PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آقا یکی لطفا بگه چطوری باید وارد دانجنها بشم ؟؟

از اولش بخوای بگم قبل از باس Blood-Starved Beast توی یه محوطه بزرگ جایی که حالت قبر مانند هستش یه آیتم بهت میده که با اون میتونی بازی در سطح یک چالیس ها رو شروع کنی . اکثر پیش نیازهای مرحله بعدی از چالیسها رو توی چالیس هایی که توش هستی پیدا میکنی . بعضی از پیش نیازهای ورود به چالیس ها هم بعد از پیشرفتت در بازی در شاپ های هانتر دریم آزاد میشه که میتونی بخریش . کلا سعی کن به لول قابل قبولی برسی و بعد چالیس ها رو شروع کنی ( ساده تر بگم این میشه که هر چقدر مراحل بازی رو بیشتر پیش بری و باس ها رو بزنی و مرحله ها رو پشت سر بزاری یک سری آیتم های مربوط به چالیس ها در شاپ های هانتر دریمز آزاد میشه کارتو ساده تر میکنه
نکته بعدی اینه که اگه میتونی انلاین بازی کنی کارت ساده تر هستش و میتونی وارد چالس های انتخابی آنلاین بشی که نیاز به هیچ پیش نیازی نداره و توش میتونی کلی آیتم و امتیاز جمع کنی .

• Like
Reactions: rezab and kamran61
از اولش بخوای بگم قبل از باس Blood-Starved Beast توی یه محوطه بزرگ جایی که حالت قبر مانند هستش یه آیتم بهت میده که با اون میتونی بازی در سطح یک چالیس ها رو شروع کنی . اکثر پیش نیازهای مرحله بعدی از چالیسها رو توی چالیس هایی که توش هستی پیدا میکنی . بعضی از پیش نیازهای ورود به چالیس ها هم بعد از پیشرفتت در بازی در شاپ های هانتر دریم آزاد میشه که میتونی بخریش . کلا سعی کن به لول قابل قبولی برسی و بعد چالیس ها رو شروع کنی ( ساده تر بگم این میشه که هر چقدر مراحل بازی رو بیشتر پیش بری و باس ها رو بزنی و مرحله ها رو پشت سر بزاری یک سری آیتم های مربوط به چالیس ها در شاپ های هانتر دریمز آزاد میشه کارتو ساده تر میکنه
نکته بعدی اینه که اگه میتونی انلاین بازی کنی کارت ساده تر هستش و میتونی وارد چالس های انتخابی آنلاین بشی که نیاز به هیچ پیش نیازی نداره و توش میتونی کلی آیتم و امتیاز جمع کنی .
ممنون ولی من انلاین هم میزنم ولی بازم نیمتونم وارد چالس ها بشم گزینه سرچ غیرفعاله تو قبرها ، واقعا هیچ پیش نیازی نمیخواد میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید چون من هر کاری میکنم وارد نمیشم و سرچ نمیکنه

در ضمن من تو قسمت ستورج یا همون دریم هانتر که ایتم ها ذخیره میشه ، اون جام رو نمیدونم کدوم گزینه بود دستم خورد حذف شدم ، فکر میکنم اون جام برای چالس ها کاربرد داشت ولی برای من نمونده

ممنون ولی من انلاین هم میزنم ولی بازم نیمتونم وارد چالس ها بشم گزینه سرچ غیرفعاله تو قبرها ، واقعا هیچ پیش نیازی نمیخواد میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید چون من هر کاری میکنم وارد نمیشم و سرچ نمیکنه

در ضمن من تو قسمت ستورج یا همون دریم هانتر که ایتم ها ذخیره میشه ، اون جام رو نمیدونم کدوم گزینه بود دستم خورد حذف شدم ، فکر میکنم اون جام برای چالس ها کاربرد داشت ولی برای من نمونده

شما تو بازی چقدر پیش رفتی ؟ کجای بازی هستی کدوم باس ها رو زدی ؟ کدوم مراحل رو رفتی ؟

• Like
Reactions: kamran61
شما تو بازی چقدر پیش رفتی ؟ کجای بازی هستی کدوم باس ها رو زدی ؟ کدوم مراحل رو رفتی ؟
بیشتر مراحل رو رفتم ، الان تو دو تا باس گیر کردم یعنی رسیدم به این باس ها
1- باس که سرش مثل اسبه
2-باسی که از ماه میاد پایین و رو بالای دیوارهاش جادوگرهای زنگوله بدست ایستادند.

بیشتر مراحل رو رفتم ، الان تو دو تا باس گیر کردم یعنی رسیدم به این باس ها
1- باس که سرش مثل اسبه
2-باسی که از ماه میاد پایین و رو بالای دیوارهاش جادوگرهای زنگوله بدست ایستادند.

اول از همه برای اینکه وارد چالیس ها بشی باید آیتم Holy Chalice رو داشته باشی که برای اینکار باید اول باس Blood-starved Beast یعنی همون باس سمی رو بزنی . با داشتن این آیتم میتونی وارد سطح یک چالیس ها بشی
برای باز کردن بعضی از چالیس ها باید ماموریت های داخل بازی یا آیتمها رو برداشته باشی . مثلا توی lecture building دو تا red jelly پیدا میکنی که همون باعث میشه که چالیس Great Pthumeru Ihyll Chalice برات آزاد بشه .
برای آزاد کردن چالیس Ailing Loran باید باس Amygdala رو توی nightmare frontier بزنی .
برای آزاد کردن چالیس Great Isz Chalice باید باس Ebrietas رو توی Upper Cathedral Ward بزنی . یعنی همون در کوچیکی که تو بالای اون برج قفله . کلیدشو هم باید از Yahar'gul Chapel پیدا کنی. بعد که رفتی و درو باز کردی اول باس Celestial Emissary رو میزنی و بعد همونجا پشت به لامپ پنجره رو میشکنی و میری تا برسی به باس Ebrietas

• Like
Reactions: rezab and kamran61
اول از همه برای اینکه وارد چالیس ها بشی باید آیتم Holy Chalice رو داشته باشی که برای اینکار باید اول باس Blood-starved Beast یعنی همون باس سمی رو بزنی . با داشتن این آیتم میتونی وارد سطح یک چالیس ها بشی
برای باز کردن بعضی از چالیس ها باید ماموریت های داخل بازی یا آیتمها رو برداشته باشی . مثلا توی lecture building دو تا red jelly پیدا میکنی که همون باعث میشه که چالیس Great Pthumeru Ihyll Chalice برات آزاد بشه .
برای آزاد کردن چالیس Ailing Loran باید باس Amygdala رو توی nightmare frontier بزنی .
برای آزاد کردن چالیس Great Isz Chalice باید باس Ebrietas رو توی Upper Cathedral Ward بزنی . یعنی همون در کوچیکی که تو بالای اون برج قفله . کلیدشو هم باید از Yahar'gul Chapel پیدا کنی. بعد که رفتی و درو باز کردی اول باس Celestial Emissary رو میزنی و بعد همونجا پشت به لامپ پنجره رو میشکنی و میری تا برسی به باس Ebrietas
چالیس pthumer رو وارد شدم ولی چالیس loran پیش نیاز میخواد که نمیدونم از کجا پیدا کنم
در ضمن تو چالس pthumer که وارد شدم قسمتی بود اهرم مانند که دری رو برام باز کرد ولی نمیدونم کدوم در؟

اصلا این بازی تو کله من نمیره خیلی راحت میمیرم مگه میشه یه بازی دفاع نداشته باشه :| واقعا بازی دفاع نداره اخه نمیشه یکی میزنی اونیکی میزنه 3 سوت میمیری این بلود استون از کجا بیارم

دوستان گرامي، من تازه بازي رو گرفتم، فضاي بازي و سختيِ بيش از حدش منو جذب كرد، فقط چيزي كه منو خسته كرده سيستم سيو و چك پوينت و مردن و از اول رفتنه!!! اشكم در اومده. يه كم راهنمايي در مورد سيستم هاي آپگريد، كشتن راحت تره دشمنا و سيو و چك پوينت بديد ممنون ميشم

Sent from my iPad using Tapatalk

دوستان گرامي، من تازه بازي رو گرفتم، فضاي بازي و سختيِ بيش از حدش منو جذب كرد، فقط چيزي كه منو خسته كرده سيستم سيو و چك پوينت و مردن و از اول رفتنه!!! اشكم در اومده. يه كم راهنمايي در مورد سيستم هاي آپگريد، كشتن راحت تره دشمنا و سيو و چك پوينت بديد ممنون ميشم

Sent from my iPad using Tapatalk
سيستم چک پوينت بازى همينه يعنى بعد کشته شدن بايد از چراغ قبلى برى جذابيت بازى هم همينه که همه سعى ميکنن خودشونو به چراغ بعدى برسونن که هم بازيشون سيو بشه و هم بعد کشته شدن از چک پوينت جديد برن در مورد زود کشتن شدن شما بايد لول آپ به موقع بکنى سريع باشى ترکيب استفاده از سلاح گرم و سرد و به موقع قلقشو بلد باشى اونم اينه اکثر دشمن ها وباس ها قبل از اينکه دستشونو براى ضربه زدن بالا ببرن با اسلحه گرم شليک کنيد بعد استاپ ميشن بعد با R1 کريپتيکال يا همون ضربه تکنيکى بزنيد يا ميميرن يا دميج زيادى بهشون وارد ميشه يکى از قلق هاى بازى اينه

چالیس pthumer رو وارد شدم ولی چالیس loran پیش نیاز میخواد که نمیدونم از کجا پیدا کنم
در ضمن تو چالس pthumer که وارد شدم قسمتی بود اهرم مانند که دری رو برام باز کرد ولی نمیدونم کدوم در؟

چالیس های Loran مال سطح 4 و 5 چالیس ها میشه .شاید شما به این سطح نرسیدی . شما اگه حوصله بازی داری که تمام چالیس ها رو به ترتیب از لول یک تا بالا بازی کنی خیلی بهتره هم بازیت بهتر میشه و هم کلی امتیاز و اسلحه و آیتم پیدا میکنی . چالیس های Ailing Loran Chalice و Ailing Loran Root Chalice مال سطح 4 هستش . در سطح 5 هم Lower Loran Chalice و Lower Ailing Loran Root Chalice و Sinister Lower Loran Root Chalice رو بازی میکنی .

متوجه اون اهرم نشدم کدومو میگی یه عکس بزار ببینم چیه چون اهرم زیاد داریم تو بازی . یکیش در مربوط به باس هر لول رو باز میکنه و رنگ در سبز میشه . یکیش تو بعضی از مراحل یه پل بزرگ رو میاره پایین و میری اون ور . بعضیا هم مال آسانسوره و... احتمالا باید یکی از اینها باشه

شما به هر چالیسی که رسیدی ببین پیش نیازش چیه . اگر داشتی که حله اگر نمیدونستی کجا پیدا کنی بگو میگیم کجا پیدا کنی

اصلا این بازی تو کله من نمیره خیلی راحت میمیرم مگه میشه یه بازی دفاع نداشته باشه :| واقعا بازی دفاع نداره اخه نمیشه یکی میزنی اونیکی میزنه 3 سوت میمیری این بلود استون از کجا بیارم

بازی های سازنده این بازی به سختیش معروفه . اگه سری دارک سولز توش سپر داری تو این سری سپر نداری و بهتره که با جا خالی دادن بازیتو قوی کنی یا اینکه اینقدر سبک تهاجمی داشته باشی که اصلا به دشمنات اجازه ندی تکون بخورن . همه چیز بستگی به سبک بازی تهاجمی یا محتاط خودت داره

اون سنگ Blood Stone مال ارتقا لول یک تا 3 اسلحه هاست و زیاد تو بازی پیدا میشه . اگه اوایل بازی هستی بهترین جا برای پیدا کردن این سنگ از بین بردن گرگ هایی هستش که قبل از مبارزه با باس Blood-starved Beast باهاش روبرو شدی . اونجا هر گرگی رو که میزنی یه دونه blood stone shard بهت میده ولی اگر میخوای که بخریش از دو طریق زیر ازاد میشه در شاپ های بازی

1- خرید از طریق insight . بعد از زدن باس The Blood-Starved Beast در شاپ insight داخل هانتر دریم میتونی بخریش
2- از طریق بلاد اکو : بعد از اینکه آیتم Radiant Sword Hunter Badge رو گرفتی blood stone shard در شاپ بلاد اکو هانتر دریم ظاهر میشه

• Like
Reactions: rezab
این باس martyr logarius رو باید کجا پیدا کنم؟

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

باس Martyr Logarius توی منطقه Forsaken Cainhurst Castle هستش . برای اینکه بری اونجا باید اول در مرحله Forbidden Woods یا همون مرحله جنگل اونجایی که یک محوطه با چند کلبه هستش سمت چپش یک سری قفس میبینی که توش سگ هستش . همون جا سمت چپ قفس ها یه راه مخفی داره که وقتی اونو ادامه بدی به یه محیط با آب سمی و یک سری دشمنای غول پیکر میرسی. میتونی بزنیشون یا اینکه بی خیالشون بشی و از سمت راست بری تا به یه نردبون برسی از اون بری بالا و در ادامه این راه به راه پشتی کلینیکی که اول بازی رو اونجا شروع کردی میرسی . وقتی اونجا رسیدی توی یکی از اتاق ها یه دعوت نامه به منطقه Forsaken Cainhurst Castle هستش . وقتی که اینو گرفتی باید برگردی به منطقه Hemwick Charnel Lane . همون منطقه ای که توش اون باس جادوگر که دو تا میشد رو کشتی . دقیقا باید بری به اون منطقه باز قبل از باس که توش چند تا سگ و اون موجودات بزرگی که شبیه جلاد هستند بهت حمله میکردن .اونجا یه ستون بزرگ هست . اگه دعوت نامه رو گرفته باشی وقتی به این ستون نزدیک بشی خودش به طور اتوماتیک صحنه فیلمی میشه و بعد وارد منطقه Forsaken Cainhurst Castle میشی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaViiDii and rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or