PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اره هر دو روی اکانت
ولی میگم شاید بازی ریجن 2 تو قاب ریجن آل گذاشتن بهم انداختن
از جای دیگه ای ریجن بازی رو نمیشه فهمید؟

راستی یک چیز دیگه
من بازیم نسخه ژاپنی هست یعنی جای x و o فرق میکنه با نسخه های دیگه بازی
مشکل ازین نمیتونه باشه؟

دیگه همه مواردو بررسی کردم حتی بازی رو پاک کردم دوباره ریختم

نمیدونم چه مرگشه

الان روی اون اکانتی که dlc رو خریدی بزن پرایمری برو یه اکانت 2 بساز بازی رو رون اون بیار بالا ولی خوب سیوت نیست حداقل اینجوری مشخص میشه که آیا ریجن بازی متفاوته یانه؟

سلام من اکانت هم 1 است ولی بازی ریچن 2 dlc رو هم رو هم اکانت 1 خریدم الان میتونم dlc رو اجرا کنم

سلام
نمیتونی این کار رو بکنی چون ریجن بازیت با ریجن DLC یکی نیست ... شما باید یک اکانت ریجن 2 میساختی و با اون DLC رو میخریدی
الان تنها راهی که داری اینه که بازیت رو بفروشی و یدونه ریجن 1 بگیری به جاش

سلام
نمیتونی این کار رو بکنی چون ریجن بازیت با ریجن DLC یکی نیست ... شما باید یک اکانت ریجن 2 میساختی و با اون DLC رو میخریدی
الان تنها راهی که داری اینه که بازیت رو بفروشی و یدونه ریجن 1 بگیری به جاش

اگه ریچن 1 بگیرم همه سیوهایی که روی ریجن 2 داشتم رو میتونم بیارم روی این یکی چون لول من315 هست حیفه

با سلامبروبچ من دوتا اکانت دارم یکی ژاپن یکی هم انگلیس الان من رو یکی از این اکانتها بلادبرن رو دارم بازی میکنم اما الان یه اکانت ۱ساله امریکا گیرم اومده با 50 دلار شارژ حالا من چطوری میتونم دی ال سی را با اکانت امریکا بخرم برای ادامه همون بازی که دارم با یه اکانت دیگه انجام میدم؟؟!! یعنی میخوام با اکانت امریکا دی ال سی بخرم برای بازی که دارم با مثلا اکانت انگلیس بازی میکنم
ممنون

با سلامبروبچ من دوتا اکانت دارم یکی ژاپن یکی هم انگلیس الان من رو یکی از این اکانتها بلادبرن رو دارم بازی میکنم اما الان یه اکانت ۱ساله امریکا گیرم اومده با 50 دلار شارژ حالا من چطوری میتونم دی ال سی را با اکانت امریکا بخرم برای ادامه همون بازی که دارم با یه اکانت دیگه انجام میدم؟؟!! یعنی میخوام با اکانت امریکا دی ال سی بخرم برای بازی که دارم با مثلا اکانت انگلیس بازی میکنم
ممنون

اون اکانتی که میخواین روش dlc رو بخرین اکتیو پرامیری بکنید حل میشه بعد روی اون اکانت دیگه میتونید dlc رو بازی کنید

کسایی که dlc گرفتن این تایمر صفر براشون هست یا رفته؟
WP_20151125_001_1_.jpg

برا من تایمره هنوز هست

دوستان چرا بعد از هربار مردن blood vial همون 0 باقی میمونه؟
تو Dark souls خودش Estus Flaskها رو پر میکرد

اینجوری 10 سال طول میکشه تا یه باسو بکشیم که

تنها راهت اینه قبله هر باس سیوتو بک اپ بگیری . وقتی رسیدی قبل یه باس دکمه اپشن یا همون استارت قدیم رو میزنی گزینه سوم از سمت چپ بعد از بازی خارج میشی اینجوری بازی تو همون نقطه سیو میشه بعد میری تو سیتینگ دستگاه سیوتو میریزی تو یه فلش اگر باسه رد شد که هیچ نشد دوباره سیو رو کپی میکنی تو دستگاه دوباره از قبل از باسه بازی اجرا میشه اینقدر میری تا رد شه :d برا هر باس هم حداقل ده تا جون لازم داری به جز یکی دو تا باس اول .

سلاممن یه تم بلاد دانلود کردم الان نصب شده میزنم روش میگه سی دی بازی رو بزار و بعد هم که سی دی میزارم میره تو بازی الان کن از کجا میتونم این تم رو واسه ps4 خدوم فعال کنم تا لایبری هم چیزی نبود ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or