PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من خودم میام بزودی و اگه کمکی لازم بود هستم
توی فرند میری و سرچ رو میزنی و بعد ایدی رو مینویسی میاره
اگه خواستی ادد کن:reza_cowboy
ممنون دوست عزیز ولی چطور هماهنگ باشیم من پسورد 12345 میزارم
آیدی تو بازی رو هم kamran ، فقط دوست عزیز من هر چی تو بازی گشتم قسمت فرند پیدا نکردم !
آیدی تلگرام رو دادم ، هر وقت تونستید لطفا پیام بدبد بازم ممنون

در ضمن من نمیتونم این آیتم ها به چه دردی میخورن لطفا راهنمایی کنید کاربدشون رو بلد نیستم نمیدونم کجا باید ازشون استفاده کرد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab
عاغا این قبرهای سمت چپ توی هانتر دریم آخرش چی میشه من الان سومیش هستم؟

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

تموم میشه:D
غیر از اون سنگ قبرهای داستانی، اون طرفی ها مال chaliceهان که مپ های تصادفی هستن برای فارم کردن که سلسه مراتب دارن. چند نوع چالیس هست که هرکدوم یک آیتم بیس دارن و یک سری آیتم دیگه برای بیلد کردن. به عنوان مثال یکی از آیتم های بیس رو با کشتن amygdala بدست میاری. اطلاعات تکمیلی هم مثل چی تو نت ریخته:D

آیدی تو بازی رو هم kamran ، فقط دوست عزیز من هر چی تو بازی گشتم قسمت فرند پیدا نکردم !

در ضمن من نمیتونم این آیتم ها به چه دردی میخورن لطفا راهنمایی کنید کاربدشون رو بلد نیستم نمیدونم کجا باید ازشون استفاده کرد

عرضم به خدمت شما که اولردی از اینا استفاده کردی خودت خبر نداری:D
همونطور که نوشته آیتم های کلیدی هستن. تحت لفظی هم که معنا کنی یعنی قراره مسیر رو برات باز کنن به جاهای مختلف حالا به شکل های متفاوت. حالا بازم میگم خدا پدر گوگل رو بیامرزه، اطلاعات تکمیلی مثل چی تو نت ریخته؛ سرچ و پیدا کردن صفحه و خوندن و تفهیم شدن همه رو هم زیر یه دقیقه تایم میبره. از امکانات استفاده کنید:D

آخرین ویرایش:

دوست عزيز متاسفانه من نميتونم آنلاين بازى کنم ولى در مورد بازى آفلاين و آيتم هارو ميتونم کمکت کنم بعضى از اين آيتم ها واسه باز کردن در و دورازه هاست بعضى هم آيتم پيش نياز خريد اسلحه ها هست.در مورد آيتم victim توضيح اينه که تو چراغ جنگل اونو زير پاتون له ميکنيد يه هانتر همون پشت چراغه ميگه چون قربانى دادى يه چند دقيقه ديگه بيا يه هانترو بکشى بعد از چند دقيقه بريد هانتر دريم بعد برگرديد اونجا هانترو بکشيد بهتون آيتم سوت جادويى ميده بعضى آيتم ها جاى سکرت هستند بايد بگرديد پيداشون کنيد

.در مورد آيتم victim توضيح اينه که تو چراغ جنگل اونو زير پاتون له ميکنيد يه هانتر همون پشت چراغه ميگه چون قربانى دادى يه چند دقيقه ديگه بيا يه هانترو بکشى بعد از چند دقيقه بريد هانتر دريم بعد برگرديد اونجا هانترو بکشيد بهتون آيتم سوت جادويى ميده بعضى آيتم ها جاى سکرت هستند بايد بگرديد پيداشون کنيد

فکر کنم منظور شما ایتم Vermin باشه نه victim . راستش من از این مرحله عبور کردم و همچین ایتمی تو جنگل نگرفتم تمام جونورای کله ماری رو هم کشتم با والتار هم صحبت کردم ولی نمیدونم چرا این ایتم رو نگرفتم .

• Like
Reactions: rezab and M.hadi.71
فکر کنم منظور شما ایتم Vermin باشه نه victim . راستش من از این مرحله عبور کردم و همچین ایتمی تو جنگل نگرفتم تمام جونورای کله ماری رو هم کشتم با والتار هم صحبت کردم ولی نمیدونم چرا این ایتم رو نگرفتم .

آیتم vermin با اضافه شدن دی ال سی old hunter وارد بازی میشه . شما باید یا دی ال سی رو خریداری کنید یا نسخه کامل bloodborne game of the year edition رو بگیرید که دی ال سی و بازی با هم توشه

یعنی اینجا کسی پیدا نمیشه تو کشتن بعضی باس ها که مشکل دارم کمکم کنه
آی دی من : mahabadph
رمز تو بازی 12345

معمولا یوزرهای خارجی هستن واسه کمک . کافی زنگ کمک رو بزنی و یه خورده صبر کنی بالاخره یکی میاد ( البته در آنلاین ) تو حالت آفلاین بازیت اگه دی ال سی رو دانلود کرده باشی و بازیت آپدیت باشه تو آپدیت جدید واسه زدن باس ها یک سری هانتر در داخل بازی واسه کمکت هست .

• Like
آیتم vermin با اضافه شدن دی ال سی old hunter وارد بازی میشه . شما باید یا دی ال سی رو خریداری کنید یا نسخه کامل bloodborne game of the year edition رو بگیرید که دی ال سی و بازی با هم توشه

معمولا یوزرهای خارجی هستن واسه کمک . کافی زنگ کمک رو بزنی و یه خورده صبر کنی بالاخره یکی میاد ( البته در آنلاین ) تو حالت آفلاین بازیت اگه دی ال سی رو دانلود کرده باشی و بازیت آپدیت باشه تو آپدیت جدید واسه زدن باس ها یک سری هانتر در داخل بازی واسه کمکت هست .
یوزررهای خارجی رو هزار بار امتحان کردم زنگ رو هم زدم ولی دریغ از یک نفر ، بی فایده بود

یوزررهای خارجی رو هزار بار امتحان کردم زنگ رو هم زدم ولی دریغ از یک نفر ، بی فایده بود
داداش من خودم بازیو گرفتم تقریبا تا باس شادو که قبل اسپایدر هست اومدم و بزودی آپدیتش میکنم و میام آنلاین بزنیم اگرچه خیلی قوی نیستم ولی واسه زدن باس اگه فقط ینفر حواس باسو پرت کنه راحت میشه زد هر باسیرو.

• Like
داداش من خودم بازیو گرفتم تقریبا تا باس شادو که قبل اسپایدر هست اومدم و بزودی آپدیتش میکنم و میام آنلاین بزنیم اگرچه خیلی قوی نیستم ولی واسه زدن باس اگه فقط ینفر حواس باسو پرت کنه راحت میشه زد هر باسیرو.
ممنون ،بیا رو مسنجر کنسول اونجا برات پیغام گذاشتم اگه برنامه ش رو رو گوشی داری؟

نیازی به DLC نیست، ورمین رو تو حالت آنلاین اگه به کمک یه هانتر دیگه بری و Impurity rune رو گذاشته باشی بهت میده.
پنجتاش رو خورد کنی جای والتر رو میگیری و میتونی با اون هانتر مبارزه کنی.
البته ساده ترین راه گرفتن سوت اگه آنلاین نمیزنی کشن خود والتر و بعدش مبارزه با هانتر منتظر در بیرون خونه ست.

جالبه هانتری که قرار بود بکشم تا سوت رو ازش بگیرم حالا برای کشتن عنکبوت اومده کمکم میکنه . این بازی چقدر جزئیات داره بر اساس نوع بازی شما خط داستانی عوض میشه .

• Like

گاهی میشه خلوته آره ولی یکسری خوره این بازی هستن که همیشه انلاینن . من فعلا دستگاهمو فروختم که ps4 pro بگیرم . هر وقت که اومد و گرفتم ان شا الله هستم در خدمت دوستان . با دستگاه قبلی تا لول 512 رفتم . اینبار دیگه میخوام به تهش برسونم !

نیازی به DLC نیست، ورمین رو تو حالت آنلاین اگه به کمک یه هانتر دیگه بری و Impurity rune رو گذاشته باشی بهت میده.
پنجتاش رو خورد کنی جای والتر رو میگیری و میتونی با اون هانتر مبارزه کنی.
البته ساده ترین راه گرفتن سوت اگه آنلاین نمیزنی کشن خود والتر و بعدش مبارزه با هانتر منتظر در بیرون خونه ست.

اگه ورژن بازی دوستمون بدون اپدیت باشه vermin تو بازیشون نیست . چون آیتم Vermin با پچ Patch 1.07 به بازی اضافه شد . همچنین دوستمون اگر بخواد با اون هانتر در اولین لامپ فوربیدن وودز مبارزه کنه باید حتما بازیشو اپدیت کرده باشه که لاجرم تو اون آپدیت دی ال سی رو هم دانلود میکنه . چون اون هانتر و والتر بعد از آپدیتی که دی ال سی وارد بازی شد به بازی اضافه شد . در هر صورت چیز زیاد مهمی هم نیست فقط برای ارتقا در جدول بازیکنان هستش که اونم چیز بی اهمیتیه بهتره که از بازی لذت ببره

آندد جیانت رو بالاخره زدم ینی اعصابم به فاک رفت تا زدمش

چرا ؟ اینکه خیلی راحت بود . مخصوصا وقتی میچرخید بعدش راحت میشه ضربات سنگین بهش زد . واسه زدنش هر سری یکی دو ضربه بزن و برو عقب . خیلی سادست چون باسش کنده راحت میشه زدش .

گاهی میشه خلوته آره ولی یکسری خوره این بازی هستن که همیشه انلاینن . من فعلا دستگاهمو فروختم که ps4 pro بگیرم . هر وقت که اومد و گرفتم ان شا الله هستم در خدمت دوستان . با دستگاه قبلی تا لول 512 رفتم . اینبار دیگه میخوام به تهش برسونم !

اگه ورژن بازی دوستمون بدون اپدیت باشه vermin تو بازیشون نیست . چون آیتم Vermin با پچ Patch 1.07 به بازی اضافه شد . همچنین دوستمون اگر بخواد با اون هانتر در اولین لامپ فوربیدن وودز مبارزه کنه باید حتما بازیشو اپدیت کرده باشه که لاجرم تو اون آپدیت دی ال سی رو هم دانلود میکنه . چون اون هانتر و والتر بعد از آپدیتی که دی ال سی وارد بازی شد به بازی اضافه شد . در هر صورت چیز زیاد مهمی هم نیست فقط برای ارتقا در جدول بازیکنان هستش که اونم چیز بی اهمیتیه بهتره که از بازی لذت ببره

چرا ؟ اینکه خیلی راحت بود . مخصوصا وقتی میچرخید بعدش راحت میشه ضربات سنگین بهش زد . واسه زدنش هر سری یکی دو ضربه بزن و برو عقب . خیلی سادست چون باسش کنده راحت میشه زدش .
نمیدونم توی باسهای دیگه اینقدر نمونده بودم، ینی به قول تو راحت میشه بزنیش ولی بعضی ضربه هاش با یه ضربه کل خون رو یکدفه میگرفت که خیلی اعصابمو خورد میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or