تازه اول كاري ! Dragon Quest VIII رو بازي نكردي كه به Blue Dragon ميگي جايگاه Save كم دارد !نامرد save هم کم داره یه دفه می میری همه چی میپره !
من اين بازي را انجام ندادم ولي مطمئن هستم گيم پلي مشابه سري Final Fantasy دارد به همراه مايه هايي از Grandia III , Dark Cloud II , Suikandeon III
بيشتر شبيه همون فاينال 10 ميمونه. موقع بازي اينرو كامل حس ميكنيد.اما باز هم ميگم مشخصه هاي خودش رو داره .بعبارتي يه بازي از سري فايناله نه يه كپي برداري از سري فاينال.صلا یعه چیزه دیگه
فکر کنم مثل Kingdom Hearts باشه نه ؟
از نوع شخصیت ها و ....
حالا تو هی بیا دله ما رو آب کن. خدا رو خوش میاد آخهبيشتر شبيه همون فاينال 10 ميمونه. موقع بازي اينرو كامل حس ميكنيد.اما باز هم ميگم مشخصه هاي خودش رو داره .بعبارتي يه بازي از سري فايناله نه يه كپي برداري از سري فاينال.
راستي امروز يه مبارزه اساسي داشت كه خداييش مثلش رو فقط تو فاينال 10 ديده بودم.

می گم این بازی خیلی آهنگاش جذاب نیست البته من نمی دوونم اما تو تریلر ها چیزه خاصی نبودبيشتر شبيه همون فاينال 10 ميمونه. موقع بازي اينرو كامل حس ميكنيد.اما باز هم ميگم مشخصه هاي خودش رو داره .بعبارتي يه بازي از سري فايناله نه يه كپي برداري از سري فاينال.
راستي امروز يه مبارزه اساسي داشت كه خداييش مثلش رو فقط تو فاينال 10 ديده بودم.
حالا تو هی بیا دله ما رو آب کن. خدا رو خوش میاد آخه![]()
شرمنده:blushing:حالا تو هی بیا دله ما رو آب کن. خدا رو خوش میاد آخه
احتمالي كه خوشتون نياد زياد هست. تو ايران معمولا خوششون نمياد. بستگي به سليقه و حوصله داره.آقا من میترسم بگيرم خوشم نياد....ff هم اصلاً بازی نکردم......به يه بازی ديگه نسبت
بديد ببينم چی میشه
24 تومن:confused: بابا رو HP بگير من كه كنسولم با HP خوب كار ميكنهراست می گه حالا باید بشینم 24 تومن جمع کنم این بازی رو بگیرم
آقا من میترسم بگيرم خوشم نياد....ff هم اصلاً بازی نکردم......به يه بازی ديگه نسبت
بديد ببينم چی میشه
چی بگم اینجور که از پروفایلت معلومه 360 داری واسه PS نمونش زیاده ولی توی 360 نمونه هاش مثل Enchanted Arms یا Lost Odysess 24 تومن:confused: بابا رو HP بگير من كه كنسولم با HP خوب كار ميكنه
نه هیچ شباهتی ندارن نه از نظر مبارزات نه شخصیتها و محیط . KH که بیشتر تو دنیاهای دیزنی و .. هست که بعضی وقتها خیلی مسخره بازی میشه با این که از داستان و شخصیتهای اصلیش خیلی خوشم میادصلا یعه چیزه دیگه
فکر کنم مثل Kingdom Hearts باشه نه ؟
از نوع شخصیت ها و ....
این Chrono Trigger در یک کلام قیامته. من اصلا rpg و turn base رو با این بازی شناختم.البته اگه بخوایم بهتر بگیم در واقع تیم سازنده این بازی بیشترشون از همون تیم سازنده بازی قدیمی Chrono Trigger هستن (Dream Team) . چون ساکاگوچی تو ساخت اون بازی هم نقش داشت در کنار یوجی هوری معروف که اینجا دیگه نیست