PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
تاحالا هزار بار فکر کردم که رد کنم بره بازیو ... مطمئنم آخرش دسترو میشکونم ای
نقد اعصابم خورد میشه :)))) دوستان اگه اعصاب rpg مشتی ندارید نگیرید بازیو بهتره چون واقعا پیرتون میکنه ...

استاد میازاکی ظاهرا خیلی عصبانی بودن موقع ساخت The Old Hunters :d
خیلی سخت تر از بازی اصلیه ، اینجا دیگه ذره ای رحم نکرده به گیمرها :دی ، اما هنوزم لذتبخشه این عذابی که بهت میده :دی

Old Hunters عجب چیزی شده!!! بهترین محتوای دانلودی امسال در کنار Hearts of Stone ویچر :x :hug:

طراحی مراحل، اتمسفر و... در بالاترین سطحن :((

منطقه بعد از باس اول (پدربزرگمو آورد جلو چشمم باس) همینطور دهنم باز مونده بود. خیلی مخوف بود. بازی واقعا سخت تر شده در حدی که استفاده از ویسکرال اتک دیگه اختیاری نیست، ضروریه :دی

در کل old hunters محشره و درخور اسم بازی و سازندش هست. اسپویل نخواستم بشه دیگه وگرنه حرف زیاده :دی

پ.ن: توصیه کلی هم برای دوستان که تازه خریدن بازیو. یواش یواش برید جلو تا با تعداد کمتری از دشمنا در یک زمان مبارزه کنید، جاهایی که دشمن زیاده سعی کنید یکی یکی بکشونید یه جای امن. اصلا برای ثیشروی تو بازی عجله نکنید. از همون اول داج کردن رو تمرین کنید. باس ها هم بخثش جداست :دی

کم شدن خون

سلام بچه ها من خیلی از پست ها رو خوندم ام اما چیزی دسگیرم نشد
وقتی دارم بازی می کنم خونم اتوماتیک کم میشه حتی وقتی دریم هانتر میرم که آپدیت کنم میشه لطفا راهنمایم کنید ؟؟؟

دوستان برای اینکه بخوام هر سه پایان بازی رو ببینم باید از کجای بازی سیوشو کپی بگیرم ؟؟ من باس سوم رو کشتم و یه Chalis رو شروع کردم و با اون 3 تا باسه که با هم هستم هم مبارزه کردم رفتم جلو

سلام بچه ها من خیلی از پست ها رو خوندم ام اما چیزی دسگیرم نشد
وقتی دارم بازی می کنم خونم اتوماتیک کم میشه حتی وقتی دریم هانتر میرم که آپدیت کنم میشه لطفا راهنمایم کنید ؟؟؟

احتمالا یه gem رو اسلحت گزاشتی که جونو کم میکنه ولی دمیج زیاد میده برو هانتر دریم اونجایی که اسلحه هارو کاستوم میکنی ببین اگر اون جم رو گزاشتی عوضش کن .

مرسی میشه یه راهنمایی دیگه هم بکنی frenzy شدم و اون معجون sedative رو استفاده می کنم بازم خونم کم میشه

برای frenzy باید ruin هایی که مخصوص شه رو بزاری که اکثرش توی mensis nightmare ( اگر اسمشو درست بگم )گیر میاد که فرنزی زیاده . البته اگر لولت کم باشه نمیتونی این مرحله رو بری چون حداقل یکی دوبار فرنزی فول میشه بعد جونتو کامل میبره اول باید جونتو ابگرید کنی بعد بری تو اون مرحله ها . وقتی ruin رو گرفتی تو همون اتاقه که اسلحه ابگرید میتونی روین هم انتخاب کنی روی یه میز دیگه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or