PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:

واقعا تصور فيلم بلادبورن تو اين استايل روياييه ولى سونى پيكچرز لطفا نكنه اين كارو :D
ندید قبولت دارم.
نمیبینم چون اکسپلورم پر میشه از این ویدئو AIها که بعدا دونه دونه باید دونت ریکامندشون کنم:D
البته همین الان که دارم این رو مینویسم بی ناموس :D داره رهگیری میکنه و بعدا بهم پیشنهاد میکنه ولی خب حداقل وسعتش کمتره.
=======

همینطور که میگی آخه از بلادبورن چه فیلمی میخواد در بیاد؟
همه بازیها نباید فیلم بشن و همینطور برعکس.

• Like
Reactions: jdepp
ندید قبولت دارم.
نمیبینم چون اکسپلورم پر میشه از این ویدئو AIها که بعدا دونه دونه باید دونت ریکامندشون کنم:D
البته همین الان که دارم این رو مینویسم بی ناموس :D داره رهگیری میکنه و بعدا بهم پیشنهاد میکنه ولی خب حداقل وسعتش کمتره.
=======

همینطور که میگی آخه از بلادبورن چه فیلمی میخواد در بیاد؟
همه بازیها نباید فیلم بشن و همینطور برعکس.

ستينگ بلادبورن تو سبك فيلماى ترسناك دهه ٨٠ كه اين ويديو درست كرده واقعا تركيب جذابيه.
اتفاق كه نميفته ولى چيز خوبى ميتونه حداقل از نظر بصرى باشه :D

نسل بعد ai بیاد تو کنسولا یه جهش عظیم در گرافیک بازیا ببینیم و سونی ریمیک بلادبورن رو با همچین گرافیکی لانچ ps6 بده =P~

View attachment 377094
View attachment 377095
View attachment 377096
View attachment 377097
View attachment 377099
View attachment 377098
بلاد همین طوریش هم جوش سنگینه این هوش مصنوعی ترسناک وسنگین ترش کرده
10 سال گذشته از بازی هنوزم برای من بهترین بازی ps4 و سری سولز لایک هست
نکته جالبش اینه آدمای که کنارت میشن هم لذت می‌میبرن از این شاهکار

• Like
Reactions: AVerg
من یخوردشو دیدم ولی زیاد جالی نبودش از نظر من . قبلا چند ساله پیش یدونه دیدم با انریل انجین 5 محیط هاش رو درست کرده بودن از این خفن تر بودش . این یجوری بودش

• Like
Reactions: Persia Tech
دوستان عزیزم سلام.
یک راهنمایی احتیاج دارم.
من یک بار توسط یکی از انمی ها مردم و وارد unseen village شدم. نمی‌دونم چطوری از اونجا خارج شدم. الان چطوری دوباره میتونم برم داخل همین منطقه؟
باید بگم که باید اول هیلینگ چرچ فک میکنم vicar Amelia بود رو هم زدم

دوستان عزیزم سلام.
یک راهنمایی احتیاج دارم.
من یک بار توسط یکی از انمی ها مردم و وارد unseen village شدم. نمی‌دونم چطوری از اونجا خارج شدم. الان چطوری دوباره میتونم برم داخل همین منطقه؟
باید بگم که باید اول هیلینگ چرچ فک میکنم vicar Amelia بود رو هم زدم

ازونجا كه احتمالا از طريق لنترن ازش خارج شدى توى سنگ قبراى هاب بازى فك كنم از طريق دومى يا سومى از راست بتونى واردش بشى.
ولى هنوز برات زوده به نظرم برگشتن به اونجا.

الان موندم روی 5 با زیرنویس پارسی و 60 با رز 1080 برمش یا با شبیه ساز
طبیعتا شبیه ساز گرافیکش بهتره اما ممکنه نشه تا اخرش رفت چون هنوز شبیه ساز پایداری نیست

الان موندم روی 5 با زیرنویس پارسی و 60 با رز 1080 برمش یا با شبیه ساز
طبیعتا شبیه ساز گرافیکش بهتره اما ممکنه نشه تا اخرش رفت چون هنوز شبیه ساز پایداری نیست
تا همینجاشم خیلی تاخیر داشتی برای تجربه این شاهکار، روی ps5 با 60فریم عالیه

• Like
Reactions: Persia Tech
دوستان الان تایم مناسبیه برا بازی کردنش یا بازم صب کنم؟

با نسخه آخر ShadPS4 روی 4k اکثرا 60 فریم میده با یه سری دراپ بعضی از جاها ولی تجربه نرمیه تقریبا.
مشکل فقط Anti Aliasing ـشه که دور دستا خیلی لبه ها به فناس، راه حلی نداره این قضیه؟ این ماد ریمستر Fromsoftserve حل نکرده این موضوعو؟

با نسخه آخر ShadPS4 روی 4k اکثرا 60 فریم میده با یه سری دراپ بعضی از جاها ولی تجربه نرمیه تقریبا.
مشکل فقط Anti Aliasing ـشه که دور دستا خیلی لبه ها به فناس، راه حلی نداره این قضیه؟ این ماد ریمستر Fromsoftserve حل نکرده این موضوعو؟
مادش جدیدا آپدیت نگرفته و پیشنهاد میکنم فعلا نصبش نکنی.
با نسخه های جدید shad خیلی هماهنگ نیست.

برای AA این دوتا رو تست کن:
https://www.nexusmods.com/bloodborne/mods/162
https://www.nexusmods.com/bloodborne/mods/53

اگه کلا بازی نکردی که برو. هرچی صبر کنی اون گرافیک و مکانیزمای گیم پلی بیشتر سالخورده میشن بعدم 4k شصت فریم میگی میده دیگه چی میخوای :D من همون زمان پلی فور سی فریم رفتمش کلی لذت بردم برای یذره تغییرات جزئی ارزش این همه صبر نداره برو لذت ببر حیفه این شاهکارو نری

دوستان منم میخوام شروع کنم برم همین نسخه های تو سایت های ایرانی رو دانلود کنم میتونم راحت برم؟
آره همین ورژن Dodi که گذاشتن همه رو داره همراه مادای مهمش بدون مشکل اجرا میشه.
فقط ورژن ShadPS4 ـش مال پارساله که از داخل خود نرم افزار آپدیت میشه (البته واسه من نمیدونم چرا نصب نمیشد رفتم از سایت خودش دانلود کردم ریختم روش اوکی شد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or