PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام
سلاح burial blade مگه بعد از کشتن gerhman آزاد نمیشه؟ الان من کشتم اومدم اول بازی ولی سلاحو نداده.
ضمنا مادر اون دختر که از پشت پنجره باهاش حرف میزنیم و بهمون جعبه موسیقی میده کجاست؟

burial blade رو باید از شاپ داخل هانتر دریم بخریش
مادر اون دختر مرده . بعد از کشتن باس فادر گاسکویین اون جواهر قرمز رنگ رو که روی سقف یه کلبه توی همون ناحیه باس فایت هستش رو باید بگیری و بری سراغ دختره

بل سلام دوستان من اون ٣ تا غول شدو اف ياهارنامو زدم هالا چجوري بايد برم كلينيك نامه رو پيدا كنم ممنون

شما باید اول اون ناحیه رو ادامه بدی تا باس ROM رو بزنی . بعد بری FORBIDDEN WOODS اونجایی که قفس سگ ها هستش . همونجا سمت چپش یه راه مخفی وجود داره که با ادامه اون راه میرسی به کلینیک .

• Like
Reactions: mikammi
سلام
دوستان hunter axe رو از کجا باید بگیرم؟ تو hunter dream نیست

hunter axe جزء گزینه هایی هستش که همون اول بازی وقتی برای اولین بار رفتی هانتر دریم روی پله ها میتونی انتخابش کنی همچنین میتونی بخریش که برای اینکارباید Saw Hunter Badge رو گرفته باشی . Saw Hunter Badge رو در Central Yharnam همون جایی که اون خوکه هستش پیداش میکنی . بعد از پیدا کردنش میتونی Hunter Axe رو از شاپ هانتر دریم بخری

• Like
Reactions: ferod
سلام بر دوستان.

میگم این جالیس‌ها را حتما باید به ترتیب رفت تا تروفیشو گرفت؟ و اگه اینجوریه پس بقیه جالیس‌هایی که داریم به چه دردی میخورن؟ چون من میخوام همه جالیس ها را برم ولی شنیدم برای تروفیش، فقط جالیس‌های اصلی را باید به ترتیب رفت.

آخرین ویرایش:
منظورم gherman بود بالاخره تکی کشتمش بعد از 45 مین بازی کردن
الان بار دوم که بازی رو شروع کردم چطوری برم dlc ها؟؟؟

اگه DLC رو خریداری کردی بعد از کشتن VICAR AMELIA و دیدن صحنه فیلمی اون ماسک آخر دیوار باید برگردی هانتر دریم و آیتمی که رو پله ها اومده رو برداری . بعدش باید بری لامپ Cathedral ward اونجایی که دست آمیگدالا میاد بلندت میکنه و میری تو فضای dlc . جونت پر باشه

سلام بر دوستان.

میگم این جالیس‌ها را حتما باید به ترتیب رفت تا تروفیشو گرفت؟ و اگه اینجوریه پس بقیه جالیس‌هایی که داریم به چه دردی میخورن؟ چون من میخوام همه جالیس ها را برم ولی شنیدم برای تروفیش، فقط جالیس‌های اصلی را باید به ترتیب رفت.

همه چالیس ها رو بری خیلی بهتره چون هم امتیاز و آیتم های بیشتری جمع میکنی و هم یک سری از چیزا فقط تو چالیس ها هستش حتما همه رو برو که آخرشم میرسی چالیس آخر ملکه و تروفی رو میگیری حتما نیاز نیست فقط چالیس های اصلی برای تروفی رو بری. اون مسیرو گذاشتن واسه کسایی که زود میخوان تروفی رو بگیرن و وقت یا حوصله ندارن همه چالیس ها رو برن . حتما همه چالیس ها رو برو مخصوصا با اپدیت جدید چالیس ها خیلی جالب شده و شکارچی های کمکی داخل اکثر چالیس ها برای مبارزه با باس ها هستش و تغییرات جالبی هم کرده .

نه اصلا آیکون های حرکتی رو تاچ پدم نیومده چطوری آیکون های حرکتی رو بیارم رو تاچ پد؟؟

شما آیکون های حرکتی رو گرفتید ؟ چون این حرکات با پیشرفت شما در بازی و همچنین در یک سری جاهای مخفی بازی و... بدست میاد . شما اول نگاه کن ببین این حرکات تو لیستت هست یا نه اگر نیست احتمالا شما هنوز این حرکات رو نگرفتی . معمولا وقتی این حرکات رو تاچ پد میاد شما با فشار مثلا تاچ پد سمت چپ یه لیستی ازشون میبینی که با فشار دادن مثلث میتونی از بینشون تو هر ردیف انتخاب کنی .اون پایین هم ترتیب کلیدها و استفادشون اومده . بهرحال شما یه جای کارت اشتباست باید ببینی چیو درست انجام نمیدی

• Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or