PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام

داخل dlc من چند وقته گیر کردم ؛ بعد از باس هانتر که میزنیش بعدش میری یه فضای جدید و هم تمام جا هارو گشتم و یه در پیدا کردم که میخوره به پایین که از بالا باس معلومه داخل آب مانند هست ولی هم هرچی میگردم کلید اون در رو پیدا نمیکنم تا بتونم به باس برسم !هرچی هم این چند مدت گشتم پیدا نکردم ؛ اگه کسی بلده یه راهنمایی کنه .ممنون

سلام

داخل dlc من چند وقته گیر کردم ؛ بعد از باس هانتر که میزنیش بعدش میری یه فضای جدید و هم تمام جا هارو گشتم و یه در پیدا کردم که میخوره به پایین که از بالا باس معلومه داخل آب مانند هست ولی هم هرچی میگردم کلید اون در رو پیدا نمیکنم تا بتونم به باس برسم !هرچی هم این چند مدت گشتم پیدا نکردم ؛ اگه کسی بلده یه راهنمایی کنه .ممنون

منظورت از هانتر lady maria هستش ؟ اون باس زن ؟ اگه اونه که باید همونجا نزدیک به اون در اون آیتمی رو که بهت داده ضربدر بزنی تا درش باز بشه .اگه جای دیگه هستی دقیق تر بگو تا توضیح بدم

این keeper رد شد حالا یکی بی زحمت Watch dog رو بگه.

یه استراتژی که اکثرا برای زدنش استفاده می کنند زدنش با شمشیر LUDVIG هستش . ضربه قدرتی لودویگ در حالت بزرگش . ازش فاصله بگیر و وقتی که داره به سمتت میاد ضربه قدرتی R2 رو طوری زمان بندی کن که بخوره به سرش بعد سریع داج بده عقب . مراقب دو ضربه قویش باید باشی یکش اونی که یک دفعه رم میکنه طرفت هجوم میاره یکیشم که فضای بزرگی رو با ضربه قدرتیش میزنه . یه زمان خوب برای ضربه زدن بهش وقتی هستش که از دهن خودش آتیش رو زمین میریزه . تو اون حالت سریع برو و تا جایی که استمینا داری بزنش ولی قبل زدن اولین ضربش جا خالی بده عقب . در کل باید با حوصله و مدیریت باهاش مبارزه کنی باس سختی نیست . هر چقدر بیشتر بازی کنی قلق بازی بیشتر دستت میاد

دوستان چطور میشه سیو بازی که کپیش کردم داخل فلش رو انتقال بدم به کنسول؟
در پستهایی قبلی خوندم که واسه دیدن همه پایانها باید 3 یا 4 تا cord داشت یا همون بند ناف
این cord ها مکانشون کجا هست و اگر امکان داره ی عکس بزارین ازشون
ممنون

آخرین ویرایش:
منظورت از هانتر lady maria هستش ؟ اون باس زن ؟ اگه اونه که باید همونجا نزدیک به اون در اون آیتمی رو که بهت داده ضربدر بزنی تا درش باز بشه .اگه جای دیگه هستی دقیق تر بگو تا توضیح بدم

یه استراتژی که اکثرا برای زدنش استفاده می کنند زدنش با شمشیر LUDVIG هستش . ضربه قدرتی لودویگ در حالت بزرگش . ازش فاصله بگیر و وقتی که داره به سمتت میاد ضربه قدرتی R2 رو طوری زمان بندی کن که بخوره به سرش بعد سریع داج بده عقب . مراقب دو ضربه قویش باید باشی یکش اونی که یک دفعه رم میکنه طرفت هجوم میاره یکیشم که فضای بزرگی رو با ضربه قدرتیش میزنه . یه زمان خوب برای ضربه زدن بهش وقتی هستش که از دهن خودش آتیش رو زمین میریزه . تو اون حالت سریع برو و تا جایی که استمینا داری بزنش ولی قبل زدن اولین ضربش جا خالی بده عقب . در کل باید با حوصله و مدیریت باهاش مبارزه کنی باس سختی نیست . هر چقدر بیشتر بازی کنی قلق بازی بیشتر دستت میاد

نه من کلا اونجا رو رد کردم و کلی راه رو رفتم واسه رسیدن به باس بعدی به مشکل خوردم

از دوستان اگه کسی ترتیب دقیق chalice ها را بگه ممنون میشم

فقط راستی مهمه که این جام‌ها را کدوم سنگ ‌ها بزاریم؟
اگه منظورت گرفتن تروفی چالیس ها هستش باید به این ترتیب بری

Pthumeru Chalice (3 layers)
Central Pthumeru Chalice (3 layers)
Lower Pthumeru Chalice
Ailing Loran Chalice
Defiled Chalice
Pthumeru Ihyll Chalice

نه مهم نیست جاش هر کجا خالی بود میتونی بزنی

دوستان چطور میشه سیو بازی که کپیش کردم داخل فلش رو انتقال بدم به کنسول؟
در پستهایی قبلی خوندم که واسه دیدن همه پایانها باید 3 یا 4 تا cord داشت یا همون بند ناف
این cord ها مکانشون کجا هست و اگر امکان داره ی عکس بزارین ازشون
ممنون

تو صفحات قبل توضیح دادم . عین متنو براتون کپی میکنم

1. آیتم cord چهارتا کلا در بازی هستش. شما برای اینکه بتونی پایان کامل پنهانی بازی رو ببینی باید حداقل سه تا آیتم cord رو بدست آورده باشی.محل این چهار آیتم رو توضیح میدم

اولیش در منطقه abandoned old workshop
دومی توسط آریانا. به این شکل که قبلش در پنجره ای که چراغ قرمز داره باهاش صحبت کرده باشی و به یه منطقه امن بفرستیش مثلا من میفرستمش tomb of odeon. محل پنجره آریانا بزار اینطوری بهت آدرس بدم که اون میدون خیلی بزرگ جلوی اون پله های سرتاسری grand cathedral رو یادته؟ از اون میدون به سمت در بزرگ اون سمتش که بری نرسیده به در یه کوچه باریک سمت راستش هستش که اگه یادت باشه یه دشمن با اسلحه آتیشی بهت حمله میکرد. همین کوچه رو بری پایین به جایی میرسی که سمت راست یه طرف میره ولی شما باید بری سمت چپ و در آخر کوچه پنجره آریانا هستش. بعد از اینکه فرستادیش منطقه امن دفعه بعدی که مثلا رفتی tomb of odeon آریانا رو اونجا میبینی که بهت آیتم blood of ariana رو میده. برای اینکه cord رو ازش بگیری باید وقتی که باس Rom رو که بعد از باس منطقه forbidden woods باهاش روبرو میشی زدی باید برگردی منطقه tomb of odeon اونجایی که اوایل بازی درشو با کلید باز کردی و کمی جلوتر بعد از اون راه باریک قبل از اون پله ای که ازش بالا میرفتی اونجا آریانارو میبینی با یه موجود عجیب. بزن هر دو رو بکش. دومین cord رو اینجا میگیری
سومین cord توی کلینیک اول بازی هستش. به این شکل که اول بازی باید از پشت در بسته شده با لوفسکا صحبت کنی و دقیقا بعد از اینکه باس rom رو زدی بری اونجا به حالت مریض روی تخت خوابیده اونجا میکشیش و سومین cord رو میگیری ولی یادت باشه هرگز قبل از زدن باس rom نری پیشش
چهارمین cord بازی هم بعد از زدن باس mergo wet nurse بهت داده میشه
سه تارو بگیری کافیه و حتما یادت باشه قبل از مبارزه با باس آخر بازی که gehrman هستش باید این سه cord رو مصرف کنی یعنی روش کلیک کن و use رو بزن. اگر اینکارو نکنی فایده ای نداره

نه من کلا اونجا رو رد کردم و کلی راه رو رفتم واسه رسیدن به باس بعدی به مشکل خوردم

خب همونجا رو جلوتر بری به یه کلبه چوبی میرسی که لامپ بعدی هستش . همون کلبه ای که بالای تپه هستش و قبلش یکی از اون موجودات غول دریایی رو زدی . حالا از همون لامپ ادامه بدی به یه منطقه پر از کلبه میرسی که راه رفتنش در آخر همون مسیر هستش دقیقا جایی که یکی از اون موجودات دراز که رعد و برق تولید میکنه راه بالاش . وارد اونجا که شدی در ادامه هم میتونی یه میون بر باز کنی به لامپ داخل کلبه چوبی و هم در آخرش یه پله هستش که میخوره پایین که در ادامه اون میرسی به یه آسانسور که البته قبلش باید از یه جایی بپری پایین که وارد این منطقه بشی . اون آسانسور چند جا میره . یکیش میره بالا که یه درو باز میکنه و دقیقا از داخل اون کلپه چوبی و لامپ سر در میاره . یکی دیگه هم که میره سراغ باس آخر دی ال سی که Orphan of kos هستش . یه راه دیگه هم داره که آخرش یه blood rock و کلی آیتم گیرت میاد

ممنون دوست عزیز که پاسخ دادی
من به باس gehrman که رسیدم submit رو زدم بنظرت میتونم پایان مخفی رو ببینم یا که نه؟
بعد من نمیدونم که چطور سیوی رو که داخل فلش کپی کردم داخل کنسول کپی کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید

ممنون دوست عزیز که پاسخ دادی
من به باس gehrman که رسیدم submit رو زدم بنظرت میتونم پایان مخفی رو ببینم یا که نه؟
بعد من نمیدونم که چطور سیوی رو که داخل فلش کپی کردم داخل کنسول کپی کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید

تحت هر حالتی قبل از باس گرمن حداقل سه تا CORD رو USE کرده باشی بله میتونی ببینی . در مورد سیو داخل فلش واقعا به دردسرش نمی ارزه . تو یوتیوب ده ها کلیپ هستش که هر سه تا پایان بازی رو میتونی در اون ببینی و نیازی به این کار نیست . اگرم میخوای خودت ببینی به نظرم توی چند باری که بازی رو تمام میکنی دو بارش رو اختصاص بده یه پایان های غیر کامل بازی بهرحال که شما میخوای چند بار بازی رو تمام کنی . این پیشنهاد منه

• Like
Reactions: db07
دوستان تقاضای یه مشاوره کوچیک را دارم.

من نسخه سال بازی را خریدم که به طور خودکار توش dlc هم هستش و میخوام وقتی باس Rom را کشتم، dlc بازی را هم شروع کنم و از اونجا به بعد همزمان با بازی اصلی، dlc را هم برم که در نتیجه هر دوشون با فاصله کمی نسبت به همدیگه تموم بشن.

الان این روش خوبی هستش یا به نظرتون صبر کنم بازی اصلی تموم بشه و بعد برم سراغ dlc ؟

من نسخه سال بازی را خریدم که به طور خودکار توش dlc هم هستش و میخوام وقتی باس Rom را کشتم، dlc بازی را هم شروع کنم و از اونجا به بعد همزمان با بازی اصلی، dlc را هم برم که در نتیجه هر دوشون با فاصله کمی نسبت به همدیگه تموم بشن.

الان این روش خوبی هستش یا به نظرتون صبر کنم بازی اصلی تموم بشه و بعد برم سراغ dlc ؟
به نظر من تا آخر بازی اصلی برو . به باس آخر که رسیدی دیگه ادامه نده . برو DLC رو بازی کن .بعد که DLC رو تموم کردی برگرد و بازی اصلی رو هم تموم کن
چون DLC یه سر گردن سخت تر از بازی اصلی هست .

شما میتونی بجای DLC چلیس ها رو همراه با بازی اصلی بری (البته اگر میخوای پلات کنی) چون اونجا تازه سختی بازی نمایان میشه.

• Like
Reactions: THE BEST BOY
سلام
سلاح burial blade مگه بعد از کشتن gerhman آزاد نمیشه؟ الان من کشتم اومدم اول بازی ولی سلاحو نداده.
ضمنا مادر اون دختر که از پشت پنجره باهاش حرف میزنیم و بهمون جعبه موسیقی میده کجاست؟

آخرین ویرایش:
بل سلام دوستان من اون ٣ تا غول شدو اف ياهارنامو زدم هالا چجوري بايد برم كلينيك نامه رو پيدا كنم ممنون
برگرد اول جنگل ( Forbbiden Wood ) . از سمت چپ حرکت کن . چندتا قفس سگ میبینی . بالا سمت چپ یه غار هست
برو تو و مسیر رو ادامه بده . تا به یه دریاچه برسی . اون سمت دریاچه یه راه هست . از نردبان برو بالا و بعد میرسی به کلینیک

• Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or