از دوستان اگه کسی ترتیب دقیق chalice ها را بگه ممنون میشم
فقط راستی مهمه که این جامها را کدوم سنگ ها بزاریم؟
اگه منظورت گرفتن تروفی چالیس ها هستش باید به این ترتیب بری
Pthumeru Chalice (3 layers)
Central Pthumeru Chalice (3 layers)
Lower Pthumeru Chalice
Ailing Loran Chalice
Defiled Chalice
Pthumeru Ihyll Chalice
نه مهم نیست جاش هر کجا خالی بود میتونی بزنی
دوستان چطور میشه سیو بازی که کپیش کردم داخل فلش رو انتقال بدم به کنسول؟
در پستهایی قبلی خوندم که واسه دیدن همه پایانها باید 3 یا 4 تا cord داشت یا همون بند ناف
این cord ها مکانشون کجا هست و اگر امکان داره ی عکس بزارین ازشون
ممنون
تو صفحات قبل توضیح دادم . عین متنو براتون کپی میکنم
1. آیتم cord چهارتا کلا در بازی هستش. شما برای اینکه بتونی پایان کامل پنهانی بازی رو ببینی باید حداقل سه تا آیتم cord رو بدست آورده باشی.محل این چهار آیتم رو توضیح میدم
اولیش در منطقه abandoned old workshop
دومی توسط آریانا. به این شکل که قبلش در پنجره ای که چراغ قرمز داره باهاش صحبت کرده باشی و به یه منطقه امن بفرستیش مثلا من میفرستمش tomb of odeon. محل پنجره آریانا بزار اینطوری بهت آدرس بدم که اون میدون خیلی بزرگ جلوی اون پله های سرتاسری grand cathedral رو یادته؟ از اون میدون به سمت در بزرگ اون سمتش که بری نرسیده به در یه کوچه باریک سمت راستش هستش که اگه یادت باشه یه دشمن با اسلحه آتیشی بهت حمله میکرد. همین کوچه رو بری پایین به جایی میرسی که سمت راست یه طرف میره ولی شما باید بری سمت چپ و در آخر کوچه پنجره آریانا هستش. بعد از اینکه فرستادیش منطقه امن دفعه بعدی که مثلا رفتی tomb of odeon آریانا رو اونجا میبینی که بهت آیتم blood of ariana رو میده. برای اینکه cord رو ازش بگیری باید وقتی که باس Rom رو که بعد از باس منطقه forbidden woods باهاش روبرو میشی زدی باید برگردی منطقه tomb of odeon اونجایی که اوایل بازی درشو با کلید باز کردی و کمی جلوتر بعد از اون راه باریک قبل از اون پله ای که ازش بالا میرفتی اونجا آریانارو میبینی با یه موجود عجیب. بزن هر دو رو بکش. دومین cord رو اینجا میگیری
سومین cord توی کلینیک اول بازی هستش. به این شکل که اول بازی باید از پشت در بسته شده با لوفسکا صحبت کنی و دقیقا بعد از اینکه باس rom رو زدی بری اونجا به حالت مریض روی تخت خوابیده اونجا میکشیش و سومین cord رو میگیری ولی یادت باشه هرگز قبل از زدن باس rom نری پیشش
چهارمین cord بازی هم بعد از زدن باس mergo wet nurse بهت داده میشه
سه تارو بگیری کافیه و حتما یادت باشه قبل از مبارزه با باس آخر بازی که gehrman هستش باید این سه cord رو مصرف کنی یعنی روش کلیک کن و use رو بزن. اگر اینکارو نکنی فایده ای نداره
نه من کلا اونجا رو رد کردم و کلی راه رو رفتم واسه رسیدن به باس بعدی به مشکل خوردم
خب همونجا رو جلوتر بری به یه کلبه چوبی میرسی که لامپ بعدی هستش . همون کلبه ای که بالای تپه هستش و قبلش یکی از اون موجودات غول دریایی رو زدی . حالا از همون لامپ ادامه بدی به یه منطقه پر از کلبه میرسی که راه رفتنش در آخر همون مسیر هستش دقیقا جایی که یکی از اون موجودات دراز که رعد و برق تولید میکنه راه بالاش . وارد اونجا که شدی در ادامه هم میتونی یه میون بر باز کنی به لامپ داخل کلبه چوبی و هم در آخرش یه پله هستش که میخوره پایین که در ادامه اون میرسی به یه آسانسور که البته قبلش باید از یه جایی بپری پایین که وارد این منطقه بشی . اون آسانسور چند جا میره . یکیش میره بالا که یه درو باز میکنه و دقیقا از داخل اون کلپه چوبی و لامپ سر در میاره . یکی دیگه هم که میره سراغ باس آخر دی ال سی که Orphan of kos هستش . یه راه دیگه هم داره که آخرش یه blood rock و کلی آیتم گیرت میاد