PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
تو ng+++ (بار چهارم) کشتن لوودویگ فوق العاده سخته:d.
حتی با احضار npc هم خیلی سخت.(یعنی با لول ۲۷۱ در مبارزه انفرادی باهاش برای اولین بار تو بازی کم آوردم )

در مورد سلاحها اتفاقا من هر بار با یه سلاح رفتم و هر کدوم یه خوبی و بدی دارن.....سلاح عصا و سلاح خود گرمن بی نقصن.....حالا هم بار سوم و چهارم رو با سلاح ماریا میرم که اسمش rakoyu هست و به نظرم بافاصله بهترین سلاح ولی در کل به استایل هر کی بستگی داره و البته مجهز کردن اون سلاح....یعنی من با bloodgem ها قدرت فیزیکی اسلحه رو حدود ۶۱ درصد بیشتر کردم و واقعا غولی شده برا خودش(استامینا و مهارت هم مطابق با ضربات کوچک و بزرک سلاح اپدیت شدند).

در کل اونقدری سلاحا متنوع و بالانس هستن که هربار رو میشه با یه سلاحی رفت.

.

سلام
دوستان چنتا سوال میخواستم بدونم بازیش آدمو چذب میکنه یا نه؟
حقیقتش من ی زمانی 24 ساعت پای کنسول بودم ولی یا بالا رفتن سن و مشغله کاری
دیگه حوصلم کم شده میخواستم برا عید بازی بخرم گفتم ببینم بازیش چجوریه؟زیاد دنگ و فنگ داره منظورم اینه تا چ حد rpg هسته؟
در حد ویتچر هسته ک بیشتر پتانسیل اکشن سوم شخص رو داشته باشه تا نقش آفرینی؟گیم پلی بازی چقدره؟

من به عنوان اولین بازی رو ps4 واقعاً حال کردم و میکنم و خواهم کرد
واسه اون سوالتم کفه اکشنش بیشتر از RPG
راستش حوصله زیاد میخواد از اون طرفم طراحی مراحل و شخصیتا عالی و بی نقصه که اینجوری حوصلتو میبره بالا
خودم پیره مردم :d

- - -ویرایش - - -

حتی با احضار npc هم خیلی سخت.(یعنی با لول ۲۷۱ در مبارزه انفرادی باهاش برای اولین بار تو بازی کم آوردم )

در مورد سلاحها اتفاقا من هر بار با یه سلاح رفتم و هر کدوم یه خوبی و بدی دارن.....سلاح عصا و سلاح خود گرمن بی نقصن.....حالا هم بار سوم و چهارم رو با سلاح ماریا میرم که اسمش rakoyu هست و به نظرم بافاصله بهترین سلاح ولی در کل به استایل هر کی بستگی داره و البته مجهز کردن اون سلاح....یعنی من با bloodgem ها قدرت فیزیکی اسلحه رو حدود ۶۱ درصد بیشتر کردم و واقعا غولی شده برا خودش(استامینا و مهارت هم مطابق با ضربات کوچک و بزرک سلاح اپدیت شدند).

.

لوودویگ کدومه؟؟؟
همین Martyr Logarius

میگی؟؟؟

.
البته بسته به بیلد کرکترت فرق میکنه به نظر من...
من خودم الان راکویو رو استفاده میکنم چون اسکیل بیلدم رو استفاده میکنم
ولی مثلا رو بیلد استرنج ام از کرک همر یا مثلا لادویگ بلید استفاده میکنم بشدت او پی هست
قصد دارم یه بیلد مونلایت سورد هم بسازم باید چیز خوفی بشه! :دی

اقا کلاً DLC ارزش خرید داشت؟؟؟ خوبه؟؟؟
فوق العادس
از هر لحاظ عالیه......هرجوری شده تجربش کنید.(داستانش هم تو فایل امضام هست)
البته بسته به بیلد کرکترت فرق میکنه به نظر من...
من خودم الان راکویو رو استفاده میکنم چون اسکیل بیلدم رو استفاده میکنم
ولی مثلا رو بیلد استرنج ام از کرک همر یا مثلا لادویگ بلید استفاده میکنم بشدت او پی هست
قصد دارم یه بیلد مونلایت سورد هم بسازم باید چیز خوفی بشه! :دی
اره دیگه گفتم که بستگی به استایل داره.....ولی از اونجایی که bb گیم پلیش سریع هست به نظرم این جور سلاحا بیشتر جواب میدن و برا همین راکویو تو این طیف بهترین.

.

اقا حجم اپدیتهای بازی کلا چقدر هست؟
این دی ال سیهاش مثه بتلفیلد اجباریه یعنی مثه بتلفیلد خودش توی اپدیتها دانلودش میکنه وقتی خریدیمشون یه فایل 100 کیلو فقط دانلود میکنه یا نه؟

اقا حجم اپدیتهای بازی کلا چقدر هست؟
این دی ال سیهاش مثه بتلفیلد اجباریه یعنی مثه بتلفیلد خودش توی اپدیتها دانلودش میکنه وقتی خریدیمشون یه فایل 100 کیلو فقط دانلود میکنه یا نه؟
حجم آپدیت حدود 9گیگه
بله دی ال سی اجباریه و توی آپدیت هستش
حدود 7گیگش فقط برای DLCـــه

دوستان سلام.
من یه سوال دارم.
کنسول من ریجن 2 هست دو تا اکانت ساختم روش یکی ریجن 2 یکی ریجن 1 بازی فیزیکی بلادبورن رو خریدم ریجن2 .....الان دارم روی ریجن 1 بازی میکنم و تقریبا آخراشم...
حالا......میخوام دی ال سی رو بخرم......باید دی ال سی رو حتما ریجن2 بگیرم تا اجرا بشه درسته؟؟؟
خب الان که سیو بازی اصلی روی ریجن 1 هست مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
خودم به نظرم میاد که دی ال سی ربطی به سیوهای بازی اصلی نداره و جداگونه اجرا میشه .....میشه راهنمایی کنید؟؟ممنون.

دوستان کسی اطلاع داره نسخه از بازی وجود داره یا قرار بیاد که همه dlc ها رو داشته باشه؟
.
بازی کلا یدونه دی ال سی بیشتر نداره! مثل اینکه نسخه کامل اش همراه با دی ال سی تو بازار هست فقط کمی سخت گیر میاد باس بگردی...

دوستان سلام.
من یه سوال دارم.
کنسول من ریجن 2 هست دو تا اکانت ساختم روش یکی ریجن 2 یکی ریجن 1 بازی فیزیکی بلادبورن رو خریدم ریجن2 .....الان دارم روی ریجن 1 بازی میکنم و تقریبا آخراشم...
حالا......میخوام دی ال سی رو بخرم......باید دی ال سی رو حتما ریجن2 بگیرم تا اجرا بشه درسته؟؟؟
خب الان که سیو بازی اصلی روی ریجن 1 هست مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
خودم به نظرم میاد که دی ال سی ربطی به سیوهای بازی اصلی نداره و جداگونه اجرا میشه .....میشه راهنمایی کنید؟؟ممنون.

کلا تو هر بازی باید ریجن دیسک و dlc یکی باشه نه مشکلی پیش نمیاد رو ریجن دو بخر رو اکانت ریجن 1 بازی کن ولی حتما باید از استور اروپا بخری چوت بازیت اروپاست

دوستان ریجن بازی من 2 هست و دی ال سی مال استور انگلیس هست.مشکل من اینه که دی ال سی خیلی گرونه و 16 پوند ناقابله!!بنده باید به 25 پوندی بخرم واسه این دی ال سی!چیزی حدود 140 تومن در میاد یعنی از خود بازی هم گرونتر!!
راهی نیست واسه ارزون خریدن دی ال سی؟مشکل اینه که اگرم بخوام بازی فیزیکی اصلی رو بخرم حدود 180 سیوم دیگه هیچ فایده ای نداره!یعنی باید از اول برم!

دوستان گرامی اگه کسی براش ممکنه و در ال سی رو خریده و ریجن 2 هست! یعنی CUSA00207 به من پیام بده تا یه مبلغی رو بهش پرداخت کنم و اکانتش رو بده من بزنم رو دستگاه و از دی ال سی استفاده کنم

در مورد اعتماد سازی هم هرجوری بگین باهاتون راه میام:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or