PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این کارایی که گفتم انجام بده میاد دیگه (همون اهرم یا دستگیره رو بکشی میاد)
آقا دمت گرم شد همون بالابر قفسی که درش نیمه شکسته بود ولی پریدن تو اون پنجره هم به اندازه هانتر دریم مخفیه برای بند ناف اول سخت بود ولی بالاخره شد آقا ممنون

آقا دمت گرم شد همون بالابر قفسی که درش نیمه شکسته بود ولی پریدن تو اون پنجره هم به اندازه هانتر دریم مخفیه برای بند ناف اول سخت بود ولی بالاخره شد آقا ممنون

در مورد پریدن برای هانتر دریم مخفی واسه کورد Abandoned Old Workshop بهترین محل برای اینکه راحت بپری دقیقا بالای اون سکو هستش . من اوایل بازی برای پریدن از اون تخته کوچیک استفاده میکردم که بعضی مواقع رو مخ بود و میمردم ولی الان مدت زیادی هستش که دقیقا از بالای اون سکو میپرم روش . تو عکس زیر دقت کنید یه خورده اینورتر از جایی که اون سه طناب هستش آروم با فشار به شوک دسته برید جلو ( نباید یک دفعه فشار بدید بلکه آروم آروم ) .اینجوری خیلی راحت تره تا اون جایی که در عکس اون هانتره وایستاده چون اونجا گاهی زیر پاش خالی میشه و میره پایین

353652503.jpg

• Like
Reactions: rezab
در مورد پریدن برای هانتر دریم مخفی واسه کورد Abandoned Old Workshop بهترین محل برای اینکه راحت بپری دقیقا بالای اون سکو هستش . من اوایل بازی برای پریدن از اون تخته کوچیک استفاده میکردم که بعضی مواقع رو مخ بود و میمردم ولی الان مدت زیادی هستش که دقیقا از بالای اون سکو میپرم روش . تو عکس زیر دقت کنید یه خورده اینورتر از جایی که اون سه طناب هستش آروم با فشار به شوک دسته برید جلو ( نباید یک دفعه فشار بدید بلکه آروم آروم ) .اینجوری خیلی راحت تره تا اون جایی که در عکس اون هانتره وایستاده چون اونجا گاهی زیر پاش خالی میشه و میره پایین

353652503.jpg

353652503.jpg
منظورتون از شک دسته کدوم دکمه هست؟؟

سلام رفقا
بازی خیلی کیف داده. خدا عوضشون بده با این بازی ای که ساختن! الان میخوام برم dlc رو هم بگیرم. ببخشید اگه سوال تکراریه: چطوری از بازی باید رفت تو dlc؟

سلام رفقا
بازی خیلی کیف داده. خدا عوضشون بده با این بازی ای که ساختن! الان میخوام برم dlc رو هم بگیرم. ببخشید اگه سوال تکراریه: چطوری از بازی باید رفت تو dlc؟

اول باید باس Vicar Amelia رو بزنی . بعدش همونجایی که این باسو زدی آخر دیوارش یه چیزی هستش که باید روش کلیک کنی و صحنه فیلمی رو ببینی . بعدش میری هانتر دریم و اگه دی ال سی رو با موفقیت خریده باشی یه آیتم روی پله ها ظاهر میشه . اونو باید برداری و بری منطقه Cathdral Ward اون جایی که یه آمیگدالا از ساختمون آویزونه و وایستی که بیاد بلندت کنه . اون وقت وارد منطقه دی ال سی میشی . جونت باید پر باشه البته

• Like
دوستان برای کشتن گرمن لول پیشنهادی چند باید باشه حداقل ؟؟
بعد واسه دو پایان دیگه دو بار باید گرمن رو بکشم از جایی که سیو کردم؟؟ یه پایانش که گرمن گردنمو زد.

دوستان برای کشتن گرمن لول پیشنهادی چند باید باشه حداقل ؟؟
بعد واسه دو پایان دیگه دو بار باید گرمن رو بکشم از جایی که سیو کردم؟؟ یه پایانش که گرمن گردنمو زد.

لول خواستی نداره ، بودند کسایی که با لول 10 هم زدنش ولی شما وقتی به اخر بازی میرسی لولت به 60 هفتاد میرسه دیگه همون کافیه ، اگه نتونستی برو لول اپ کن

• Like
این قضیه ریجن لاک دی ال سی چی هستش ؟ من الان اکانتم ریجن 1 عه بازیم ریجن 2. نمیتونم دی ال سی رو بگیرم؟
چرا ، می تونی دی ال سی رو بگیری ولی نه رو اکانت خودت.
ریجن دی ال سی و بازی باید یکی باشه.
پس شما اول یه اکانت ریجن 2 درست میکنی ، دی ال سی رو توی اون میخری ، و بعد میای توی اکانت خودت بازی میکنی.

• Like
Reactions: ShahryR and rezab
لول خواستی نداره ، بودند کسایی که با لول 10 هم زدنش ولی شما وقتی به اخر بازی میرسی لولت به 60 هفتاد میرسه دیگه همون کافیه ، اگه نتونستی برو لول اپ کن
یا خدا با لول 10 زدنش؟؟ عجب گیمرهایی!من با لول آپ کردن با پیدا کردن 3 تا moon الان به لول 136 رسیدم نمیتونم بزنم گرمن رو جالب اینه باس های دیگه رو به جز rom عنکبوتی بدون مشکل و حتی لول آپ زدم ولی قلق گرمن نمیدونم چیه خیلی هوشمندانه مبارزه میکنه با stage سومش هم بیشتر مشکل دارم.

یا خدا با لول 10 زدنش؟؟ عجب گیمرهایی!من با لول آپ کردن با پیدا کردن 3 تا moon الان به لول 136 رسیدم نمیتونم بزنم گرمن رو جالب اینه باس های دیگه رو به جز rom عنکبوتی بدون مشکل و حتی لول آپ زدم ولی قلق گرمن نمیدونم چیه خیلی هوشمندانه مبارزه میکنه با stage سومش هم بیشتر مشکل دارم.
بیا داداش این گیم پلی خودمه ، البته اون موقع اگه اشتباه نکنم فک کنم لولم حدود 160 بود و دور دوم ، دور اول تسلیمش شدم.
نگا کن شاید مفید واقع شد ، کتک خورم ملسه ولی فک کنم اصل مطلب رو برسونه

• Like
بیا داداش این گیم پلی خودمه ، البته اون موقع اگه اشتباه نکنم فک کنم لولم حدود 160 بود و دور دوم ، دور اول تسلیمش شدم.
نگا کن شاید مفید واقع شد ، کتک خورم ملسه ولی فک کنم اصل مطلب رو برسونه
ممنون دوست عزیز یه سوال دیگه در مورد چلیس های فرعی که در هانتر دریم شامل 6 تا سنگ قبر بود داشتم من شش تا سنگ قبرو که هر کدوم سه لول و شامل سه تا باس بود رفتم و گشتم و تمامی آیتم های مربوط به چلیس ها رو برداشتم ولی الان که میرم سنگ قبر ابتدایی که مشکی رنگه و احتمالا یه باس توشه که اونو بزنم یه تروفی دیگه میده الان این پیامو میزنه:
A short Ritual Root Chalice is required to Cenduct a ritual
یعنی به چه چیزی نیاز دارم؟؟!

دوستان از یه لول به بعد هر چقدر دارم آپگرید میکنم نه خط سلامتیم زیاد میشه و نه مقاوتم.

باگی در کاره یا طبیعیه؟ بعد اگه طبیعیه پس دقیقا چی را داره ارتقا میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or