Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونارو با كشتن يه سري دشمن كه ازشون echo log ميفته اكتيو ميشه. بعدش ميتونيد انجامش بديد ، مثلا توي The fridge بايد يكي از goliath ها رو بكشيد تا اكتيو بشه

ممنون.
فقط راهنمایی چیزی براش وجود نداره ؟
اگه اسم ماموریت ها رو هم بتونم پیدا کنم , از تو یوتوب میبینم کجان

دوستان میشه وسط بازی کاراکتر را عوض کرد؟ بدون اینکه نیوگیم شم
کلاس شخصیت را میشه وسط بازی عوض کرد؟ چطوری؟
ممنون میشم جواب بدین
راستی در ماموریت inject pod دقیقا باید چه کنم؟هیچ علامتی نشون نمیده

نمیشه
عوض کنی باید از اول بری
تو این مرحله هم اون حشراتی که بهت حمله میکنن یهو میرن تو زمین و شروع میکنن به تخم ریزی(شبیه پیله کردن میشه-نارنجی رنگن) بعدش وقتی این حالت پیش اومد میری جلوش و هر دکمه ای گفته رو میزنی و یه چیزی توش تزریق میکنی بعدش اون حشرات میشن یه بچه غول.وقتی بکشیشون یه چیزی ازشون میوفته که باید چهارتا ازینا جمع کنی

دوستان :
یه جایی هست که Dr.Z فرستاده مون که برای رفتن به اونجا باید از روی یه پل آهنی رد بشیم که قستی از اون پول رفته بالا چه مدلی بیاریم ـش پایین که بشه رد شد؟

ممنون.
فقط راهنمایی چیزی براش وجود نداره ؟
اگه اسم ماموریت ها رو هم بتونم پیدا کنم , از تو یوتوب میبینم کجان
راهنمايي خاصي نداره شما اول برو جايي كه ماموريت فعال نشده بعدش توضيحات اون مرحله اي كه براتون نوشته رو بخون معلوم ميشه چي رو بايد بكشي مثلا يه جا بايد bandit يا skag و... بكشي
---
Alireza:
اسم ماموريتش چيه؟

عزیران این The Rust Commons West کجاست ؟
برای این آرنا میخوام

آخرین ویرایش:
دوستان :
یه جایی هست که Dr.Z فرستاده مون که برای رفتن به اونجا باید از روی یه پل آهنی رد بشیم که قستی از اون پول رفته بالا چه مدلی بیاریم ـش پایین که بشه رد شد؟

اون پل فعلا پایین نمیاد شما اگه میخوای بری اونور پل برگرد عقبتر یه راه پله اونجاس که بالاش یه چیزی مثله تله کابینه سوارشو برو اونور .. اگه پیدا نکردی بالارو نگا کن تابلو ئه .. سوال داشتی بپرس

سلام به همه .
من نسخه عادی این بازی رو گرفتم ولی بیشتر از 34 درصد نصب نمیشه !میخاستم از روش موسیقی از روی هارد اجرا کنم چون قبلا هم این کار برای بازی مکس پین انجام دادم و عملی بود میخاستم بپرسم احتمال داره وسط بازی به مشکل بخورم یعنی از روی دیسک میتونم تا اخر بازی کنم؟

دوستان تو بازي يه ماموريتي هست كه ميگه KILL PROSPECTOR ZEKE من همه دشمناي تو اون منطقه رو مي كشم ولي بازهم ماموريت تموم نشده است هر چه مي گردم نمي تونم كسي رو پيدا كنم
متاسفانه نتونستم عكسي بذارم حالا اگه دوستان خاطرشون هست راهنمايي بفرماين البته اينو اضافه كنم كه مربعي كه محل انجام ماموريت را نشان ميده در بازي روبه روي غاري هست كه تاريك هست و امكان ورود به آن نيست .

دوستان تو بازي يه ماموريتي هست كه ميگه KILL PROSPECTOR ZEKE من همه دشمناي تو اون منطقه رو مي كشم ولي بازهم ماموريت تموم نشده است هر چه مي گردم نمي تونم كسي رو پيدا كنم
متاسفانه نتونستم عكسي بذارم حالا اگه دوستان خاطرشون هست راهنمايي بفرماين البته اينو اضافه كنم كه مربعي كه محل انجام ماموريت را نشان ميده در بازي روبه روي غاري هست كه تاريك هست و امكان ورود به آن نيست .

همونجا یه پلی هست که مثله نقاله مواد معدنیو میبره بالا از اونجا برو بالا تا برسی به اخرش ... از اونجا به بعد هم همرو بکش

اينجا كسي اسلحه ي نارنجي گرفته :d يا شيلد the bee(http://cloud.steampowered.com/ugc/1135162649616428073/25ED8751CF163698871C55EB17E6A3ADB9373ED3/) ?

من نگرفتم اما همین که برای بار دوم با درجع سختی شروع کردم , همون اول یه شیلد گرفتم که 9000 تا Capacity داشت .
برای همین فکر نکنم 13000 خیلی زیاد باشه .
حالا این رنگ نارنجی آخرین رنگه ؟

من نگرفتم اما همین که برای بار دوم با درجع سختی شروع کردم , همون اول یه شیلد گرفتم که 9000 تا Capacity داشت .
شما recharge rate رو نگاه! اون ۱۳k که مهم نیست

اینی که من گذاشتم شما هر بار با هاش تیر بزنی 40000 amp damage داره و هیچی از شیلدت کم نمیشه خیلی خفنه:d
اره نارنجی بهترینن و بسیار کمیاب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or