Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اولش به نظر خیلی کرپ و آشغال میومد ولی هرچی جلوتر میره فوق العاده میشه با این اسلحه هاش هیجان زده میکنه لا مصب!

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 PM ارسال شده بود ----------

اولش به نظر خیلی کرپ و آشغال میومد ولی هرچی جلوتر میره فوق العاده میشه با این اسلحه هاش هیجان زده میکنه لا مصب!

QUOTE=EditEhsan;2267760]دوستان این پول تو بازی به دردی هم میخوره ؟
الان 100 هزار دارم اما نمیدونم به چه درد میخوره[/QUOTE]

بیشترین استفاده ای که پول تو این بازی داره خرید اسلحه است.

خب مشکل من اینه که هرچی A رو میزنم هیچ فرقی نمیکنه . احتمال داره باگ باشه؟

دو تا کار میتونی بکنی
یا عکس بزاری از اون صحنه که میگی نمیشه , ببینیم چیه یا اینکه یه نیو گیم بزنی و ببینی تو این جدیده میشه اسلحه خرید یا نه

آقا بازی مود system link داره؟نمیخوام بحث نامربوط رو شروع کنم ولی میشه با کنسول های جی تگ و از طریق xlink بازیش کرد ؟
در ضمن چه کلاسی رو پیشنهاد میکنید؟

فروشگاه تو بازی بنظر بیخود میاد! آیتم‌هایی که تو فروشگاه میفروشن به درد نمیخورن تو بازی بهترشو میشه از کشتن دشمن گیر آورد!
شخصیت‌های بازی خیلی جالب هستند ولی بنظرم داستان خیلی خوب نیست میتونست بهتر باشه.
ماموریت‌ها هم جوری طراحی شدند که هی آدم باید اینور اونور کلی دوندگی کنه بعضی وقتها واقعا رو اعصاب میره :d
در مجموع بازی خیلی خوبیه.من انتظار نداشتم به این خوبی باشه.

هرکی پول اضافی داره بره به ماکسی tip بده!
هم خیر دنیا داره، هم آخرت :دی

بله ، شما اگر ۱۰۰۰۰ تا پول بهش بدین یه اچیومنت داره از اون به بعد هم هرچقدر بهش پول بیشتر بدین یه اسلحه بهتون میده البته من پیشنهاد میکنم بعد از انجام چندتا ماموریت این کارو بکنین ..

ولی پول خیلی لازم میشه تو TVHM . هر اسلحه ای که میخوای بخری 140 ایناست . تیر راکت هم که ماشالا 15000 هست !!!:d من که الان به پی سیخوردم !:d

سلام.من اولین تجربم از این بازی هستش و سری قبلی رو بازی نکردم و راجع به شخصیت های بازی و اینکه هرکدوم چه قابلیت هایی رو دارن چیزی نمیدونم.میخوام تک نفره برم.از کدوم شخصیت استفاده کنم که وسط بازی کم نیارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or