PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
وقتی باس دوم هانتر رو میکشی یه در باز میشه به یک کلیسا که اولش یه موجودی که لباس قرمز داره نشسته از همون کلیسا برو سمت چپ یه آمیگدالا میبینی که از کلیسا آویزونه ی سری درخت هست اونجا برو اونجا وقتی که آمیگدالا دستش رو آورد پایین که بذار بگیردت بعد ی کات سین پخش میشه و منتقل میشی به DLC.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
برای دسترسی به dlc باید حتما یه دور بازیرو تموم کرد یا بعد از کشتن باس کشیش امیلیا میشه به dlc رفت؟؟

سلام دوستان. من تو یوتیوب دیدم که آیتم خرید این دو سلاح Rifle spear و stake driver را بعد از کشتن همون شکارچی که سر یه برج با تیربار بهت شلیک میکنه میشه بدست آورد.

ولی من وقتی من باهاش مبارزه کردم کلا از پرتگاه پرت شد پایین و در نتیجه چیزی با خودش نمونده که من بخوام برشدارم. یعنی هیچ راه دیگه ای برای خرید این دو سلاح نیست؟ البته من تو لیست سلاح هام Rifle spear هستش ولی stake driver نیستش.

ببین کلا توی همه بازی های سری سولز و بلادبورن وقتی یه شخصیت مثلا NPC دشمن رو میکشی و پرت میشه پایین باید بازی رو یه بار بیای بیرون (بیای توی منو بازی ) و دوباره Load کنی بازی رو و آیتم همون جایی که اون دشمن مرده هست . ( مثلا واس حالت شما اگه دوباره برین توی بازی آیتم رو بالای همون برج پیدا میکنی . )

چرا پست من پاک شد!!!
دوستان بعد از کشتن باس VICAR AMELIA کدوم قسمت باید رفت؟
باید جمجمه توی کلیسا رو لمس کنی.
بعد برگرد یه جا جلو یه در کوچیک یه غول سفید نشسته ازاونجا برو بعد سمت چپ که بری میرسی به یه در که پسورد میخواد...

• Like
Reactions: rezab and db07
چرا پست من پاک شد!!!
دوستان بعد از کشتن باس VICAR AMELIA کدوم قسمت باید رفت؟
بنظرم برو Hemwick Charnel Lane از پله های Grand Cathedral برو سمت چپ که میخوره به یه جنگل که پره تیراندازن.اونجا رو ادامه بدی میرسه به Hemwick Charnel Lane که تهش میخوره به باس Witch of Hemwick که بعد از شکست دادن اون میتونی از Rune ها استفاده کنی.

• Like
Reactions: rezab and db07
سلام دوستان
چطوری میشه تو بازی ادای احترام کرد؟؟؟
من رسیدم به کویین که باید بهش احترام بذاری بلد نیستم احترام بزارم
ممنون میشم کمکم کنید

حتما باید آملیا رو بکشید و کات سین جمجمه رو ببینید.

باید باس عنکبوتی rom هم بزنم؟؟ چون بعد از زدن باس عنکبوتی rom ماه سرخ رنگ میشه و amygdala از کاترال وارد آویزون میشه تا با دستش به اولد هانتر بریم درسته؟؟

باید باس عنکبوتی rom هم بزنم؟؟ چون بعد از زدن باس عنکبوتی rom ماه سرخ رنگ میشه و amygdala از کاترال وارد آویزون میشه تا با دستش به اولد هانتر بریم درسته؟؟

صفحه پیش توضیح دادم . برای رفتن به دی ال سی بازی شما فقط باید این کارارو انجام بدید . نیاز به کار اضافه ای نیست

شما اول باید باس Vicar Amelia رو بزنی که آخر پله های Grand Cathedral باهاش روبرو میشی . بعد از زدنش حتما آخر همون محل یه چیزی شبیه به کلاه میبینی روش کلیک کن و صحنه فیلمی رو ببین . بعد از تمام شدن صحنه فیلمی برگرد هانتر دریم . اول پله ها یه آیتمی ظاهر میشه که برش دار . بعد از برداشتنش برو Cathdral ward اونجایی که یکی از آمیگدالاهای بزرگ آویزونه و برو قسمتی که وقتی وایستی دستش میاد و بلندت میکنه ( نکته 1 . جونت پر باشه نکته 2 . اگه آمیگدالاهای آویزون در بازی رو میخوای ببینی اینسایتت در بازی باید حداقل 40 باشه ) بعد از اینکه بلندت کرد وارد فضای دی ال سی بازی میشی و در هانتر دریم اون سنگی که نزدیک به شاپ اینسایت بازی هستش محل اومدن و رفتنت به دی ال سی میشه

در مورد اون سوال آخر بعد از زدن Rom میری به محوطه ای که توش امیگدالا آویزونه ولی نباید شما رو بگیره . باید سریع بدویی و وارد در بزرگ جلوت بشی که وارد منطقه Yahar'gul, Unseen Village میشی

• Like
Reactions: rezab
سلام
من هرکاری میکنم نمیتونم این محل رو پیدا کنم Yahar'gul, Unseen Village

لطفا راهنماییم کنید

تو جواب دوست بالاییمون جواب شما هم هست . شما اول باید باس عنکبوت ROM رو بزنی . بعد از زدنش وارد یه محوطه ای میشی که باید سریع بدویی وارد در بشی . اونجا منطقه Yahar'gul, Unseen Village هستش . اگه نمیدونی باس ROM کجاست شما باید اول بری جنگل های Forbidden Woods باس shadow of yharnam رو بزنی بعد در ادامه همون مسیر میری منطقه Byrgenwert که آخرش میرسی به باس ROM . اگه هنوز به Forbidden Woods نرسیدی شما باید آخر پله های Grand Cathedral باس Vical Amelia رو بزنی بعد از زدنش به شما یه آیتمی میده که پسورد ورود به Forbidden Woods هستش . برای ورود به Forbidden Woods باید از اون پله ها بری پایین تا برسی به اون میدون بزرگی که توش دو تا از اون غولای بزرگ هستش و بری سمت راست میدون و اون مسیرو ادامه بدی تا برسی به در Forbidden Woods و وارد بشی

• Like
Reactions: rezab
من کل
تو جواب دوست بالاییمون جواب شما هم هست . شما اول باید باس عنکبوت ROM رو بزنی . بعد از زدنش وارد یه محوطه ای میشی که باید سریع بدویی وارد در بشی . اونجا منطقه Yahar'gul, Unseen Village هستش . اگه نمیدونی باس ROM کجاست شما باید اول بری جنگل های Forbidden Woods باس shadow of yharnam رو بزنی بعد در ادامه همون مسیر میری منطقه Byrgenwert که آخرش میرسی به باس ROM . اگه هنوز به Forbidden Woods نرسیدی شما باید آخر پله های Grand Cathedral باس Vical Amelia رو بزنی بعد از زدنش به شما یه آیتمی میده که پسورد ورود به Forbidden Woods هستش . برای ورود به Forbidden Woods باید از اون پله ها بری پایین تا برسی به اون میدون بزرگی که توش دو تا از اون غولای بزرگ هستش و بری سمت راست میدون و اون مسیرو ادامه بدی تا برسی به در Forbidden Woods و وارد بشی
این باس هارو کشتم
ولی نمیدونستم باید به سمت در برم و واردش بشم
الان راهی نداره مه برم اونجا ؟؟؟؟
من به کویین رسیدم که باید جلوش زانو بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or