PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اگه منظورت در upper catheral ward هست من تو پست قبلیم گفتم کلید داره شما باس سمی رو که میکشی دو اتفاق میوفته
1.از ناحیه شروع cathral ward که به بیرون میری پیرمردی کیسه به دست به جای اون سه کلاغی که بود اگه یادت باشه میاد که نباید بکشیش بذار بکشتت بعد میبرتت یه ناحیه جدید
2.در healing church که منطقه اول upper catheral ward هست باز میشه تو ناحیه catheral ward وقتی از چراغ شروع میکنی سمت راستته برای ورود به در upper catheral ward بعد اینکه باس rom عنکبوتی رو کشتی میای ناحیه yahar'gul unseen village بعد پست قبلی منو بخون میرسی به کلیدش
داداش دقیقا شماره 1 برام اتفاق افتاد کشت و تو یه منطقه دیگه به هوش اومدم
بازی رو یکم رفتم و یکی از چراغها رو روشن کردم بعد کنسول رو خاموش کردم و فرداش خواستم بازی رو انجام بدم بازی از کلیسا شروع شد
و دوباره برگشتم تو اون منطقه که اون موجود منو بکشه و بعد اینکه میمیرم اونجا بیدار نمیشم
تا نمی دونم چطور باید اونجا برم!!!!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: rezab
يكي از بيخود ترين و مسخره ترين بازيهايي كه در تمام عمرم بابتش هزينه كردم! اول بازي هيچگونه راهنمايي به شما نميكنه و حتي به شما نميگه چه دكمه هايي رو بزنيد كه بتونيد سلاح در بياريد! سيو كردن بازي هم كه قربونش برم اصلا معلوم نيست چجوري هست! هرجاي بازي باشي و بميري دوباره از همون اول اول مياد! حيف پولي كه بابت اين بازي رفت!

سلام دوستان upper catheral ward رو از كجا بايد برم ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سلام
وقتی blood-starved Beast رو کشتی و در سمت راست catheral ward باز شد و باید از اون در به سمت بالا ادامه بدی و تا اخر بری بالا میرسی به مکان مورد نظر ، که اون بالا یک کلید لازم داره و اون کلید در yahar'gul unseen village هست
يكي از بيخود ترين و مسخره ترين بازيهايي كه در تمام عمرم بابتش هزينه كردم! اول بازي هيچگونه راهنمايي به شما نميكنه و حتي به شما نميگه چه دكمه هايي رو بزنيد كه بتونيد سلاح در بياريد! سيو كردن بازي هم كه قربونش برم اصلا معلوم نيست چجوري هست! هرجاي بازي باشي و بميري دوباره از همون اول اول مياد! حيف پولي كه بابت اين بازي رفت!
سلام
این بازی یکی از بهترین بازی هایی هست که انجام دادم و بابتش کلی هزینه کردم.
تو بازی راهنمایی هایی هست که به صورت نامه هایی روی زمین هست ، اما در کل باید خودتون بازی رو انجام بدبد تا یاد بگیرید.
بازی کلا در حال سیو شدن هست و هر وقت از بازی بری بیرون از همون جا میاد ولی اگه بمیری از اخرین چراغی که روشن کردی میاد . فاصله بین چراغ ها اول بازی یکم زیاد به نظر میرسه اما یکم بری جلو میبینی اصلا فاصله ها زیاد نیست.
این بازی در ابتدا خیلی نیاز به صبر و حوصله داره ولی در ادامه سرتاسر لذت.
پیشنهاد میکنم یه 3 چهار روزی بازی کنی یکی دوتا باس بکشی.
بعد اگه خوشت نیومد معلوم میشه کلا فازت به این بازی ها نمیخوره و بکش بیرون.
من خودم دفعه اول که بازی رو خریدم چون تو این سبک بازی نکرده بودم رفتم فروختم ، اما بعد که تعریف ها رو شنیدم دوباره خریدمش.
الان نزدیک به 9 ماهه دارم بازی میکنم و خسته نشدم

توی هانتر دریم باید fast travel کنی به اون چراغ که میگی روشن کردی ، فکر کنم دوتا altar بالاتر از yharnam باشه ، در ضمن اون منطقه الان برات خیلی سخته . . .
الان اونجام بايد چيكار كنم
همه جا بسته هستش فقط يه جا باس darkbeast paal هستش
كه اونم فكر كنم باس اصلي نباشه؟؟؟؟؟

الان اونجام بايد چيكار كنم
همه جا بسته هستش فقط يه جا باس darkbeast paal هستش
كه اونم فكر كنم باس اصلي نباشه؟؟؟؟؟
چرا اینقدر مایلی اونجا رو بری الان خیلی زوده برات !!! به موقعش میای اونجا و یه دروازه بزرگ داره که بازی میشه و میتونی بری جلو . . .
دارک بیست باس اجباری نیست ، میتونی نری ، اما اگه بکشیش یه میانبر به old yharnam باز میکنی . . .

البته اونجا الان برای فارم کردن خوبه . . .

• Like
Reactions: make
چرا اینقدر مایلی اونجا رو بری الان خیلی زوده برات !!! به موقعش میای اونجا و یه دروازه بزرگ داره که بازی میشه و میتونی بری جلو . . .
دارک بیست باس اجباری نیست ، میتونی نری ، اما اگه بکشیش یه میانبر به old yharnam باز میکنی . . .

البته اونجا الان برای فارم کردن خوبه . . .
بابا من اصلا اصراری ندارم اونجا رو برم
فقط بعد اینکه باس ۲ رو کشتم راهم رو گم کردم
الان من کجا برم ؟؟؟؟؟؟

کدوم باس رو کشتی ؟ اسمش رو بگو . . .

ویرایش ؛ فکر کنم فهمیدم کجا گیر کردی . . .
اگه توی cathedral ward هستی و نمیدونی کجا بری از همون چراغی که توی cathedral ward هست باید بری سمت چپ و پایین تا برسی به اونجایی که سه تا آدم و یه سگ هستن (یه Snacher هم سمت راست اون آخره همونی که گونی دستشه) باید بری سمت چپ ساختمان (داخلش نه) از پله ها بری بالا و یک اهرم رو فعال کنی تا قبری که داخل ساختمان هست باز بشه و بتونی بری به Old Yharnam . . .

اگر هم این مسیر رو نمیخوای بری باید یک کلید از bath messenger های توی هانتر دریم بخری و یه مسیر دیگه رو باز کنی (بنظرم اول برو Old Yharnam )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: make
کدوم باس رو کشتی ؟ اسمش رو بگو . . .

ویرایش ؛ فکر کنم فهمیدم کجا گیر کردی . . .
اگه توی cathedral ward هستی و نمیدونی کجا بری از همون چراغی که توی cathedral ward هست باید بری سمت چپ و پایین تا برسی به اونجایی که سه تا آدم و یه سگ هستن (یه Snacher هم سمت راست اون آخره همونی که گونی دستشه) باید بری سمت چپ ساختمان (داخلش نه) از پله ها بری بالا و یک اهرم رو فعال کنی تا قبری که داخل ساختمان هست باز بشه و بتونی بری به Old Yharnam . . .

اگر هم این مسیر رو نمیخوای بری باید یک کلید از bath messenger های توی هانتر دریم بخری و یه مسیر دیگه رو باز کنی (بنظرم اول برو Old Yharnam )
داداش اونجا رو رفتم الان دقیق جایی هستم که
باسblood starved beast رو کشتم داخل کلیسا

داداش اونجا رو رفتم الان دقیق جایی هستم که
باسblood starved beast رو کشتم داخل کلیسا
خوب پس اول برو Dark beast paal رو بکش ، بعد برو توی هانتر دریم و از Bath messenger ها یک کلید هست که باید بخریش (Hunter Chief Emblem) بعد برو توی Cathedral ward از در سمت چپ خارج شو ، اینبار به جای اینکه بری پایین ، برو سمت راست و از پله ها برو بالا اول اون Giant ی که داره توی خیابون راه میره رو بکش و بعد برو بالا (خیابون شیب داره تو برو بالاش) یک در بسته هست که از Hunter Chief Emblem رو بخری باز میشه و وارد منطقه جدید میشی . . .

ویرایش : دارک بیست رو مجبور نیستی بکشی هاااا ، همینطوری میگم که قویتر بشی (باس منطقه جدید خیلی شبیه دارک بیست هست اگه دارک بیست رو بکشی اون برات خیلی راحته . . . )

داداش دقیقا شماره 1 برام اتفاق افتاد کشت و تو یه منطقه دیگه به هوش اومدم
بازی رو یکم رفتم و یکی از چراغها رو روشن کردم بعد کنسول رو خاموش کردم و فرداش خواستم بازی رو انجام بدم بازی از کلیسا شروع شد
و دوباره برگشتم تو اون منطقه که اون موجود منو بکشه و بعد اینکه میمیرم اونجا بیدار نمیشم
تا نمی دونم چطور باید اونجا برم!!!!!!!!!!!!!!
شما برای ورود به upper catheral ward اول باید باس rom عنکبوتی رو بکشی بعد از ناحیه yahar'gul unseen village کلید رو برداری

با سلام ميشه لطفا بگيد cord رو از كجا بگيرم ممنون ميشم ٤ تاشو توضيح بدين
دوستان و اعضای فروم تو پست های قبلی به طور کامل توضیح دادن شما سه تا از چهار بند نافی که تو بازی هست بدست بیاری کافیه این سه بند ناف برای پایان درست بازی هست که بتونی با آخرین باس بازی که یک great one هست مبارزه کنی اگه نتونی این سه بند ناف رو پیدا کنی باس آخر فلجت میکنه و مثل گرمن رو صندلی چرخدار کنار عروسک میمونی و تا ابد هانتر این سرزمین نفرین شده میشی مثل گرمن
بند ناف اول: تو ناحیه healing church هست که تو ناحیه نزدیک upper catheral ward هست
بند ناف دوم:بعد از کشتن باس rom عنکبوتی از طریق جنگل forbidden woods به درب پشتی کلنیک میری و یه هانتر زن بالباس سفید رو میکشی و بند ناف رو میگیری
بند ناف سوم: بعد از کشتن باس wet nurse بدست میاد
بند ناف چهارم: باید تو catheral ward جای یه زن رو پیدا کنی که مکان امن میخواد مکان امن تو گزینه ها برات میاد انتخاب میکنی بعد کشتن باس rom عنکبوتی به ناحیه ای میری که باس father goscoigne رو کشتی و از دروازش عبور کردی اونجا زنه با یه بچه مانند میاد جفتشونو بکش بند ناف رو بهت میده

آخرین ویرایش:
سلام
وقتی blood-starved Beast رو کشتی و در سمت راست catheral ward باز شد و باید از اون در به سمت بالا ادامه بدی و تا اخر بری بالا میرسی به مکان مورد نظر ، که اون بالا یک کلید لازم داره و اون کلید در yahar'gul unseen village هست

سلام
این بازی یکی از بهترین بازی هایی هست که انجام دادم و بابتش کلی هزینه کردم.
تو بازی راهنمایی هایی هست که به صورت نامه هایی روی زمین هست ، اما در کل باید خودتون بازی رو انجام بدبد تا یاد بگیرید.
بازی کلا در حال سیو شدن هست و هر وقت از بازی بری بیرون از همون جا میاد ولی اگه بمیری از اخرین چراغی که روشن کردی میاد . فاصله بین چراغ ها اول بازی یکم زیاد به نظر میرسه اما یکم بری جلو میبینی اصلا فاصله ها زیاد نیست.
این بازی در ابتدا خیلی نیاز به صبر و حوصله داره ولی در ادامه سرتاسر لذت.
پیشنهاد میکنم یه 3 چهار روزی بازی کنی یکی دوتا باس بکشی.
بعد اگه خوشت نیومد معلوم میشه کلا فازت به این بازی ها نمیخوره و بکش بیرون.
من خودم دفعه اول که بازی رو خریدم چون تو این سبک بازی نکرده بودم رفتم فروختم ، اما بعد که تعریف ها رو شنیدم دوباره خریدمش.
الان نزدیک به 9 ماهه دارم بازی میکنم و خسته نشدم
کاملا باهات موافقم دوست عزیز خیلی بازی عالیه هست حتی به جرات میتونم بگم از سری سولز هم خوش ساختتر به لحاظ محیط و هم یه خرده راحتتره و گیم پلی خوبی داره بازی به شدت اعتیاد آور بود واسه من وقتی قلقشو پیدا کردم سختی بازی هم به این دلیل هست عقیده میازاکی و کوجیما اینطور هست که گیم باید سخت و درگیر کننده باشه تا گیمر ها به انجام بازی های راحت عادت نکنند!!
تو بازی های میازاکی و کوجیما من بارها کشته شدم اما اصلا از انجام اینطور بازی ها مایوس نشدم
در کل میتونم بگم بهترین بازی از لحاظ ساخت محیطی زیبا و خوشساخت هست موزیک گذاری و موسیقی متنی عالی که تا حالا بازی کردم.

• Like
Reactions: ahmadmdp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or