من یه بار یه موجود Bad *** رو کشتم یه راکت لانچر نارنجی بهم داد گه واقعا قوی بود.اينجا كسي اسلحه ي نارنجي گرفته :d يا شيلد the bee(http://cloud.steampowered.com/ugc/11...6A3ADB9373ED3/) ?
من با پیدا کردن Donkey Mong و Chubby مشکل دارم
اصلا پیدا نمیشن
اونجایی که Donkey Mong باید باشه , بعضی مواقع یکی از اون موجودها میاد اما خیلی بزرگ تر از بقیه . اما هیچوقت Donkey Mong نمیاد![]()

بهترین راه برای کوئستهای زمانی: ماشین رو نزدیک اولین صندوق دلیوری پارک کنید، کویست رو بگیرید. تو پارکینگ ماشین جدید اسپان نکنید، تلپرت کنید همون ماشینی که پارک کردید یک دقیقه میافتید جلو!ما هم دیشب تموم کردیم
اصلا با غول آخرش حال نکردم سریع مرد
اصلا چالشی نبود ـش ... انتظار داشتم برای غول آخر به ریم تو اون راکت انداز فضایی که تو آسمونه و اونجا با یه چیزی عجیب غریب تر رو به رو بشم ...
خلاصه یکم خورد تو ذوغم ولی در کل بخواییم حساب کنیم بازی خیلی خوبی بود
نمره 8.6 رو میدم بهش ...از شماره قبلی خیلی بهتر بود از هر لحاظ ... امیدوارم هر چه سریع تر DLC پک ـش رو دیسک بیادش !
دوستانی راهی بلدین که این کوئیست های زمانی رو چه مدلی بریم ؟اکثرا زمان کم میارم
ما هم دیشب تموم کردیم
اصلا با غول آخرش حال نکردم سریع مرد
اصلا چالشی نبود ـش ... انتظار داشتم برای غول آخر به ریم تو اون راکت انداز فضایی که تو آسمونه و اونجا با یه چیزی عجیب غریب تر رو به رو بشم ...
خلاصه یکم خورد تو ذوغم ولی در کل بخواییم حساب کنیم بازی خیلی خوبی بود
نمره 8.6 رو میدم بهش ...از شماره قبلی خیلی بهتر بود از هر لحاظ ... امیدوارم هر چه سریع تر DLC پک ـش رو دیسک بیادش !
دوستانی راهی بلدین که این کوئیست های زمانی رو چه مدلی بریم ؟اکثرا زمان کم میارم
زده 3 دقیقهتو همون ماموریت زمانی آخری که با هم تو یک منطقه بودیم گیر کردی دیگه ؟
5 جا هست که باید بری , تا اولیش رو هم نری زمان شروع نمیشه
اول برو به پنج منطقه و از دشمن پاکسازی کن .
بعد برو اون صندوقی که بالای تپه هست . اونو که باز کردی برگرد تو ماشین و از تپه بپر پایین و از روی پل سمت چپی برو صندوق دومی رو هم بگیر .
بقیه رو هم به ترتیب نزدیکترین برو .
10 دقیقه زمان داشت , من 5 دقیقه اضافه آوردم
اوه اوه من الان رفتم این کوئیست you will dead !
52 لولش چه مدلی بکشیمش ؟
فکر کنم حداقل 4 تا لول 40 میخواد
من بترکونم لولم میشه 38 39 ... کوئیست خاصی هم نمونده !
(رو درجه سختی) خُب اگر باز از نو شروع کنیم اون کوئیست ها نمیپره ؟همون اول که کوئست رو میگری برو انجامش بده .
وقتی هر صندوق رو باز کنی بهت زمان میده .
خُب اگر باز از نو شروع کنیم اون کوئیست ها نمیپره ؟
یه اچیو داره که باید تمام کوئیست های فرعی رو بری اون نپره ؟