PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
fallout 4 چطوره قشنگه؟؟؟؟
.
به نظرم سلیقه ای هست اش! اگر با ار پی جی های بتسدا آشنایی داشته باشی حرف نداره! میتونی تا چند صد ساعت درگیرش باشی! اگه نه ممکنه کمی اذیت ات کنه! البته مطمعنا بازی گیمرهایی که تازه بازی رو شروع کردن جذب میکنه بازی فوق العاده عمیق هست اش فوق العاده کار برای انجام دادن داری! و فوق العاده وسیع و داینامیک هست. اگر تو برخی موارد انتظارات ات رو بیاری پایین جزو بهترین بازیهای عمرت میشه.

دوستان سلام
من دیشب خواستم Amygdala رو بزنم ولی متاسفانه هرچی میزنمش اصلا انگار نوازشش میکنم!سر و دستاش بالا هستن و نمیشه زدشون ،پاها و دمشم وقتی میزنم خیلی کم از کل جونش کم میکنه
راهه حلی چیزی ندارین؟
در ضمن سلاح من Ludwigs blade هست
دمیج 200+600

دوستان سلام
من دیشب خواستم Amygdala رو بزنم ولی متاسفانه هرچی میزنمش اصلا انگار نوازشش میکنم!سر و دستاش بالا هستن و نمیشه زدشون ،پاها و دمشم وقتی میزنم خیلی کم از کل جونش کم میکنه
راهه حلی چیزی ندارین؟
دمیج 200+600
.
با سلام خدمت شما دوست گرامی ... شما میری وسط دست و پاش وای میسی :d آقا زاده سعی داره شمارو بزنه به موقع جا خالی بدی و قلت بزنی ضربات اش بهت نمیخوره. وقتی چند بار سعی به زدن اتون بکنه کله اش و میگیره پایین که موقیت خوبی هست برای ضربه ی سنگین یا چندین ضربه ی سبک . فقط خیلی زود سرش رو میگیره بالا و شروع به حمله میکنه شما باید کمی بهش نزدیک باشی. تو فاز های بعدی هم کمی ازش فاصله بگیر که که دستهاش بهت نخوره. دوباره همین استراتژی رو تکرار کن.
.
کلا تو فاز اول کاملا نزدیک و وسط دست و پاش.
تو فاز دوم و سوم یک مقداری با فاصله از صورت اش نه خیلی زیاد.
.
امیدوارم کمک ات کنه "هانتر" l-)

دوستان سلام
راهه حلی چیزی ندارین؟
دمیج 200+600
مهم تر از زدنش حواست باشه به اینکه از سیو هات BACK up بگیری که مثل من نشی :d

- - -ویرایش - - -

.
به نظرم سلیقه ای هست اش! اگر با ار پی جی های بتسدا آشنایی داشته باشی حرف نداره! میتونی تا چند صد ساعت درگیرش باشی! اگه نه ممکنه کمی اذیت ات کنه! البته مطمعنا بازی گیمرهایی که تازه بازی رو شروع کردن جذب میکنه بازی فوق العاده عمیق هست اش فوق العاده کار برای انجام دادن داری! و فوق العاده وسیع و داینامیک هست. اگر تو برخی موارد انتظارات ات رو بیاری پایین جزو بهترین بازیهای عمرت میشه.
بنظرم witcher رو برم بهتره بعد از BLOODBORNE خودت witcher رو رفتی یا نه چجوریاست؟؟ نظر مثبتتو بگو

بنظرم witcher رو برم بهتره بعد از BLOODBORNE خودت witcher رو رفتی یا نه چجوریاست؟؟ نظر مثبتتو بگو
.
.
والا من ویچر 1 و 2 رو بازی کردم ولی ویچر سه رو متاسفانه هنوز نه ولی بنا به سابقه ای که دارم از ویچر - این بازی خارق العاده هست اش از سیستم مبارزه گرفته تا اپگرید ها و اسلحه ها ، داستان و ماموریت ها ووو مخصوصا توی شماره سوم که به شدت بهتر و وسیع تر هم شده.
.
به نظر من هم همون ویچر رو برو - یه جورایی اون فرم اش و جذابیت اش از فال اوت بیشتره ... البته من خودم فال اوت و با دنیا عوض نمیکنم! :p

- - -ویرایش - - -

جریان سیو چیه داداش؟
.
برای اینکه بتونی پایان های مختلف بازی رو ببینی باید از سیو هات بک اپ بگیری
بعد از کشتن باس mergo wet nurse که هانتر دریم اتش گرفته باید از سیو ات بک اپ بگیری! البته برای دیدن یکی از پایان ها باید سه عدد از یک آیتمی داشته باشی.

نگا باید سیو داشته باشی قبل اینکه به BOSS اخر برسی واسه دیدن سه پایان بازی
البته یکم الان زوده ولی اینو هر وقت زدی یه بک آپ بگیر

اینو که میدونم.من یبار بازی رو تموم کردم و پایان سوم رو دیدم الان دارم NG+ میرم و اینبار میخوام پلات کنم و اینکارو انجام میدم

1-bloodborne
2-Fallout
3-witcher
من هر سه تا رو بالای 100 ساعت بازی کردم.
جمع بندیم اینی بود که نوشتم.
بلادبورن که اصلا حرفی توش نیست. خارق العادست.
فال اوت کلا سبکش با اون 2 تا فرق می کنه ولی بسیار جذابه. ریتم بازی کندتره، داستانها و مناطق فرعیش بسیار بیشتره.
ویچر3 از شماره قبلیش بهتره. یه نمه سعی کرده از میازاکی درس هایی برای مبارزات بگیره. بازی جذابه ولی بعضی جاهاش خسته کننده میشه.

1-bloodborne
2-Fallout
3-witcher
من هر سه تا رو بالای 100 ساعت بازی کردم.
جمع بندیم اینی بود که نوشتم.
بلادبورن که اصلا حرفی توش نیست. خارق العادست.
فال اوت کلا سبکش با اون 2 تا فرق می کنه ولی بسیار جذابه. ریتم بازی کندتره، داستانها و مناطق فرعیش بسیار بیشتره.
ویچر3 از شماره قبلیش بهتره. یه نمه سعی کرده از میازاکی درس هایی برای مبارزات بگیره. بازی جذابه ولی بعضی جاهاش خسته کننده میشه.

مرسی پسر ممنون واسه توضیحاتت :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or