .
من هستم , هروقت خواستید بگید که بریم . آیتم نارنجی میندازه .
chubby رو هم به هر بدبختی بود پیدا کردم و 1000G کامل شد.
راستی من از 41 تا 45 رو دیگه حال نداشتم , دو دره کردم :d
یه ماموریت فرعی هست که میرین پیش یه دختره (مواد منفجره میسازه) , و بهتون میگه که یه نفر رو براش بیارید .
اونجا میشه تا نیم ساعت تا لول 43 44 رفت .
چی رو دو دره کردی ؟:دی
این اچیو که میگه تک نفره لول یک ها رو کامل کن چی چی هس دقیقا؟
یه سری اچیو که کار خاصی نیکنیم هست تو بازی ؟ این 10000 دلار رو ماکسیس دادم...

چی رو دو دره کردی ؟:دی
این اچیو که میگه تک نفره لول یک ها رو کامل کن چی چی هس دقیقا؟
یه سری اچیو که کار خاصی نیکنیم هست تو بازی ؟ این 10000 دلار رو ماکسیس دادم...

حالا که خیلی اصرار میکنی میگم :d
همونطور که گفتم میری پیش اون دختره که برات TNT تو خرگوش ها گذاشت . یه ماموریت فرعی هست که اسمش یادم نیست .
ماموریت رو که گرفتی از در میری بیرون و یه ذره میری به سمت راست . یه سری دشمن هست میکشی ( اما جلوتر نمیری که هدف اسپم بشه)
دسته دوم رو روشن میکنی , استارت دسته یک رو میزنی و A رو روی دسته دو میزنی . خلاصه این میشه که صفحه نصف میشه و دو نفر میشین که یکیش لول 1 هست.
با اون لول 1 میری پیش اون دختره که مامریت میده وایمیستی . با کاراکتر خودت میری به سمت هدف تا ظاهر بشه . (ماموریت اینه که این بابا رو زنده برسونی به دست اون دختره , اما اگه بُکشیش , ماموریت Fail میشه)
پس خیلی راحت میزنی میکُشیش و از کُشتنش 5000 امتیاز میگیری . حالا با اون یکی دسته که پیش دختره هست دوباره ماموریت رو میگری . و دوباره که ظاهر شد با کاراکتر اصلیت میکشی .
هی میکشیش و ماموریت Fail میشه و دوباره ماموریت رو میگیری .
تو نیم ساعت میتونی از 40 تا 44 برسی .
----------------------------------------------------------------------------------
اون اچیو که میگی از سخت ترین اچیومنتهای بازیه .
باید لول 1 همه چالنجها رو بگیری . مثلا با نارنجن 10 نفر رو بکشی یا یه باس رو بدون اینکه اطرافیانش رو از بین ببری, بُکشیش و......

سلام ببخشید یک سوال داشتم برای بازی کردن بازی borderlands 2 آنلاین حتما باید گلد باشم یا نه ؟

و یک سوال دیگر :

الان گلد نیستم ولی میخوام آنلاین بازی کنم میزنه access resiricted یعنی چی ؟ چیکار کنم ؟ {آپدیت هاشم انجام دادم و پک های دانلودی هم دان کردم}

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:18 PM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید یک سوال داشتم برای بازی کردن بازی borderlands 2 آنلاین حتما باید گلد باشم یا نه ؟

و یک سوال دیگر :

الان گلد نیستم ولی میخوام آنلاین بازی کنم میزنه access resiricted یعنی چی ؟ چیکار کنم ؟ {آپدیت هاشم انجام دادم و پک های دانلودی هم دان کردم}

ببخشید کسی هست جواب بده {ممنون} میشم !!

حالا که خیلی اصرار میکنی میگم :d
همونطور که گفتم میری پیش اون دختره که برات TNT تو خرگوش ها گذاشت . یه ماموریت فرعی هست که اسمش یادم نیست .
ماموریت رو که گرفتی از در میری بیرون و یه ذره میری به سمت راست . یه سری دشمن هست میکشی ( اما جلوتر نمیری که هدف اسپم بشه)
دسته دوم رو روشن میکنی , استارت دسته یک رو میزنی و A رو روی دسته دو میزنی . خلاصه این میشه که صفحه نصف میشه و دو نفر میشین که یکیش لول 1 هست.
با اون لول 1 میری پیش اون دختره که مامریت میده وایمیستی . با کاراکتر خودت میری به سمت هدف تا ظاهر بشه . (ماموریت اینه که این بابا رو زنده برسونی به دست اون دختره , اما اگه بُکشیش , ماموریت Fail میشه)
پس خیلی راحت میزنی میکُشیش و از کُشتنش 5000 امتیاز میگیری . حالا با اون یکی دسته که پیش دختره هست دوباره ماموریت رو میگری . و دوباره که ظاهر شد با کاراکتر اصلیت میکشی .
هی میکشیش و ماموریت Fail میشه و دوباره ماموریت رو میگیری .
تو نیم ساعت میتونی از 40 تا 44 برسی .
----------------------------------------------------------------------------------
اون اچیو که میگی از سخت ترین اچیومنتهای بازیه .
باید لول 1 همه چالنجها رو بگیری . مثلا با نارنجن 10 نفر رو بکشی یا یه باس رو بدون اینکه اطرافیانش رو از بین ببری, بُکشیش و......
عجب !:دی
اون لول 1 رو که گفتی لیستی چیزی نیست ازش ؟ ... :|

عجب !:دی
اون لول 1 رو که گفتی لیستی چیزی نیست ازش ؟ ... :|

تو همون صفحه که نقشه و آیتمها و اسکیلها رو میبینیه دیگه.
برو صفحه آخر که مربوط میشه به Bad *** . او سمت راستیها چلنجها هستن .
کنارشون یه عدد هست . اون عددها باید حداقل 2 شده باشه .

این نوشته kill enemy with a nova shiedl burst یعنی چی؟
اوه اوه
این چانج هارو چه مدلی کامل کنم ؟:|
مطمئنی باید همشون کامل بشن ؟

کامل که نه...گفتم که , فقط لول 1 رو کامل کن
هرکدوم 5 لول دارن . رو هرکدوم بری زده چند تا رو انجام دادی.
بعضی سپر ها هستن که اگه طرف , ضربه نزدیک بهت بزنه(یعنی با دست و تبر از این حرفا) , خود دشمن هم از سلامتیش کم میشه.

کامل که نه...گفتم که , فقط لول 1 رو کامل کن
هرکدوم 5 لول دارن . رو هرکدوم بری زده چند تا رو انجام دادی.
بعضی سپر ها هستن که اگه طرف , ضربه نزدیک بهت بزنه(یعنی با دست و تبر از این حرفا) , خود دشمن هم از سلامتیش کم میشه.
همه شون رو لول یک کنیم بازم خیلی سخته !:|
مثلا زده تو Dust یه کارایی بکن :| ...

و یک سوال دیگر :

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:18 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید کسی هست جواب بده {ممنون} میشم !!

اره اقا گلد میخواد .. شما واسه انلاین بازی کردن باید گلد باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or