Borderlands 2 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اينجا كسي اسلحه ي نارنجي گرفته :d يا شيلد the bee(http://cloud.steampowered.com/ugc/11...6A3ADB9373ED3/) ?
من یه بار یه موجود Bad *** رو کشتم یه راکت لانچر نارنجی بهم داد گه واقعا قوی بود.
خشابش 8 تایی بود ولی با هر شلیک 6 تا راکت کوچیک پرتاب میکرد که هر کدومشون 4000-5000 تا Damage وارد میکردن........

من با پیدا کردن Donkey Mong و Chubby مشکل دارم
اصلا پیدا نمیشن
اونجایی که Donkey Mong باید باشه , بعضی مواقع یکی از اون موجودها میاد اما خیلی بزرگ تر از بقیه . اما هیچوقت Donkey Mong نمیاد :-s

من با پیدا کردن Donkey Mong و Chubby مشکل دارم
اصلا پیدا نمیشن
اونجایی که Donkey Mong باید باشه , بعضی مواقع یکی از اون موجودها میاد اما خیلی بزرگ تر از بقیه . اما هیچوقت Donkey Mong نمیاد :-s

این دو تایی که شما گفتی به صورت شانسی پیداشون میشه اونیم که شما میگی بزرگتر از بقیه است اسمش king mong هستش اونم شانسیه هستش که از بخت شما هی این میاد اگه donkey mong نیومد همونجا save and quit کن دوباره امتحان کن.. اینقدر ادامه بده تا پیداش بشه قبلش هم همه اون غولها و پرنده ها رو باید زده باشی

اسلحه های دلخواهمو گذاشتم تو گاوصندوق ذخیرشون کردم.ولی الان هیچ کدومشونو نمیتونم بردارم.میخوام بردارم میگه یکیو جایگزین کن تا جایگزین میکنم اونم از دست میدم
چطوری باید اسلحه های ذخیرمو بردارم دوباره؟

ما هم دیشب تموم کردیم
اصلا با غول آخرش حال نکردم سریع مرد :|
اصلا چالشی نبود ـش ... انتظار داشتم برای غول آخر به ریم تو اون راکت انداز فضایی که تو آسمونه و اونجا با یه چیزی عجیب غریب تر رو به رو بشم ...
خلاصه یکم خورد تو ذوغم ولی در کل بخواییم حساب کنیم بازی خیلی خوبی بود
نمره 8.6 رو میدم بهش ...از شماره قبلی خیلی بهتر بود از هر لحاظ ... امیدوارم هر چه سریع تر DLC پک ـش رو دیسک بیادش !
دوستانی راهی بلدین که این کوئیست های زمانی رو چه مدلی بریم ؟اکثرا زمان کم میارم

ما هم دیشب تموم کردیم
اصلا چالشی نبود ـش ... انتظار داشتم برای غول آخر به ریم تو اون راکت انداز فضایی که تو آسمونه و اونجا با یه چیزی عجیب غریب تر رو به رو بشم ...
نمره 8.6 رو میدم بهش ...از شماره قبلی خیلی بهتر بود از هر لحاظ ... امیدوارم هر چه سریع تر DLC پک ـش رو دیسک بیادش !
بهترین راه برای کوئست‌های زمانی‌: ماشین رو نزدیک اولین صندوق دلیوری پارک کنید، کویست رو بگیرید. تو پارکینگ ماشین جدید اسپان نکنید، تلپرت کنید همون ماشینی که پارک کردید یک دقیقه می‌افتید جلو!

ما هم دیشب تموم کردیم

تو همون ماموریت زمانی آخری که با هم تو یک منطقه بودیم گیر کردی دیگه ؟
5 جا هست که باید بری , تا اولیش رو هم نری زمان شروع نمیشه
اول برو به پنج منطقه و از دشمن پاکسازی کن .
بعد برو اون صندوقی که بالای تپه هست . اونو که باز کردی برگرد تو ماشین و از تپه بپر پایین و از روی پل سمت چپی برو صندوق دومی رو هم بگیر .
بقیه رو هم به ترتیب نزدیکترین برو .
10 دقیقه زمان داشت , من 5 دقیقه اضافه آوردم

تو همون ماموریت زمانی آخری که با هم تو یک منطقه بودیم گیر کردی دیگه ؟
5 جا هست که باید بری , تا اولیش رو هم نری زمان شروع نمیشه
اول برو به پنج منطقه و از دشمن پاکسازی کن .
بعد برو اون صندوقی که بالای تپه هست . اونو که باز کردی برگرد تو ماشین و از تپه بپر پایین و از روی پل سمت چپی برو صندوق دومی رو هم بگیر .
بقیه رو هم به ترتیب نزدیکترین برو .
10 دقیقه زمان داشت , من 5 دقیقه اضافه آوردم
52 لولش چه مدلی بکشیمش ؟
فکر کنم حداقل 4 تا لول 40 میخواد
من بترکونم لولم میشه 38 39 ... کوئیست خاصی هم نمونده !

زده 3 دقیقه :| کدومو میگی 10 دقیقه زمان میده ؟
اوه اوه من الان رفتم این کوئیست you will dead !:|
52 لولش چه مدلی بکشیمش ؟
فکر کنم حداقل 4 تا لول 40 میخواد
من بترکونم لولم میشه 38 39 ... کوئیست خاصی هم نمونده !

همون اول که کوئست رو میگری برو انجامش بده .
وقتی هر صندوق رو باز کنی بهت زمان میده .

همون اول که کوئست رو میگری برو انجامش بده .
وقتی هر صندوق رو باز کنی بهت زمان میده .
خُب اگر باز از نو شروع کنیم اون کوئیست ها نمیپره ؟
یه اچیو داره که باید تمام کوئیست های فرعی رو بری اون نپره ؟

خُب اگر باز از نو شروع کنیم اون کوئیست ها نمیپره ؟
یه اچیو داره که باید تمام کوئیست های فرعی رو بری اون نپره ؟

خوبی این بازی همینه
میتونی همزمان هر دو رو ادامه بدی .
برو تو صفحه اول بازی . اونجا که زده Continue
Y رو بزن و کاراکترت رو انتخاب کن . ازت میپرسه Normal میخوای یا True Valut (اگه درست نوشته باشم)
هرکدوم رو که بری , دفعه بعد میتونی با زدن Y بینشون سوئیچ کنی .

نه نمیشه من خودم لولم ۵۰ هستش اما با رفیقم رفتم سراغش نمرد خیلی خفنه .. تو اوون درجه سختی جدید رو ادامه بده لولت ۴۸+ شد با هم بریم بزنیمش

اسلحه های دلخواهمو گذاشتم تو گاوصندوق ذخیرشون کردم.ولی الان هیچ کدومشونو نمیتونم بردارم.میخوام بردارم میگه یکیو جایگزین کن تا جایگزین میکنم اونم از دست میدم
چطوری باید اسلحه های ذخیرمو بردارم دوباره؟

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or