PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلاممن یه تم بلاد دانلود کردم الان نصب شده میزنم روش میگه سی دی بازی رو بزار و بعد هم که سی دی میزارم میره تو بازی الان کن از کجا میتونم این تم رو واسه ps4 خدوم فعال کنم تا لایبری هم چیزی نبود ممنون

تم رو باید از توی ستینگ برین فعال کنید

دوستان یه سوال

من بازی بلاد بورن رو سه ماهه بازی میکنم
روش نوشته ریجن آل و از رو لینک اپدیتش فهمیدم مال مالزی هست
من با اکانت خودم که us هست dlc اولد هانترز رو گرفتم 74/2=37 هزار تومن هم پول دادم پاش (اکانتم رو با دوستم شیر کردم)
ولی اجرا نمیشه برام
حالا اگه بخوام دوباره بگیرم باید یک اکانت مالزی بسازم و با اون دی ال سی رو بخرم.
حالا نکته اینجاست که گیفت کارت مالزی از کجا کنم؟

پس نتیجه میگیریم ریجن آل همون ریجن 1 نیست

آخرین ویرایش:

دوستان یه سوال

من بازی بلاد بورن رو سه ماهه بازی میکنم
روش نوشته ریجن آل و از رو لینک اپدیتش فهمیدم مال مالزی هست
من با اکانت خودم که us هست dlc اولد هانترز رو گرفتم 74/2=37 هزار تومن هم پول دادم پاش (اکانتم رو با دوستم شیر کردم)
ولی اجرا نمیشه برام
حالا اگه بخوام دوباره بگیرم باید یک اکانت مالزی بسازم و با اون دی ال سی رو بخرم.
حالا نکته اینجاست که گیفت کارت مالزی از کجا کنم؟

پس نتیجه میگیریم ریجن آل همون ریجن 1 نیست
ولی متاسفانه ریجن آل همون ریجن یکه و بازی شما احتمالا ریجن سه هست:دی

سلام

من تازه بازیو خریدم، بازی RPG بازی نکردم کلا :d بازی های سری Dark Souls هم بازی نکردم، یه جواریی اولین بازی RPG منهِ :d

هر نصیحتی دارید بهم بگید با جون و دل گوش میکنم :d

سلام و بازم سوال

بازی که من خریدم ریجن ۲ هست الان دی ال سی که من میخوام دانلود کنم با اکانت امریکا هست الان چطوری میشه از دی ال سی امریکا با بازی ریجن ۲ استفاده کرد؟؟ اصلا میشه؟؟!

سلام

من تازه بازیو خریدم، بازی RPG بازی نکردم کلا :d بازی های سری Dark Souls هم بازی نکردم، یه جواریی اولین بازی RPG منهِ :d

هر نصیحتی دارید بهم بگید با جون و دل گوش میکنم :d
نصیحت من:
از شکست دلسرد مشو ای دوست

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

قطعا یکی از بهترین dlc های سال های اخیر واسه همین بلودبورن هست . واقعا فوق العاده است . چقدر هم سخت تر شده و قدم به قدم دارم hunter می کشم !!

سلام و بازم سوال ������������������

بازی که من خریدم ریجن ۲ هست الان دی ال سی که من میخوام دانلود کنم با اکانت امریکا هست الان چطوری میشه از دی ال سی امریکا با بازی ریجن ۲ استفاده کرد؟؟ اصلا میشه؟؟!
نمی شه ! باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه .

قطعا یکی از بهترین dlc های سال های اخیر واسه همین بلودبورن هست . واقعا فوق العاده است . چقدر هم سخت تر شده و قدم به قدم دارم hunter می کشم !! نمی شه ! باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه .
خوب الان من چکار کنم؟؟!اکانت انگلیس بخرم درست میشه؟؟؟ نامرد چرا پلاس انگلیس از امریکا گرونتره؟؟! حالا قطعا با پلاس انگلیس با بازی که من دارم ریجن ۲ مشکلی نداره؟؟!چون الان میخوام پلاس انگلیس بخرم پ شارژ کنم و دی ال سی رو دانلود کنم!!! مشکلی نداره با اکانت انگلیس و ریجن ۲ بازی؟؟

خوب الان من چکار کنم؟؟!اکانت انگلیس بخرم درست میشه؟؟؟ نامرد چرا پلاس انگلیس از امریکا گرونتره؟؟! حالا قطعا با پلاس انگلیس با بازی که من دارم ریجن ۲ مشکلی نداره؟؟!چون الان میخوام پلاس انگلیس بخرم پ شارژ کنم و دی ال سی رو دانلود کنم!!! مشکلی نداره با اکانت انگلیس و ریجن ۲ بازی؟؟

شما DLC خریدی یا میخای بخری؟

نصیحت من:
از شکست دلسرد مشو ای دوست������

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
بهترین نصیحت و یجورایی شعار بازی هم همینه که تسلیم نشی!
باورتون نمیشه بچه ها، تا قبل از زدن باس اول بازی (فادر گاسکوئین) تصمیم داشتم بازی رو بدم بره! همش میباختم ، کلی بلاد ایکو ازم میرفت یادمه اون اوایل 6 هزارتا از دست دادم

اما الان اگر ازم بپرسید بهترین گیمی که بازی کردی بدون شک سه تا بازی رو میگم که یکیش اینه. بعدیاشم لست آو اس و فیفا هست.
تو این بازی همش شاید بمیرید اونم به صورت های شاید خنده دار ( به قول خودم مفت!) ولی دلسرد نشید برید جلو. چون شاید مثل من معتاد این بازی بشین

شما بازیت ریجن 2 هست و تنها راه بازی کردن دی ال سی اینه که یه اکانت انگلیس ( یا همون 2 ) بسازی و با این اکانتت وارد استور اروپا بشی و دی ال سی رو از استور اروپا بخری . مسلما مشکلی نخواهی داشت .

ولی متاسفانه ریجن آل همون ریجن یکه و بازی شما احتمالا ریجن سه هست:دی

یعنی یارو دیسک بازی رو عوض کرده؟

چون قاب ریجن آل هست

حالا ولش اصلا .چجوری باید dlc رو بگیرم؟ بازی ریجن مالزی هست

باید حتما گیفت کارت مالزی بخرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or