PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان ببخشید میدونم سوال تکراری هست ولی تو صفحه های قبل نتونستم جوابم رو پیدا کنم من اکانتم مال امریکا و ریجن بازیم و دستگا 2.
راهی هست بتونم DLC رو بخرم و با همین save هام بازی کنم؟
داداش ریجن اصلا ربطی به دستگاه نداره و تاثیی نداره
منم اکانتم مال آمریکاست ریجن بازیم 2هست!
باید DLCریجن 2بخری
من رفتم از این اکانت هکی ها گرفتم 15تومن bloodborne dlc region 2اکتیوش کردم تموم

خب منم بازي رو خريدم و اپديت كردم ولي خداوكيلي خيلي از ويچر 3 سختره ! لامصب اصلا تو مرحله اول گير كردم همش مي ميرم در Central Yarnham بر مي گردم حداقل يكي بگه اين فانوسا كجان تا من بازيمو ذخيره كنم ؟!
دوستان لطف كنيد يه استراتژيك رو يادم بديد خيلي داغونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

خب منم بازي رو خريدم و اپديت كردم ولي خداوكيلي خيلي از ويچر 3 سختره ! لامصب اصلا تو مرحله اول گير كردم همش مي ميرم در Central Yarnham بر مي گردم حداقل يكي بگه اين فانوسا كجان تا من بازيمو ذخيره كنم ؟!
دوستان لطف كنيد يه استراتژيك رو يادم بديد خيلي داغونم

Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش فاصله ی این چراغها ب نسبت زیاده... شما باید حوصله بخرج بدی اول بازی و و حمله نکنی ب جمع دشمنا... باید سعی کنی تک تک بکشیشون

شما باس اول رو ک بزنی لامپ بعدی رو میتونی روشن کنی...

Sent From Sony Xperia Z2

آپدیت بیشترش برای همین زمان لودینگ و افت فریم هست، پس اگر مشکلی با این دوتا نداری و تو کاره آنلاینم نیستی آپدیت نکن
فقط بگم زمان لودینگش میتونه بره روی اعصابت ها! مخصوصا توی این بازی که مردن زیاده:d

برو اینجا پست 2074 دوستان گذاشتنش
http://forum.bazicenter.com/thread95313/page139/
.
دست شما درد نکنه بابت راهنمایی ات رفیق...گذاشتم تو خود ps دانلود شد...یه شب تا صبح تایم رایگان گذاشتم 5 ساعته گرفت :d
البته هنوز اپدیت رو نصب نکردم..

- - -ویرایش - - -

خب بالاخره این عنوان گرامی! رو تجربه کردم البته حدود 2 ساعت یا کمتر...cleric beast هم کشتم...محیط بازی همونطوری که از قبل معلوم بود به شدت مرموز و زیبا و هنری هست اش....مبارزات به شدت عمیق و فنی هست!! البته حس میکنم بازی از سری دارک سولز آسون تر و سریع تر هست اش...حالا یه کوچولو فارم کنم! وقت بیشتری پیدا کنم ببینم چطور میشه!! همین دو ساعت کافی بود بیشتر عاشق بازی بشم...تا اومدن دارک سولز 3 - بارها تموم اش میکنم....
[h=3].[/h].
البته مطمعنا جلوتر سخت تر خواهد شد!

داداش فاصله ی این چراغها ب نسبت زیاده... شما باید حوصله بخرج بدی اول بازی و و حمله نکنی ب جمع دشمنا... باید سعی کنی تک تک بکشیشون

شما باس اول رو ک بزنی لامپ بعدی رو میتونی روشن کنی...

Sent From Sony Xperia Z2
مشکل اینجاست!
باس اولو چجوری بزنم یعنی استراتژیک خاصی داره تا بیشتر بهش دیمیج وارد کنم؟

مشکل اینجاست!
باس اولو چجوری بزنم یعنی استراتژیک خاصی داره تا بیشتر بهش دیمیج وارد کنم؟
نه استراژی خاصصصی نداره
همون سیستم دش دادن و ضربه زدن ب باس...

اینجا دوست عزیزمون کمک زیادی کرده برا استراتژی کشتن باس ها...

میتونی نگاه کنی...

http://forum.bazicenter.com/thread95692/#post3682027

Sent From Sony Xperia Z2

بعد ماه ها کنسول رو روشن کردم D :
یه راست رفتم کرایه کردم بازیرو ، سر دو باس Martyr Logarius و The One reborn یادمه مونده بودم ، قفلی زدم روشون امروز دوتاشونو زدم ، خیلی چسبید مخصوصا Martyr واقعا دهنمو سرویس کرد این چند روز...

سلام . یه سوال داشتم چرا hunter axe برای من فعال نیست یعنی اصلا وجود نداره فقط همون اول بازی که در hunter dream رفتم که به من دو سلاح نشون داد که من saw cleaver رو انتخاب کردم ولی hunter axe حالا نیست ؟

با تشکر

سلام . یه سوال داشتم چرا hunter axe برای من فعال نیست یعنی اصلا وجود نداره فقط همون اول بازی که در hunter dream رفتم که به من دو سلاح نشون داد که من saw cleaver رو انتخاب کردم ولی hunter axe حالا نیست ؟

با تشکر
خب برادر هیچ صلاحی برات وجود نداره تا اول توی بازی پیداشون کنی...
هانتر axe همون یکی دو ساعت اول بازی میتونی پیداش کنی

Sent From Sony Xperia Z2

با تشکر

با چه کلاسی شروع کردی دوست عزیز؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or