PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال راجع پایان بازی

آخر بازی بعد از کشت گرمان، دقیقآ نفهمیدم چی شد. یه چیزی از آسمون اومد و هانتر رو بغل کرد و بعدش یه کات سین داشتیم که عروسک به هانتر میگه، شکار دوباره شروع شد.

از اونجایی که میازاکی کلآ آدم فیلسوفی در زمینه گیم هست به نظرم میخاست نشون بده که این داستان و این جهان همینطوری ادامه داره و پر از آلودگی و... میمونه. آیا این درسته؟؟

در حال New game + هستم ، فوق العادست این بازی
دقیقا همینه .
سلام دوستان. میدونم که الان خیلی از شماها بازی رو تموم کردین. من یه مشکلی دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید .
توی هانتر دریم برای ورود به مقبره هایی که باید یه جام روی اون بذاریم تا واردش بشیم......فکر کنم هفت تا هستن......من تقریبا 4 تاشو رفتم همش سه تا لایه داره با یه باس که داس پرتاب میکنه....جریان چیه میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟ به نظر خودم ممکنه که جامها رو اشتباهی گذاشته باشم!!

برای رفتن دانجن ها و رسیدن به ملکه یه ترتیب خاصی داره قرار دادن chalice ها و به این ترتیبه :
pthumeru chalice
central pthumeru
lower pthumeru
ailing loran
defiled chalice
creat pthumeru lhyll

موفق باشید

دوستان تو اون باسی که داره هی فرار میکنه و سرش داخل یه قفس هست گیر کردم ، تا نصف خونش رو میزنم بعد فرار میکنه تعقیبش میکنم میره یه جایی و در رو می بنده بعد از اون نمیدونم که چطوری باید پیداش کنم

دوستان تو اون باسی که داره هی فرار میکنه و سرش داخل یه قفس هست گیر کردم ، تا نصف خونش رو میزنم بعد فرار میکنه تعقیبش میکنم میره یه جایی و در رو می بنده بعد از اون نمیدونم که چطوری باید پیداش کنم

روبروی در ایستادین برین سمت راست از پله ها برین بالا دوباره از پله ها برین بالا بعد برین سمت راست یک پل هست که هنوز پایین نیامد از بغلش برین توی اتاق مستقیم برین جلو یک سوراخ هست که می افتین داخل همون اتاق که باس توش هست

Sent from my iPad using Tapatalk

هر جوری توضیح بدم گیج می شی ! یه سرچ ساده تو یو تی یو ب بزنی در عرض 2 دقیقه متوجه می شی !

اونجا رو پیدا کردم اون موجودات تمام insight هام رو خوردن الان صفر شده 8-| اونجا هی میگردم راهی پیدا نمیکنم فقط دور خودم میچرخم

طبقه ی پایین چهار تا گرگینه هست، اونا رو بکش، دو تا هم از اون موجوداتن که اینسایتتو میگیرن و بد بهت دمج میدن( همونا که مغزتو مک میزنن :دی) شما این دو تا رو هم بکش و بگرد دنبال یه نردبون( گوشه موشه ها پیداش میکنی) برو بالا و یه ره رو باز کن، یه شورت کات باز میشه بعدشم میرسی به باس.

یکی از مخوفتریین محل های بلاد بورنه مخصوصآ موزیکش

اين vicar amelia سخته يا من ضعيف شدم :|:|
من father gascoigne و blood starved beast رو بار اول زدم ولى اين رو نميتونم بزنم ؟ كسى راه حلى داره چه جورى شكستش بدم ؟ لولم ٣٥

سلام.تاریخ عرضه dlc و قیمتش مشخص نشده?
اين vicar amelia سخته يا من ضعيف شدم :|:|
من father gascoigne و blood starved beast رو بار اول زدم ولى اين رو نميتونم بزنم ؟ كسى راه حلى داره چه جورى شكستش بدم ؟ لولم ٣٥

آقا منم سر این باس n بار مردم.
باس سریعی نیست ولی بیشعور ضربات خیلی سنگینی داره.
برو زیر شکمش بهش ضربه بزن و کله اشم فکر کنم نقطه ضعفشه به کله اش بزنی استان میشه اگه درست یادم باشه.فایر پیپر هم چندتا با خودت ببر و بنداز رو اسلحه ات.
10 تا مولوتوف هم ببر با خودت.

سلام.تاریخ عرضه dlc و قیمتش مشخص نشده?

آقا منم سر این باس n بار مردم.
باس سریعی نیست ولی بیشعور ضربات خیلی سنگینی داره.
برو زیر شکمش بهش ضربه بزن و کله اشم فکر کنم نقطه ضعفشه به کله اش بزنی استان میشه اگه درست یادم باشه.فایر پیپر هم چندتا با خودت ببر و بنداز رو اسلحه ات.
10 تا مولوتوف هم ببر با خودت.
همه جا هم گفتن باس اسونيه در حالى كه نيست :| ضرباتش خيلى بده
روش focus كنم بهتره يا نه ؟
با خودم هم blunderbuss ميبرم تا استان بشه اما نميشه ! Blood starved beast راحت استان ميشد
حالا ميرم امتحان كنم ببينم ميشه يا نه

طبقه ی پایین چهار تا گرگینه هست، اونا رو بکش، دو تا هم از اون موجوداتن که اینسایتتو میگیرن و بد بهت دمج میدن( همونا که مغزتو مک میزنن :دی) شما این دو تا رو هم بکش و بگرد دنبال یه نردبون( گوشه موشه ها پیداش میکنی) برو بالا و یه ره رو باز کن، یه شورت کات باز میشه بعدشم میرسی به باس.

یکی از مخوفتریین محل های بلاد بورنه مخصوصآ موزیکش
بالا رفتم موندم چیکار کنم یه در باز کردم وسطش یه دونه اسکلت است یه دستش رو برده بالا و دست دیگه اش رو به یه سمت دراز کرده چیکار کنم؟؟؟

همه جا هم گفتن باس اسونيه در حالى كه نيست :| ضرباتش خيلى بده
روش focus كنم بهتره يا نه ؟
با خودم هم blunderbuss ميبرم تا استان بشه اما نميشه ! Blood starved beast راحت استان ميشد
حالا ميرم امتحان كنم ببينم ميشه يا نه

من که قفل نمیکردم روش.وقتی هیلینگ میکنه برو تا میخوره بزنش نذار خونشو پر کنه.برای استان کردنشم با شمشیرت بزن تو کله اش.وقتی دستاشو میبره بالا و میزنه زمین ازش فاصله بگیر و داج بده

یه اسلحه خفن دیگه برای the old hunters:x:
sed8wxyyzq7mqpez3hak.png

این اسلحه فوق العاده شبیه یکی از سلاح های دارکسولز 2 هستش.(moonlight sword)
تاریخ عرضه dlc هم فکر کنم 3 آذر هستش.
قیمتشم 18 دلار و خورده ای فکر کنم.

بالاخره vicar Amelia رو شكست دادم :)قبل اينكه برم سراغ باس جلوى در ورودى رفتم سمت چپ كه رفت به يك جنگل كه فكر كنم forbidden woods بود اونجا ٨ تا twin bloodstone و ٢١٠٠٠ تا پول جمع كردم هم اسلحمو بردم لول ٥ هم خودمو بردم لول ٣٨ بعدش هم شكستش دادم كلا هم ٢ تا Fire paper و ٣ تا blood vial مصرف شديه سوال براى باس بعدي بايد برم forbidden woods؟ اون مسيرى كه پيدا كردم همون forbidden woods ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or