PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
شما آیکون های حرکتی رو گرفتید ؟ چون این حرکات با پیشرفت شما در بازی و همچنین در یک سری جاهای مخفی بازی و... بدست میاد . شما اول نگاه کن ببین این حرکات تو لیستت هست یا نه اگر نیست احتمالا شما هنوز این حرکات رو نگرفتی . معمولا وقتی این حرکات رو تاچ پد میاد شما با فشار مثلا تاچ پد سمت چپ یه لیستی ازشون میبینی که با فشار دادن مثلث میتونی از بینشون تو هر ردیف انتخاب کنی .اون پایین هم ترتیب کلیدها و استفادشون اومده . بهرحال شما یه جای کارت اشتباست باید ببینی چیو درست انجام نمیدی
تو catheral ward وقتی اون مرده بهم fire paper داد آیتم شکلک pray هم بهم داد من الان تو catheral ward هستم آخه کجای کارمیتونه اشتباه باشه؟؟!!!

تو catheral ward وقتی اون مرده بهم fire paper داد آیتم شکلک pray هم بهم داد من الان تو catheral ward هستم آخه کجای کارمیتونه اشتباه باشه؟؟!!!
سمت چپ تاچ پد رو فشار بده
همه شکلک ها اونجا هست بعد با زدن ضربدر انجامشون بده

• Like
Reactions: rezab
من متوجه نشدم منظور شما کجاست . کدوم آسانسور در کجای بازی ؟
من باس هانتر زدم همون زنه رو ؛ بعدش راه رو ادامه دادم و رسیدم به منطقه ای که باس داغ آب هست و از بالا کوه میبینمش ولی راهی پیدا نمیکنم که برسم بهش ؛ یه در هست که انگاری داخلش آسانسور یا چنین چیزی توشه که قفله و من کلیدش رو ندارم و تمام منطقه رو کشتم چیزی پیدا نکردم متاسفانه

اگه منظورت گرفتن تروفی چالیس ها هستش باید به این ترتیب بری

Pthumeru Chalice (3 layers)
Central Pthumeru Chalice (3 layers)
Lower Pthumeru Chalice
Ailing Loran Chalice
Defiled Chalice
Pthumeru Ihyll Chalice

نه مهم نیست جاش هر کجا خالی بود میتونی بزنی

تو صفحات قبل توضیح دادم . عین متنو براتون کپی میکنم

1. آیتم cord چهارتا کلا در بازی هستش. شما برای اینکه بتونی پایان کامل پنهانی بازی رو ببینی باید حداقل سه تا آیتم cord رو بدست آورده باشی.محل این چهار آیتم رو توضیح میدم

اولیش در منطقه abandoned old workshop
دومی توسط آریانا. به این شکل که قبلش در پنجره ای که چراغ قرمز داره باهاش صحبت کرده باشی و به یه منطقه امن بفرستیش مثلا من میفرستمش tomb of odeon. محل پنجره آریانا بزار اینطوری بهت آدرس بدم که اون میدون خیلی بزرگ جلوی اون پله های سرتاسری grand cathedral رو یادته؟ از اون میدون به سمت در بزرگ اون سمتش که بری نرسیده به در یه کوچه باریک سمت راستش هستش که اگه یادت باشه یه دشمن با اسلحه آتیشی بهت حمله میکرد. همین کوچه رو بری پایین به جایی میرسی که سمت راست یه طرف میره ولی شما باید بری سمت چپ و در آخر کوچه پنجره آریانا هستش. بعد از اینکه فرستادیش منطقه امن دفعه بعدی که مثلا رفتی tomb of odeon آریانا رو اونجا میبینی که بهت آیتم blood of ariana رو میده. برای اینکه cord رو ازش بگیری باید وقتی که باس Rom رو که بعد از باس منطقه forbidden woods باهاش روبرو میشی زدی باید برگردی منطقه tomb of odeon اونجایی که اوایل بازی درشو با کلید باز کردی و کمی جلوتر بعد از اون راه باریک قبل از اون پله ای که ازش بالا میرفتی اونجا آریانارو میبینی با یه موجود عجیب. بزن هر دو رو بکش. دومین cord رو اینجا میگیری
سومین cord توی کلینیک اول بازی هستش. به این شکل که اول بازی باید از پشت در بسته شده با لوفسکا صحبت کنی و دقیقا بعد از اینکه باس rom رو زدی بری اونجا به حالت مریض روی تخت خوابیده اونجا میکشیش و سومین cord رو میگیری ولی یادت باشه هرگز قبل از زدن باس rom نری پیشش
چهارمین cord بازی هم بعد از زدن باس mergo wet nurse بهت داده میشه
سه تارو بگیری کافیه و حتما یادت باشه قبل از مبارزه با باس آخر بازی که gehrman هستش باید این سه cord رو مصرف کنی یعنی روش کلیک کن و use رو بزن. اگر اینکارو نکنی فایده ای نداره

خب همونجا رو جلوتر بری به یه کلبه چوبی میرسی که لامپ بعدی هستش . همون کلبه ای که بالای تپه هستش و قبلش یکی از اون موجودات غول دریایی رو زدی . حالا از همون لامپ ادامه بدی به یه منطقه پر از کلبه میرسی که راه رفتنش در آخر همون مسیر هستش دقیقا جایی که یکی از اون موجودات دراز که رعد و برق تولید میکنه راه بالاش . وارد اونجا که شدی در ادامه هم میتونی یه میون بر باز کنی به لامپ داخل کلبه چوبی و هم در آخرش یه پله هستش که میخوره پایین که در ادامه اون میرسی به یه آسانسور که البته قبلش باید از یه جایی بپری پایین که وارد این منطقه بشی . اون آسانسور چند جا میره . یکیش میره بالا که یه درو باز میکنه و دقیقا از داخل اون کلپه چوبی و لامپ سر در میاره . یکی دیگه هم که میره سراغ باس آخر دی ال سی که Orphan of kos هستش . یه راه دیگه هم داره که آخرش یه blood rock و کلی آیتم گیرت میاد
مسیر هارو رفتم از نردبان میری پایین میرسی به یسری موجودات حلزونی شکل ؛ فقط من الان نمیدونم از کجا باید بپرم پایین که برسم به اون منطقه ای که گفتید آسانسور اونجاست

با سلام دوستان من بازي رو اپ كردم حالا لطفا راهنمايي كنيد چجوري برا كشتن غولها كمك بگيرم ممنون

کمک گرفتن به صورت آفلاین و آنلاین هستش

آفلاین

آفلاین شامل یک سری شکارچی های داخل بازی هستش به اصطلاح NPC که یه چیزی شبیه به مه مانند دایره ای روی زمین به رنگ های قرمز و گاهی آبی میبینی که روش بری و ضربدر بزنی شکارچی کمکی میاد و تا زدن باس اون ناحیه بهت کمک میکنه . برای مثال فادر گاسکویین در سمت راست میدان قبل از نبرد با باس Cleric Beast و یا برای مثال برای نبرد با باس های SHADOW OF YHARNAM و ROM در اپدیت جدید میتونی تا 2 شکارچی کمکی برای نبرد با این دوتا کمک بگیری و سه نفره با باس بجنگی . تو چالیس ها هم همینطوره و مخصوصا برای نبرد با باس های لایر 3 یا 4 شکارچی های کمکی در آپدیت جدید اومده

آنلاین

برای احظار بازیگران اصلی هستش که معمولا قوی تر و جسورتر هستن و مخصوصا برای زدن باس های کله گنده بیشتر به کار میان . برای اینکه آنلاین از بازیگران کمک بگیری اول از همه باید اشتراک psn داشته باشی که بتونی آنلاین بازی کنی . در شروع بازی باید گزینه play online رو بزنی سپس در تنظیمات network گزینه worldwide رو انتخاب کنی . حالا در بازی میتونی برای زدن باس ها و یا در ابتدا یا اواسط هر مرحله ای برای اینکه سریعتر پیش بری به صورت آنلاین با استفاده از زنگ Beckoning Bell کمک بگیری . با هر بار به صدا در آوردن Beckoning Bell یک اینسایت ازت کم میشه ( اگر کسی به کمکت بیاد اگر کسی پیدا نشه بهت برمیگرده دوباره ) . اینسایت رو هم در طول بازی با زدن باس ها و پیشرفت در بازی به دست میاری و هم با استفاده از دو آیتم Madman’s Knowledge ( یک اینسایت ) و Great One's Wisdom ( دو اینسایت ) به دست میاد . ضمنا زنگ های دیگری هم هست . برای مثال Small Resonant Bell که برای کمک به دیگر بازیگران به صورت انلاین برای زدن باس ها یا پیشبرد مراحل هستش ( نکته اینو اگه بزنی و کسی برای کمک اگه نباشه یک اینسایتی که برای کمک زدی بهت دیگه برنمیگرده ) یا مثلا Sinister Resonant Bell که با این زنگ دشمن یک بازیگر آنلاین در جهان اون میشی و با هم مبارزه میکنید و....

مادر بگرید!:D
اقا ما تازه بازی رو گرفتیم با هیچ پیش زمینه ی قبلی ای جز اینکه شنیده بودیم از دارک سولز اسون تره! ولی نیست. همون اول بازی هیچی سر در نمیوردیم خوردیم به تور یه گرگ بیابون که داره جسد میخوره! ماهم که هیچ گونه اسلحه ای نداشتیم سر همین گرگ 10 15 باری مردم از این جهت که تلاش میکردم با پهلوی دست گرگ رو از پای دربیاورم:D اخرش فهمیدم که اصلا میشه گرگ رو نکشت و رفت. موضوع بعدی سیستم سیو و چکپوینت بازی یه که اگر مردی باید کنسول خاموش کنی بری زیر پتو زار زار بگریی ولی این ته ماجرا نیست گاها کلی اهریمن میکشی بعد بخوای بری هانتر دریمز 4تا خون بخری برگردی میینی باز دوباره اهریمن ها زنده شدند! بعد از یه دوساعتی بازی و کلی مرگ(!) هنوز نتونستم بازی رو درک کنم حتی دشمن ها رو نتونستم بفهمم قبل از کشتن کلی جاخالی میدم بفهمم سیستم مبارزه شون چطوره بعد خوشحال از اینکه فهمیدم میام که ضربه بزنم میبینم یه فن دیگه روم داره خالی میکنه. بهرحال اتمسفر بازی هنوز بهم اشتیاق بازی کردن میده ولی کاش این سیستم مبارزه هه و سیو یکمی اسون تر بود!:-<

اقا ما تازه بازی رو گرفتیم با هیچ پیش زمینه ی قبلی ای جز اینکه شنیده بودیم از دارک سولز اسون تره! ولی نیست. همون اول بازی هیچی سر در نمیوردیم خوردیم به تور یه گرگ بیابون که داره جسد میخوره! ماهم که هیچ گونه اسلحه ای نداشتیم سر همین گرگ 10 15 باری مردم از این جهت که تلاش میکردم با پهلوی دست گرگ رو از پای دربیاورم:D اخرش فهمیدم که اصلا میشه گرگ رو نکشت و رفت. موضوع بعدی سیستم سیو و چکپوینت بازی یه که اگر مردی باید کنسول خاموش کنی بری زیر پتو زار زار بگریی ولی این ته ماجرا نیست گاها کلی اهریمن میکشی بعد بخوای بری هانتر دریمز 4تا خون بخری برگردی میینی باز دوباره اهریمن ها زنده شدند! بعد از یه دوساعتی بازی و کلی مرگ(!) هنوز نتونستم بازی رو درک کنم حتی دشمن ها رو نتونستم بفهمم قبل از کشتن کلی جاخالی میدم بفهمم سیستم مبارزه شون چطوره بعد خوشحال از اینکه فهمیدم میام که ضربه بزنم میبینم یه فن دیگه روم داره خالی میکنه. بهرحال اتمسفر بازی هنوز بهم اشتیاق بازی کردن میده ولی کاش این سیستم مبارزه هه و سیو یکمی اسون تر بود!:-<

چیزهایی که گفتی به علاوه کلی موارد دیگر چیزایی هستش که اکثر قریب به اتفاق بازیگران این بازی در شروع کار دیدن و چشیدن و همین باعث شد الان با کلی خاطره بهش نگاه کنند . شاید اوایلش سخت باشه ولی وقتی سیستم بازی دستت افتاد و به اصطلاح مزه بازی رفت زیر زبونت دیگه خدا خدا میکنی بازی تمام نشه . اون وقت از بخش بخش بازی لذت میبری

چیزهایی که گفتی به علاوه کلی موارد دیگر چیزایی هستش که اکثر قریب به اتفاق بازیگران این بازی در شروع کار دیدن و چشیدن و همین باعث شد الان با کلی خاطره بهش نگاه کنند . شاید اوایلش سخت باشه ولی وقتی سیستم بازی دستت افتاد و به اصطلاح مزه بازی رفت زیر زبونت دیگه خدا خدا میکنی بازی تمام نشه . اون وقت از بخش بخش بازی لذت میبری

اره حق با شماست. لذت خاصی داره پیشروی تو بازی های سخت فعلا که اوایل کاره همت کردم بازی رو تموم کنم اما ببینم استانه تحمل اجازه میده یا نه:smiley:

• Like
Reactions: Romell and rezab
در مورد هانتر کلاغه سوال داشتم من اول تو یارنام باهاش صحبت کردم بعد از کشتن باس پدر گوسکویین تو کشتن هنریک بهش کمک کردم حالا که باس کشیش امیلا رو تو کاترال وارد زدم پایین پله ها نمیاد !! دو تا هانتری هم که پایینتر از پله ها بود کشتم ولی هانتر کلاغه نمیاد کجا باید باهاش روبرو بشم؟؟

در مورد هانتر کلاغه سوال داشتم من اول تو یارنام باهاش صحبت کردم بعد از کشتن باس پدر گوسکویین تو کشتن هنریک بهش کمک کردم حالا که باس کشیش امیلا رو تو کاترال وارد زدم پایین پله ها نمیاد !! دو تا هانتری هم که پایینتر از پله ها بود کشتم ولی هانتر کلاغه نمیاد کجا باید باهاش روبرو بشم؟؟
کوئست آیلیین بعد از کشتن Rom ادامه پیدا میکنه!
وقتی رام رو زدی و ماه به حالت Pale در اومد بیا همونجا که آکلیا رو زدی آخرین قسمت کوئست رو میبینی! :دی

• Like
Reactions: rezab

شما لازم نیست با مشت گرگ رو بکشین :دی برین Hunters Dream وقتی بار اول میمیرین و اسلحه هاتون رو از روی زمین بردارین و با اونا گرگ راحت کشته میشه .
اول بازی شاید یکم سخت تر از دارک سولز بزنه (چون سریع تره ) ولی حالت کلی بازی خیلی آسون تر از سری سولز ـ .

• Like
Reactions: rezab and stanley
شما لازم نیست با مشت گرگ رو بکشین :D برین Hunters Dream وقتی بار اول میمیرین و اسلحه هاتون رو از روی زمین بردارین و با اونا گرگ راحت کشته میشه .
اول بازی شاید یکم سخت تر از دارک سولز بزنه (چون سریع تره ) ولی حالت کلی بازی خیلی آسون تر از سری سولز ـ .
مرسى. اسلحه الان دارم بعد از اينكه فهميدم اسلحه دارم گرگ كه هيچى پدر Gascoin هم دراوردم:D فقط اينكه نميدونم چجورى اسلحه هام رو عوض كنم يا اينكه مثلا توى اينونتوريم مشعل دارم و يدونه تفنگ ولى نميدونم چجورى بردارمشون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or