PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
رفقا مراحل اصلی بازی غیر از چلیس ها رو از کجا باید بری ؟
قسمت makeshift altar
short ritual خریدم میخوام بزنم میگه افلاین نمیشه چرا ؟ باید برای شروع مراحل بازی رو اپدیت کنم ؟
jh10_bloodborne™_20160520154744.jpg

آخرین ویرایش:
مرسى. اسلحه الان دارم بعد از اينكه فهميدم اسلحه دارم گرگ كه هيچى پدر Gascoin هم دراوردم:D فقط اينكه نميدونم چجورى اسلحه هام رو عوض كنم يا اينكه مثلا توى اينونتوريم مشعل دارم و يدونه تفنگ ولى نميدونم چجورى بردارمشون؟

برین توی منو بازی , جای 4 تا تفنگ هست ( 2 تا شمشیر و 2 تا تفنگ ) و همچنین جای 4 تا لباس ـ برای نقاط مختلف بدنتون . رو هر کدوم کلیک کنین میتونین عوض کنین .

• Like
Reactions: stanley
کوئست آیلیین بعد از کشتن Rom ادامه پیدا میکنه!
وقتی رام رو زدی و ماه به حالت Pale در اومد بیا همونجا که آکلیا رو زدی آخرین قسمت کوئست رو میبینی! :D
یعنی بعد کشتن rom برگردم کاترال وارد بعد اونجا بهم اسلحه میده آخه تو یوتیوب دیدم اسلحه میده کوئست آیلیین

اره حق با شماست. لذت خاصی داره پیشروی تو بازی های سخت فعلا که اوایل کاره همت کردم بازی رو تموم کنم اما ببینم استانه تحمل اجازه میده یا نه:smiley:
دوست عزیز هر چی پیش میری چیزهای تازه ای تو بازی کشف میشه بازیش خداست من دوباره دارم از اول میرم به خاطر اولد هانتر بازی ولی عالیه بازی

Last edited by a moderator:
  • Like
یعنی بعد کشتن rom برگردم کاترال وارد بعد اونجا بهم اسلحه میده آخه تو یوتیوب دیدم اسلحه میده کوئست آیلیین
اسلحه نمیده ولی هانتر بدج بهت میده و اسلحشو اضافه میکنه توی شاپ هانترز دریم بعلاوه ست آیلین که بنظرم زیبا ترین ست مین گیم هستش...
البته یه هانتر خیلی بد بدن رو باید قبلش بکشی ! :دی
حالا بعد از زدن رام بیا میفهمی چی به چیه... :دی

• Like
Reactions: rezab
سلام
رفقا من دور دومم. آخرهای دور دوم. لول آپم کلا تعطیل شده چیکار کنم؟! عادیه؟! یعنی لول هر کدوم از خصوصیاتو که بالا میبرم اصلا شماره های مهارتها تغییر نمیکنه! اینجایی که الانم لولم دور و ور 170 ایناست. یعنی بخوام یه لول برم بالا 230000 اینا بلاد اکو میخواد. فقط ظرفیت HP زیاد میشه اونم خیلی کمتر از قبل.
یه سوال دیگه. این abhoront beast همون برقیه که فک کنم اسمشو اشتباه نوشتم وحشیترین غول بازیه! سر هیچکدوم من اینقدر تحت فشار نبودم! دوبار قبلا زدمش با کمک هانترای بازی. یه بار دیگه م تو forbbiden woods قایم شدم تو راهرو زدمش! ولی الان تو lower loran chalice دوباره خوردم به تورش اصلا یعنی وا نمیده. کمکی هم نداره اینجا بازی. دوستان لطفا یک لمی پیشنهاد بدید بشه زدش.

سلام،، به عشق دارك سولز چون اولين تجربم بود اومدم اينو گرفتم.. واسه دفاع نميشه مثل سولز يه دستت سپر باشه يه دست شمشير ؟ :D،، بعد چون يه ذره قديمي شده كواپ خلوت نيست ؟
پيشاپيش ممنون

سلام،، به عشق دارك سولز چون اولين تجربم بود اومدم اينو گرفتم.. واسه دفاع نميشه مثل سولز يه دستت سپر باشه يه دست شمشير ؟ :D،، بعد چون يه ذره قديمي شده كواپ خلوت نيست ؟
پيشاپيش ممنون

داداش من با این بازی خیلی بیشتر از دارک سولز (حتی نسخه سومش) حال کردم . تو این بازی چیزی به نام دفاع وجود نداره .سپر تو بازی هست ولی مثل دارک سولز 100 درصد حمله رو دفع نمیکنه پس بهتره اصلا ازش استفاده نکنی
به جاش میتونی یه تفنگ خوب انتخاب کنی و visceral attack بدی که یکم قلق داره باید یاد بگیری سرچ کن چند تا کلیپ ببین.
برا انلاینم اگه چند نفر مثل خودت رو پیدا کنی که تازه شروع کردن میتونین با هم برید حالا اگه جایی خیلی گیر کردی اد کن منم هستم

f
رفقا یه یاری برسونید ممنون میشم ...
بعد از کشتن باس این قسمت باید چیکار کرد ؟
بعدش باید بری cathedral ward در سمت راست باز شده که میتونی هم از اونجا بری و هم یه کلید به نام
Hunter Chief Emblem رو از فروشنده های هانتر دریم بخری (که برای خریدن این ایتم باید اول باس Cleric Beast رو کشته باشی) و بری سمت چپ و بعد راست و از پله ها بری بالا و در رو با اون کلید باز کنی

سلام
رفقا من دور دومم. آخرهای دور دوم. لول آپم کلا تعطیل شده چیکار کنم؟! عادیه؟! یعنی لول هر کدوم از خصوصیاتو که بالا میبرم اصلا شماره های مهارتها تغییر نمیکنه! اینجایی که الانم لولم دور و ور 170 ایناست. یعنی بخوام یه لول برم بالا 230000 اینا بلاد اکو میخواد. فقط ظرفیت HP زیاد میشه اونم خیلی کمتر از قبل.
یه سوال دیگه. این abhoront beast همون برقیه که فک کنم اسمشو اشتباه نوشتم وحشیترین غول بازیه! سر هیچکدوم من اینقدر تحت فشار نبودم! دوبار قبلا زدمش با کمک هانترای بازی. یه بار دیگه م تو forbbiden woods قایم شدم تو راهرو زدمش! ولی الان تو lower loran chalice دوباره خوردم به تورش اصلا یعنی وا نمیده. کمکی هم نداره اینجا بازی. دوستان لطفا یک لمی پیشنهاد بدید بشه زدش.

برای لول اپ همینطوریه کلا هر دو سه تا لول که بری بالا ممکنه یکم اضافه بشه
و برای اونم اگه سختته چلیست رو open (از تو قسمت تنظیمات چلیس گزینه share) کن و زنگوله رو بزن تا یکی بیاد کمکت

Last edited by a moderator:
f

بعدش باید بری cathedral ward در سمت راست باز شده که میتونی هم از اونجا بری و هم یه کلید به نام
Hunter Chief Emblem رو از فروشنده های هانتر دریم بخری (که برای خریدن این ایتم باید اول باس Cleric Beast رو کشته باشی) و بری سمت چپ و بعد راست و از پله ها بری بالا و در رو با اون کلید باز کنی
دادا خیلی ممنون رسیدم ب اینجا اینو چطور بزنم 40000 تا بلادم ب فنا داد:D
نزدیکش بشی خوردتت سریعا هم جونت کم میکنه از دور
و این شمشیر رو هم خریدم اما نمیشه از استفاده کرد چی نیاز داره دقیقا ؟

داداش من با این بازی خیلی بیشتر از دارک سولز (حتی نسخه سومش) حال کردم . تو این بازی چیزی به نام دفاع وجود نداره .سپر تو بازی هست ولی مثل دارک سولز 100 درصد حمله رو دفع نمیکنه پس بهتره اصلا ازش استفاده نکنی
به جاش میتونی یه تفنگ خوب انتخاب کنی و visceral attack بدی که یکم قلق داره باید یاد بگیری سرچ کن چند تا کلیپ ببین.
دادا خیلی ممنون رسیدم ب اینجا اینو چطور بزنم 40000 تا بلادم ب فنا داد:D
نزدیکش بشی خوردتت سریعا هم جونت کم میکنه از دور
و این شمشیر رو هم خریدم اما نمیشه از استفاده کرد چی نیاز داره دقیقا ؟

کشتن اینا زیاد سخت نیست فقط یکم تمرکز می خواد(که نتکش همینجاس با صدا و اون قیافش نمیشه تمرکز کرد)
یه لباس بپوش که frenzy res ش بالا باشه و ایتم sedetive داشته باش هر وقت نوار فرنزی داشت پر میشد یکی استفاده کن و مواظب باش نگیرتت
در کل از نظر اقتصادی و هم حتی روان شناختی کشتن اینا به صرفه نیست ایتم خاصی هم فک نکنم بده
بیشر باید فرار کرد ازشون
و برای اون شمشیره باید strange و skill که قرمز هستند رو لول اپ کنی تا 16 و 12

• Like
Reactions: rezab and owj
سلام.
بچه ها من بازى رو گرفتم و ٩ گيگ اپديت داره و اپديتش نكردم، الان سر باس سومى (blood starved beast) هستم و تا حالا مشكلى خاصى برام پيش نيومده. خواستم بگم خيلى مهمه اپديت كردنش؟

سلام.
بچه ها من بازى رو گرفتم و ٩ گيگ اپديت داره و اپديتش نكردم، الان سر باس سومى (blood starved beast) هستم و تا حالا مشكلى خاصى برام پيش نيومده. خواستم بگم خيلى مهمه اپديت كردنش؟
آپدیتش هم باگ ها و افت فریم ریت های بازی رو از بین میبره به علاوه واسه آنلاین بازی کردن آپدیت اجباری میشه و هم شامل محتویات دی ال سی old hunter هست ولی بدون آپدیت هم مشکل خاصی برای بازی کردن پیش نمیاد.

• Like
رفقا من تا اون باس مرحله برفی روی پشت بوم هست که بعد از زدنش باید تاجشو برداری رسیدم.....بد قلقه......بازی رو از دستگاه آوردم بیرون....متال گیر فانتوم پین گذاشتم ...گفتم یه کم ازش فاصله بگیرم بعدش بیام بزنمش......حالا........متال منو گرفته خعععلی اعتیاد آوره :)) بلاد بورونو فعلا بیخیال شدم.x_x

رفقا من تا اون باس مرحله برفی روی پشت بوم هست که بعد از زدنش باید تاجشو برداری رسیدم.....بد قلقه......بازی رو از دستگاه آوردم بیرون....متال گیر فانتوم پین گذاشتم ...گفتم یه کم ازش فاصله بگیرم بعدش بیام بزنمش......حالا........متال منو گرفته خعععلی اعتیاد آوره :)) بلاد بورونو فعلا بیخیال شدم.x_x

اون باسی که شما میگی Martyr Logarius اسمشه بهترین و سریع ترین راه برای زدنش کانتر کردنشه . فاز اولش که مشکلی نیست اکثرا تو فاز دوم که شمشیرشو میکوبه زمین و سریع تر میشه مشکل دارن که دقیقا همین سریع بودنش نقطه ضعفشه چون با کمی دقت میشه کانترش کرد به اصطلاح همون visceral attack . بهتره بخاطر نوع زاویه حمله های سریعش از اسلحه Evelyn استفاده کنی . همچنین برای اینکه visceral attack که میزنی دمیج بیشتری بده از 3 ریون Clawmark که دمیج رو تا +60 بیشتر میکنه استفاده کن .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab
سلام رفقا من رسیدم به باس WET NURSE برای دیدن هر سه نوع پایان بازی باید الان از سیوم بکاپ بگیرم ؟ و چکار باید کرد که هر سه پایان رو ببینم
مرسی :-bd

دوستان راه حلی برای کشتن این باس amygdala در جالیس defiled اصلا هست؟

مشکل اصلیم سر این باس اینه که بازی برداشته تو این جالیس خونه منو بیشتر از 60 درصد کم کرده و بخاطر همین کشتنش واقعا خیلی سخت شده.

البته من معمولا تقریبا دو سوم خونشو کم میکنم، ولی از این لحظه به بعد دست‌هاشو میکنه و به عنوان سلاح استفادشون میکنه که چون دراز هم هستن معمولا وقتی جا خالی هم میدم بهم برخورد میکنه و بخاطر همین الان دو روزه که سرش گیر کردم.

اگه دوستان یه راهنمایی کلی برای کشتن این باس بگید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or