PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
تو ng+++ (بار چهارم) کشتن لوودویگ فوق العاده سخته:d.
حتی با احضار npc هم خیلی سخت.(یعنی با لول ۲۷۱ در مبارزه انفرادی باهاش برای اولین بار تو بازی کم آوردم )

در مورد سلاحها اتفاقا من هر بار با یه سلاح رفتم و هر کدوم یه خوبی و بدی دارن.....سلاح عصا و سلاح خود گرمن بی نقصن.....حالا هم بار سوم و چهارم رو با سلاح ماریا میرم که اسمش rakoyu هست و به نظرم بافاصله بهترین سلاح ولی در کل به استایل هر کی بستگی داره و البته مجهز کردن اون سلاح....یعنی من با bloodgem ها قدرت فیزیکی اسلحه رو حدود ۶۱ درصد بیشتر کردم و واقعا غولی شده برا خودش(استامینا و مهارت هم مطابق با ضربات کوچک و بزرک سلاح اپدیت شدند).

در کل اونقدری سلاحا متنوع و بالانس هستن که هربار رو میشه با یه سلاحی رفت.

.
.
دقیقا درک ات میکنم! (( مربوط به دو خط اول نوشته ات )) من توی دارک سولز 2 پیاپی ng+ میرفتم! یه جایی رسیده بود توی ng + بار هفت ام هشتم واقعا نمیشد باس هارو زد!! به معنای واقعی کلمه " نمیشد " زد! و واقعا برات جهنم درست میکردن!!
.
تو بلاد برن! فعلا ng + 2 ام! جسارت اینکه بیشتر برم رو ندارم!! یا بخاطر اینکه پیر شدم!! یا اینکه bloodnore رو دییر شروع کردم! :d
.
در مورد سلاح ها هم موافقم ! البته باید کمی انتظارات ات رو گاها پایین بیاری! ولی راحت هر بار میتونی با یک سلاح بری! البته من متاسفانه دی ال سی رو بازی نکردم! شنیدم توی دی ال سی وضع سلاح ها بهتر از اینی که هست میشه :(

سلام
آقا کاملا موافقم.منم واسم سخت ترین باس لودویک بوده...آقا یه سوال واسم پیش اومده .من متاسفانه اون یارو تو forbbiden woods که vermik میگیررو کشتمش حالا هر بار میرم نیستش باید چیکار کنم؟:))))

- - -ویرایش - - -

ng+++ با لول 225 می شه زدشون راحت به نظر من hunter axe و rakuyo بهترین سلاحای بازین .با hunter axe باس بزنید چون damagash سنگینه و اسپلش میزنه با rakuyo هانتر بزنید چون هم اتکاش canceling داره و خیلی سریعه.

csUNo.jpg

دوستان تو این قسمت هی نیزه میخوره تو بدنم! آیتمی چیزی باید استفاده کنم؟:-/
ممنون

csUNo.jpg

ممنون

یه نگاه به محیط بنداز، یه قلعه مانندی می بینی که نور نارنجی داره. هر جا که اونو ببینی (اون تو رو ببینه) به قول خودت نیزه می خوری. پشت سخره ها قایم شو و تا جایی که ممکنه سعی کن جلوش آفتابی نشی.
آیتم Sedative هم که در مانش می کنه.

csUNo.jpg

ممنون

فقط RUN هیچیت نمیشه
حوبی اینجا اینه که چیزیت نمیشه یکم جلو تر بری یه موجوداتی هستن اهل دلاش میدونن کیو میگم هی پرا میکنه خلاصه :d

آخرین ویرایش:
csUNo.jpg

ممنون
یه نکته دیگه اضافه کنم سعی کن تو این منطقه از لباس های استفاده کنی که در مقابل Fazy مقاومت بیشتری دارند درست یادم نیماد فک کنم withe healing church مقاومتش نسبت به بقیه بیشتر بود

csUNo.jpg

ممنون
.
علاوه بر توضیحات دوستان گرامی شما میتونی از rune ای به اسم deep sea استفاده کنی که 200 تا مقاومت فرنزی بهت میده .. حدودا مشکلاتت حل میشه !!

دم دوستان گرم فکر نمیکردم این بازی طاقت فرسا اینقدر طرفدار داشته باشه:dپس با اجازه یک عدد سوال دیگه میپرسم:d:

WET NURSE :

mergos_wet_nurse.jpg

این غوله رو که کشتم بعدش باید کجا برم؟ چون اونجا چیزی نیست گزینه ای هم وجود نداره که چیزی ازم بخواد.راستی بعد این غول تو هانتر دریم که رفتم ساختمون آتیش گرفته"کاری نباید انجام بدم؟

پ.ن: فکر کنم دیگه آخراش باشم درسته؟

دم دوستان گرم فکر نمیکردم این بازی طاقت فرسا اینقدر طرفدار داشته باشه:dپس با اجازه یک عدد سوال دیگه میپرسم:d:

WET NURSE :

mergos_wet_nurse.jpg

این غوله رو که کشتم بعدش باید کجا برم؟ چون اونجا چیزی نیست گزینه ای هم وجود نداره که چیزی ازم بخواد.راستی بعد این غول تو هانتر دریم که رفتم ساختمون آتیش گرفته"کاری نباید انجام بدم؟

اون در بسته توی hunters dream باز شده باید بری اونجا
نه نمیخواد کاری کنی

WET NURSE :

mergos_wet_nurse.jpg

.
شما اگه میخوای سه تا پایان بازی رو با یکبار بازی کردن ببینی!! اینجاست که باید از سیو ات بکاپ بگیری!! به سمت درب پشتی هانتر دریم که بری به باس نهایی میرسی فقط حواس ات باشه سه تا انتخواب داری بعد ار انتخاب ات و شکست غول یکراست وارد ng + میشی...

.
شما اگه میخوای سه تا پایان بازی رو با یکبار بازی کردن ببینی!! اینجاست که باید از سیو ات بکاپ بگیری!! به سمت درب پشتی هانتر دریم که بری به باس نهایی میرسی فقط حواس ات باشه سه تا انتخواب داری بعد ار انتخاب ات و شکست غول یکراست وارد ng + میشی...

حالا مشکل من دقیقاً اینجاست بعد انتخاب سیو کردم . حالا راهی هست ؟؟؟؟

حالا مشکل من دقیقاً اینجاست بعد انتخاب سیو کردم . حالا راهی هست ؟؟؟؟
بله راهی وجود داره
که ng+ بازی رو شروع و یه بار دیگه تا به اخر بازی کنید و وقتی دوباره mergo's wet nurse (همین باس بالایی رو کشتین) این بار دیگه از سیوتون بک آپ بگیرید:d

تا حالا به این راه فکر نکرده بودم :d - میخوای سیواتو پاک کن با هم co op بریم :d ایندفعه سیوم میکنم
پلاس ندارم وگرنه باهات همراه میشدم یکی میزدم به باسا میرفتن دیگه بر نمی گشتن:d

.

آخرین ویرایش:
بله راهی وجود داره
که ng+ بازی رو شروع و یه بار دیگه تا به اخر بازی کنید و وقتی دوباره mergo's wet nurse (همین باس بالایی رو کشتین) این بار دیگه از سیوتون بک آپ بگیرید:d

.
تا حالا به این راه فکر نکرده بودم :d - میخوای سیواتو پاک کن با هم co op بریم :d ایندفعه سیوم میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or