PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام . یه سوال داشتم چرا hunter axe برای من فعال نیست یعنی اصلا وجود نداره فقط همون اول بازی که در hunter dream رفتم که به من دو سلاح نشون داد که من saw cleaver رو انتخاب کردم ولی hunter axe حالا نیست ؟

با تشکر
دوست عزیز برای اینکه این سلاح باز باشه برای خرید باید Saw Hunter Badge رو داشته باشی
میتونی توی فاضلاب هایCenteral Yharnam کنار یه خوک پیداش کنی

سلام
لازمه اپدیت بازی رو دانلود کنیم یعنی تاثیرش تو بازی چقدره؟
تازه بازی رو نصب کردم اگه نکته خاصی در مورد خود بازی و نحوه ی انجام بازی هست بگید لطفا
چطور باید بازی رو سیو کنم؟

آخرین ویرایش:
با سلام.
داستان کامل بازی بلادبورن در 56 صفحه بصورت PDF ، کامل و فارسی توسط بنده تهیه شده که می تونید با مراجعه به لینک زیر به آسونی دانلودش کرده و استفاده بکنید:

داستان کامل بازی BloodBorne - GamesHub

خوشحال میشم خوونده و نکته نظراتتون رو بیان کنید:d:d

.

• Like
Reactions: Parsa.e
سلام دوستان.
من بازیو رو ظرفیت 3 دارم (روی اکانت دیگه ای). من میتونم DLC رو روی اکانت خودم بخرم (که اکتیو پرایمری هست) و بدین ترتیب تو اکانت ظرفیت 3 بازی کنم؟ یا نه، چون بازی رو روی اکانت خودم ندارم، DLC رو نمیشه خرید و فعالش کرد برای یه اکانت دیگه؟ ممنون میشم از راهنماییتون.

با سلام.
داستان کامل بازی بلادبورن در 56 صفحه بصورت PDF ، کامل و فارسی توسط بنده تهیه شده که می تونید با مراجعه به لینک زیر به آسونی دانلودش کرده و استفاده بکنید:

.
آقا فایل برا دانلود مثل اینکه موجود نیست، error میده، بابت زحمتی که کشیدن ممنون، اگه میشه دوباره آپ کنین.

با سلام.

.

مرسی داداش دمت گرم خیلی باحال بود خودت نوشتی یا ترجمه کردی؟
روانی شدم دارم تبدیل به هیولا میشم.
یه بازی چقدر میتونه خوب باشه ؟ چجوری ساختن این بازی رو ؟
این بازی رو باید قاب کنی بزنی بقل دیوار
خودم یه چیزایی از داستان فهمیده بودم ولی از حق نگزریم هیچی از داستان نفهمیده بودم:d
اگه جزوه های دانشگاه رو با این سرعت میخوندم معدلم 20 میشد.

اگه بخواین آنلاین بازی کنید خب باید آپدیت کنید جوابش مشخصه همچنین DLCبازی تو آپدیت قرار داره که پولی هست
بازی سیو نداره هر جا خواستی از بازی بیا بیرون بعدا میتونی ادامش رو بری اما به lamb ها میشه به چشم چک پوینت نگاه کرد

آخرین ویرایش:
مرسی داداش دمت گرم خیلی باحال بود خودت نوشتی یا ترجمه کردی؟
روانی شدم دارم تبدیل به هیولا میشم.
یه بازی چقدر میتونه خوب باشه ؟ چجوری ساختن این بازی رو ؟
این بازی رو باید قاب کنی بزنی بقل دیوار
خودم یه چیزایی از داستان فهمیده بودم ولی از حق نگزریم هیچی از داستان نفهمیده بودم:d
اگه جزوه های دانشگاه رو با این سرعت میخوندم معدلم 20 میشد.
گرداوری توضیح ایتم های بازی و مباحث reddit و یوروگیمر و ...... و ترجمه شون.

ممنون;)

.

خب منم یه پلاسه یه ساله گرفتم! برم ببینم چطور مطوره انلاین بازی!! البته میدونم عالیه ! ولی بعید میدونم به انلاین دارک سولز برسه!! .
.
.
بچه ها بازی یه چیزی مثل ارنا نداره؟!؟! بریم اونجا خون بریزیم یکم؟! (( اپدیت 1.09 رو دارم))

چقدر این باسهای چلیس سختن! این Abhorent beast بیچاره کرد منو آخرشم co-op زدمش.

الانم dark-beast paual هست که خیلی سخته راه و قلق خاصی داره؟
Abhorent beast هروقت می خواست بزنتت باید می پریدی بغل دست راستش(از جهت تو میشه دست چپش) اینجوری تا اخر جاخالی بدی راحت میتونی بزنیش بقیه حرکتاشم جاخالی به طریفین هست)

برای dark-beast paual هم بهترین راه اینه بری زیرش وایسی بزنی ولی وقتی دیدی میخواد اون جرکت برقش رو بزنه سریع باید دور بشی ازش(البته اگه لولت بالا نباشه نمیتونی در مقابلش وایسی و خیلی چابک باشی و بهتر یه hunter احضار کنی)

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or