Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعداز يك سال تنها بازي كه تونست منو از گرز جدا كنه اين بازي بوده است در ابتدا نظر مثبتي نسبت به اين بازي نداشتم و هميشه به خاطر گرافيك كارتونيش به سادگي ازش مي گذشتم ولي زماني كه 7و8 ساعت گيم پليش رو بازي كردم اون هم با ميلي متوجه شدم كه بازي خوب و زيبايي هست و گيم پلي اعتيادآوري داره . ولي هنوز هم زياد با سيستم بازي زياد آشنا نيستم چون اين اولي باريه كه يه بازي با مايه هاي نقش آفريني دارم بازي مي كنم كه زياد هم مهم نيست تنوع اسلحه ها در اين بازي خيلي عالين .

Code:
کسی لولش اگه +۴۶ هست بیاد بریم این غول اخریه که ۵۲ هست رو بزنیم ...
اون غوله يه روش داره وقتي ميايد پايين سمت راست كه در خروجي هست يه حالت صخره مانندي كه نزديك در هست شما برو پشت اون تخته سنگه هيچيت نميشه (بهتره ٢ تا باشيد) يكيتون اونجا وايسه اصلا هم بيرون نياد

آخرین ویرایش:
چرا سیستم respawn اینجوریه وسط کار میمیری یه جا همون نزدیک چکپوینت زده ولی اون سر دنیا اسپاون میکنه! WTF!! یکی بیاد بگه قضیه چیه؟ از گیرباکس بعیده
شماره اول هم همینطور بود؟

سلام دوستان
میدونم جاش اینجا نیست ولی من تا به حال از دو فروشگاه این بازی رو تهیه کردم که هر دو مورد اصلا وارد بازی نمیشه در حالی که با هیچ بازی دیگه ای مشکلی ندارم
دوستان اگر میتونن تو پیام خصوصی راهنمایی کنن که من بازی رو از چه فروشگاهی تهیه کنم اگر اینترنتی باشه که چه بهتر
با تشکر

چرا سیستم respawn اینجوریه وسط کار میمیری یه جا همون نزدیک چکپوینت زده ولی اون سر دنیا اسپاون میکنه! WTF!! یکی بیاد بگه قضیه چیه؟ از گیرباکس بعیده

من که هروقت میمیرم منو برمیگردونه به اخرین چک پوینتی که زده .
اما یکی دوبار تو ماموریت اصلی ها , بین چک پوینتها خیلی فاصله بود.

اگه اشتباهي چكپوينت هاي قبلي رو فعال كرده باشي همونجا spawn ميشي ، اما به طور كلي چون محيطش بزرگه طبيعيه (شماره يكش هم سيستم سيوش همينجوري بود)، الان تازه بهترم شده . ولي به نظر من مشكل خاصي نداره

من که هروقت میمیرم منو برمیگردونه به اخرین چک پوینتی که زده .
اما یکی دوبار تو ماموریت اصلی ها , بین چک پوینتها خیلی فاصله بود.
بعد یه سوال مراحلی که بلاک میشن رو چه بلایی سرش بیاریم ؟:|

بیا من حاظر فقط باید کمک کنی منم بگیرم !:دی
دوستان فقط یه اچیومنت آنلاین داره بازی؟
بعد یه سوال مراحلی که بلاک میشن رو چه بلایی سرش بیاریم ؟:|

باشه.
این اچیومنت هم هست
Completed level 1 of all non-level-specific challenges with a single character
درواقع باید 5 یا 6 بار یکی رو برگردونی تا این قسمت هم کامل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or