PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان براي پيدا كردن بند ناف اون خانومرو كجاي كتدرال وارد پيدا كنم ممنونم از راهنماايي هاتون
ببین یه کوچه باریک هست که انتهاش دو تا خونه روبروی هم هستند وقتی در خونه سمت چپ رو بزنی اون زنه حرف میزنه کوچه باریکه جایی که یه تیر انداز با یه گرگینه مانند که اره دستشه ازش حفاظت میکنند همونجاست.

دوستان براي پيدا كردن بند ناف اون خانومرو كجاي كتدرال وارد پيدا كنم ممنونم از راهنماايي هاتون

یه خورده باید کامل تر بگم این دوستمون متوجه بشه . ببین شما بعد از اینکه باس فادر گاسکویین رو زدی و اون در آهنی رو باز کردی میرسی به یه نردبون و از اون بالا میری که میرسی به منطقه Cathedral Ward . اینجا باید حتما یه کاری رو انجام بدی . یه موجود عجیب قرمز رنگ همونجا قبل از لامپ هستش که روی زمینه باید چند بار روش کلیک کنی و باهاش صحبت کنی تا اون بهت بگه که میتونی اینجا رو به عنوان یه منطقه امن به بقیه معرفی کنی . اگه با اون موجود قرمر رنگ روی زمین صحبت نکنی نمیتونی آریانا رو به این جا ببری . بعد از اینکه صحبت کردی میری به Grand Cathedral اونجایی که یه میدون بزرگ داره و دوتا از اون موجودات بزرگ توش هستن . همونجا ادامه بدی میرسی به اون در بزرگ که کنارش یه کوچه داره و یه دشمن با یه اسلحه آتیشی بهت حمله میکنه . اون کوچه رو بگیر برو تا تهش تا وقتی که راه دو شاخه بشه . وقتی دو شاخه شد برو سمت چپ و ادامه بده تا برسی به آخر کوچه و اونجا سمت چپ پنجره آریانا رو میبینی که باید چند بار روش کلیک کنی تا ازت در مورد منطقه امن بپرسه بعدش هم که میفرستیش منطقه امن

• Like
Reactions: rezab
سلام من اولد هانتر خریدم مو به مو کارایی که گفته انجام دادم اما وارد دنیای اولد هانتر نمیشه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه.hosseinf25@yahoo.com

رفتم اون باس دختره زدم کاسه سر باس برداشتم روز شد شب بعدشم رفتم تو کاتیرال وارد سمت چپ او هیولا ورم داشت اما اتفاقی نیوفتاد

بعد از اینکه اون باس رو زدی و اون نمایش رو دیدی باید برگردی هانتر دریم و روی پله ها یه آیتم ظاهر میشه اونو باید برداری و بعد بری اونجا که آمیگدالا بلندت کنه .

• Like
Reactions: mohamadagha10
اخه ایتمی نمیاد رو پله ها تو هانتر دریم
از کجا بدونم ریجن dlc چنده خود دیسکم ریجنش 2 هست اکانتمم ریجن امریکا
خوب راهی هست یا نیست اگر ریجن مثال یکی نباشه باید چکار کنم

salam man tu ye ghesmat az blood born gir kardam nemidunam bayad chikar konam
tuye ghesmate forbidden grave ye boss ke 3 nafar hastan va yekishun ba shamshire va2 taye dg atish part mikonan ro koshtam
vali baadesh ke miresam be byrgen werth jae nistesh ke beram.faghat ye dar hastesh ke ghofle lotfan rahnamaem konnin

اخه ایتمی نمیاد رو پله ها تو هانتر دریم
از کجا بدونم ریجن dlc چنده خود دیسکم ریجنش 2 هست اکانتمم ریجن امریکا
خوب راهی هست یا نیست اگر ریجن مثال یکی نباشه باید چکار کنم
دوست عزیز شما اگر ریجن دیسکت با dlc یکی نباشه dlc کار نمیکنه چون اصلن ID بازی ها متفاوته!!
بعد از ID update 1.09 میتونی متوجه بشی اگه فایل آپدیتو داشته باشی کاملا مشخصه ID ریجن 1 با 2 متفاوته.
شما به خاطر اینکه دیسکتون ریجن 2 هست یه اکانت ریجن 2 رو کنسولت میسازی بعد تو منو اون اکانت ریجن 2 رو active as primary کن بعد از استور PSN اولد هانترو میخری بعد با ریجن 1 هم میتونی dlc اولد هانترو بازی کنی
یا برعکس اکانت ریجن 1 داری اون dlc هم ریجن 1 هست میگی بازی رو باید ریجن 1 دیجیتالی بخری یا بهترین راه اینه بری بازار دیسکتو با ریجن 1 تعویض کنی

من سرويس شدم تا باس اول داستانيو با لول ١٣ زدم. الان اونجام كه طرف بالاي ساختمون رگبار داره. چي كار بايد بوكونم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
شما تو منطقه اولد یارنام هستی باید اون هانترو رو بزنی چون بهت میگه نباید وارد قلمرو من بشی سریع از پایینش حرکت کن پشت دیوارها واستا بعد که رگبارش تموم شد حرکت کن تا به زیر نردبانی که هانتره داره بهت شلیک میکنه برسی برو بالا بعد که بهش رسیدی کاری کن به کنارهای برج بهت نزدیک بشه بعد با ضربه های متوالی پرتش کن پایین

• Like
Reactions: Mr_EpiCure

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or