Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسلحه های دلخواهمو گذاشتم تو گاوصندوق ذخیرشون کردم.ولی الان هیچ کدومشونو نمیتونم بردارم.میخوام بردارم میگه یکیو جایگزین کن تا جایگزین میکنم اونم از دست میدم
چطوری باید اسلحه های ذخیرمو بردارم دوباره؟

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟

خودم فهمیدم ............:)

فکر کنم لول 50 هم بشیم نمیشه زدش:|
البته تنهایی باهم میشه احتمالا !!
تو درجه سختی جدید ـه فکر کنم لول ـه اون غوله 104 باشه !:|

اها نگرفتی چی شد دیگه ما بخوایم سه نفری با هم بزنیمش سوییچ میکنیم رو نرمال اونجا میزنیمش ! هر وقت لولت اومد بالا به منو احسان بگو با هم بریم بزنیمش .. تا اونموقع فعلا xcom با dishonored میزنیم :)

آقا اینجا همه چند نفره بازی میکنن یا کسی هم هست که تک نفره بره؟

هم تک نفره میریم و هم مولتی .
البته من 90% رو تک نفره رفتم.

16 ام dlc جديد مياد اسمشم 'Scarlett and Her pirate s booty' هستش.
. Captain Scarlett will introduce the new area of Oasis, filled (yet again) with bandit filled junkyards, palm trees and coral formations. No word on water, yet. Players can also expect the Sand Skiff to become available, a new vehicle Star Wars fans may recall fondly. Best of all, of course, is likely Captain Scarlett herself, a character likely to fit in perfectly with the rest of Pandora's mildly disturbed population.

تو فیلم بتمن کسی این جمله ی جوکرو یادشه؟
Why so serious?
حالا تو این بازی یه skin پیدا کردم به همین نام و رنگ لباسای جوکر
جالبه نه؟
عکس:
Borderlands2%202012-10-13%2012-24-51-96.bmp

برو بچ عزيز سلام
وستان مدتيه كه وقتي مي خام وارد co op بشم يه پيغامي ميده كه يه فايلي را بايد دانلود كني خوب 196 ميگ دانلودش كردم ولي بازهم ميگه يه پك ديگه را دانلود كن كه 800 پوينت داره وگرنه اجازه نمي ده وارد مولتيش بشم . خوب مگه دانلود اضافات بازي اجباريه ؟من سر در نياوردم /حالا واقعا اجباريه ؟يا خريد سيزون پسش اجباريه ؟

برو بچ عزيز سلام
وستان مدتيه كه وقتي مي خام وارد co op بشم يه پيغامي ميده كه يه فايلي را بايد دانلود كني خوب 196 ميگ دانلودش كردم ولي بازهم ميگه يه پك ديگه را دانلود كن كه 800 پوينت داره وگرنه اجازه نمي ده وارد مولتيش بشم . خوب مگه دانلود اضافات بازي اجباريه ؟من سر در نياوردم /حالا واقعا اجباريه ؟يا خريد سيزون پسش اجباريه ؟

من که فقط همون 195 مگ رو دان کردم و دارم آنلاین هم بازی میکنم.

توضیحی راجع به یک بخش از بازی بدم چون خود بازی معرفیش نمیکنه (یا من ندیدم) قسمت آخر صفحه‌ای که مشخصات کارکتر و کوئست‌ها توش هست بخشی هست به اسم bad as*s challenge که اگه کارایی که توش هست رو انجام بدید علاوه بر xp هر چند وقت یک بار پوینتی میده به اسم bad as*s token که می‌تونید باهاش کارکتر رو قویتر کنید، مواردی مثل دمیج اسلحه یا شیلد و از این جور چیزا. بازی رو یک بار برید حدودا همرو تا ۱۰% می‌تونید افزایش بدید که خیلی‌ تو درجه سختی بعدی کمک میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or