Blue dragon

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من گرفتم ولی خیلی کند دارم جلو میرم چون RPG خیلی کم بازی کردم وقت هم ندارم...نامرد save هم کم داره یه دفه می میری همه چی میپره !...
دو تا دی وی دی شو گرفتم

من گرفتم ولی خیلی کند دارم جلو میرم چون RPG خیلی کم بازی کردم
بمرور كه با اين نوع بازي آشنا بشي سرعتت بالا ميره.
نامرد save هم کم داره یه دفه می میری همه چی میپره !
سيوهاش كه خوبه:confused:

سلام
از همه دوستان ممنونم که سعی در اطلاع رسانی و کمک دارن. اما همینطور که تا الان محمد جواد پیش رفته، سعی کنید بازی رو طوریش نکنید که کسی موقع بازی کردن لذتی نبره. منظورم اینه که همه چیز و همه نواوریهاشو همه لم ها رو نیاید بگید. متشکرم

نامرد save هم کم داره یه دفه می میری همه چی میپره !
تازه اول كاري ! Dragon Quest VIII رو بازي نكردي كه به Blue Dragon ميگي جايگاه Save كم دارد !

من اين بازي را انجام ندادم ولي مطمئن هستم گيم پلي مشابه سري Final Fantasy دارد به همراه مايه هايي از Grandia III , Dark Cloud II , Suikandeon III ...

من اين بازي را انجام ندادم ولي مطمئن هستم گيم پلي مشابه سري Final Fantasy دارد به همراه مايه هايي از Grandia III , Dark Cloud II , Suikandeon III
صلا یعه چیزه دیگه
فکر کنم مثل Kingdom Hearts باشه نه ؟
از نوع شخصیت ها و ....
بيشتر شبيه همون فاينال 10 ميمونه. موقع بازي اينرو كامل حس ميكنيد.اما باز هم ميگم مشخصه هاي خودش رو داره .بعبارتي يه بازي از سري فايناله نه يه كپي برداري از سري فاينال.
راستي امروز يه مبارزه اساسي داشت كه خداييش مثلش رو فقط تو فاينال 10 ديده بودم.

بيشتر شبيه همون فاينال 10 ميمونه. موقع بازي اينرو كامل حس ميكنيد.اما باز هم ميگم مشخصه هاي خودش رو داره .بعبارتي يه بازي از سري فايناله نه يه كپي برداري از سري فاينال.
حالا تو هی بیا دله ما رو آب کن. خدا رو خوش میاد آخه:(

می گم این بازی خیلی آهنگاش جذاب نیست البته من نمی دوونم اما تو تریلر ها چیزه خاصی نبود
حالا تو هی بیا دله ما رو آب کن. خدا رو خوش میاد آخه:(

راست می گه حالا باید بشینم 24 تومن جمع کنم این بازی رو بگیرم

حالا تو هی بیا دله ما رو آب کن. خدا رو خوش میاد آخه
شرمنده:blushing:
آقا من میترسم بگيرم خوشم نياد....ff هم اصلاً بازی نکردم......به يه بازی ديگه نسبت
بديد ببينم چی میشه
احتمالي كه خوشتون نياد زياد هست. تو ايران معمولا خوششون نمياد. بستگي به سليقه و حوصله داره.
راست می گه حالا باید بشینم 24 تومن جمع کنم این بازی رو بگیرم
24 تومن:confused: بابا رو HP بگير من كه كنسولم با HP خوب كار ميكنه

آقا من میترسم بگيرم خوشم نياد.:(...ff هم اصلاً بازی نکردم......به يه بازی ديگه نسبت
بديد ببينم چی میشه

;) چی بگم اینجور که از پروفایلت معلومه 360 داری واسه PS نمونش زیاده ولی توی 360 نمونه هاش مثل Enchanted Arms یا Lost Odysess
بهترین راه اینه بری FF ه 6 5 یا 4 رو Rom ش رو دانلود کنی با یه شبیه ساز بازی کنی تا با جو آشنا بشی

صلا یعه چیزه دیگه
فکر کنم مثل Kingdom Hearts باشه نه ؟
از نوع شخصیت ها و ....
نه هیچ شباهتی ندارن نه از نظر مبارزات نه شخصیتها و محیط . KH که بیشتر تو دنیاهای دیزنی و .. هست که بعضی وقتها خیلی مسخره بازی میشه با این که از داستان و شخصیتهای اصلیش خیلی خوشم میاد
مبارزات تو بلو دراگن به صورت ترن بیس هستش و کلا با KH فرق میکنه . سبک طراحیهای آکیرا توریاما هم کاملا متفاوته با تتسویا نومورا . حالا این که دوستان میگن بازی شبیه FFX میمونه من نمیدونم چون BD رو بازی نکردم اما به نظرم بیشتر شبیه Dragon Quest هست
البته اگه بخوایم بهتر بگیم در واقع تیم سازنده این بازی بیشترشون از همون تیم سازنده بازی قدیمی Chrono Trigger هستن (Dream Team) . چون ساکاگوچی تو ساخت اون بازی هم نقش داشت در کنار یوجی هوری معروف که اینجا دیگه نیست

البته اگه بخوایم بهتر بگیم در واقع تیم سازنده این بازی بیشترشون از همون تیم سازنده بازی قدیمی Chrono Trigger هستن (Dream Team) . چون ساکاگوچی تو ساخت اون بازی هم نقش داشت در کنار یوجی هوری معروف که اینجا دیگه نیست
این Chrono Trigger در یک کلام قیامته. من اصلا rpg و turn base رو با این بازی شناختم.
دوستانی که دو دل هستن برای تهیه این بازی. به این نکته توجه داشته باشن که تو این سبک اصلا سرعت و اتفاقهای ناگهانی نقشی نداره. بیشتر بر اساس فکر و چیدن استراتژی های مختلفه. و این که بیشتر داستانه که تو این سبک ادمو تشویق به تموم کردن میکنه. معمولا این سبک بسیار طولانی هستش همین بلودراگون رو خوده ساکاگوچی بدون side quest ها 49 ساعته (اگه اشتباه نکنم) تموم کرده بود. من برای این بازی روی 150 ساعت حساب باز کردم:-"
اگر فکر میکنید حوصلتون نمیگیره توصیه میکنم حتی تستش هم نکنید.
با تشکر:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or