PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستانی که اولد هانتر رو رفتن راهنمایی میخوام من اولش اون هانتر رو کشتم پشتش سه تا دروازه هست که بسته هستند!! باید چیکار کرد؟؟!!

سلام
من يه ويديو ديدم يكي از يه مكان هاي خاص بازي بزور رد ميشد تو يك ساعت كل بازيو تموم كرد ولي من نتونستم داستانش چيه؟ ويديوش معروف هم هست فكر كنم ديده باشيد
و يه مشكل ديگه من losefka رو قبل از خونين شدن آسمون كشتم حالا بند سوم رو از كجا بيارم

با سلام من روم رو كشتم برگشتم سنترال ياهارنام اونجا كه فادر گاسكوىىن رو كشتم ولي زنه با بچه نيومد بكشمش راهنمايي كنيد ممنون البته قبلش جاي امن رو بهش نشون داده بودم

با سلام من روم رو كشتم برگشتم سنترال ياهارنام اونجا كه فادر گاسكوىىن رو كشتم ولي زنه با بچه نيومد بكشمش راهنمايي كنيد ممنون البته قبلش جاي امن رو بهش نشون داده بودم
کدوم زنه با بچه ؟
اگه اون زنه که بعد کشتن روم میبینی رو میگی که اون اصلا کاری به تو نداره (اصلا انسان نیست)

اگه منظورت رو درست فهمیده باشم برای بدست آوردن umbilical cord میخوای این کار رو بکنی ؛ باید فعلا صبر کنی اگه اشتباه نکنم باید اول wet nurse رو بکشی تا arianna از توی cathedral ward ناپدید بشه باید از چراغ توی cathedral ward برگردی به سمت همون جایی که فادر گسکویین رو کشتی ، از نرده بام که پایین رفتی میبینیش ، الان خیلی زوده ! فعلا Arianna توی cathedral ward هست اما حالش کم کم بد میشه و شروع میکنه کابوس ببینه . . .

سلام
من يه ويديو ديدم يكي از يه مكان هاي خاص بازي بزور رد ميشد تو يك ساعت كل بازيو تموم كرد ولي من نتونستم داستانش چيه؟ ويديوش معروف هم هست فكر كنم ديده باشيد
و يه مشكل ديگه من losefka رو قبل از خونين شدن آسمون كشتم حالا بند سوم رو از كجا بيارم
منم همین کار رو کردم ، نگران نباش توی بازی 4 تا umbilical cord وجود داره ، تو فقط سه تاش رو میخوای (یکیش که از دست رفت !!)

یکیش توی اون نسخه حقیقی از hunter dream هست
یکیش هم که آخر بعد از کشتن wet nurse بدست میاری
یکی هم بعد از کشتن wet nurse میتونی از Arianna بدست بیاری (بچش رو بدنیا میاره)

فقط برای هانتر دریم ــه شاید مشکل داشته باشی (پیدا کردن اون منطقه) بهترین کار ویدئوی یوتوپ هست . . .

درضمن اگه میخوای تروفی هر سه تا پایان رو بکجا بگیری این کاری که میگم بکن (قبل از باس آخر که توی هانتر دریم هست) از بازی خارج شو و سیوهات رو بریز روی یه فلش ، اول تسلیم شو و پایانش رو ببین (NG+ فورا شروع میشه) بعد سیوهات رو از روی فلش بریز روی سیستم و دوباره برو و اینبار تسبیم نشون و مبارزه کن و پایانش رو ببین (همون کار فلش رو تکرار کن) اینبار قبل از اینکه مبارزه رو قبول کنی هر سه تا umbilical cord رو بخور و پایان واقعی رو ببین . . . . . . هر سه تا پایان رو دیدی و تروفی هاش رو گرفتی . . . .

• Like
Reactions: rezab
منم همین کار رو کردم ، نگران نباش توی بازی 4 تا umbilical cord وجود داره ، تو فقط سه تاش رو میخوای (یکیش که از دست رفت !!)

یکیش توی اون نسخه حقیقی از hunter dream هست
یکیش هم که آخر بعد از کشتن wet nurse بدست میاری
یکی هم بعد از کشتن wet nurse میتونی از Arianna بدست بیاری (بچش رو بدنیا میاره)

فقط برای هانتر دریم ــه شاید مشکل داشته باشی (پیدا کردن اون منطقه) بهترین کار ویدئوی یوتوپ هست . . .

درضمن اگه میخوای تروفی هر سه تا پایان رو بکجا بگیری این کاری که میگم بکن (قبل از باس آخر که توی هانتر دریم هست) از بازی خارج شو و سیوهات رو بریز روی یه فلش ، اول تسلیم شو و پایانش رو ببین (NG+ فورا شروع میشه) بعد سیوهات رو از روی فلش بریز روی سیستم و دوباره برو و اینبار تسبیم نشون و مبارزه کن و پایانش رو ببین (همون کار فلش رو تکرار کن) اینبار قبل از اینکه مبارزه رو قبول کنی هر سه تا umbilical cord رو بخور و پایان واقعی رو ببین . . . . . . هر سه تا پایان رو دیدی و تروفی هاش رو گرفتی . . . .
چجوري بريزم رو فلش؟؟

راستي من اون هانتر دريم دربو داغونه قديميه رو پيدا كردما! بندشو گرفتم
فقط يك سوال تو هانتر دريم خودمون سمت چپ عروسكهيه سري قبر هست اونا به كجا باز ميشن؟

راستي من اون هانتر دريم دربو داغونه قديميه رو پيدا كردما! بندشو گرفتم
فقط يك سوال تو هانتر دريم خودمون سمت چپ عروسكهيه سري قبر هست اونا به كجا باز ميشن؟

برای ریختن توی فلش باید بری توی setting کنسول و گزینه ی save data managment (فکر کنم اسمش همینه) چند تا گزینه داره باید اولی رو انتخاب کنی تا سیو های روی سیستم رو روی فلش بریزی ، زمانی که خواستی سیو های روی فلش رو روی سیستم بریزی برو همون جا و گزینه سوم رو انتخاب کن . . .

یه سری قبر اون بالا هستن که می تونی توشون برای messenger ها لباس انتخاب کنی ، یسری هم سمت راست عروسک هستن که یه در قفل هم داره ، اونجا چیزی نداره . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or