PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان من این باسی که برقی هست رو کشتم و چراغ و دری که اونجا بود رو روشن و باز کردم....

حالا باید کجا برم ؟؟ هرچی میگردم همشو قبلا رفتم...

دوستان من این باسی که برقی هست رو کشتم و چراغ و دری که اونجا بود رو روشن و باز کردم....

حالا باید کجا برم ؟؟ هرچی میگردم همشو قبلا رفتم...

این 17 تا لیست باس های بازی هست ببین کدوم هاـش رو نرفتی معلوم میشه کدوم منطقه رو پیدا نکردی هنوز :
http://img08.deviantart.net/ae36/i/2015/093/d/b/bloodborne_boss_checklist_by_zodiacus-d8o0nsd.jpg

این 17 تا لیست باس های بازی هست ببین کدوم هاـش رو نرفتی معلوم میشه کدوم منطقه رو پیدا نکردی هنوز :
http://img08.deviantart.net/ae36/i/2015/093/d/b/bloodborne_boss_checklist_by_zodiacus-d8o0nsd.jpg

1-2-3-4-5-9 رو کشتم.وقتی میرم توی دریم هانتر(اونجا یه دختره هست برای لول آپ کردن) سه تا قبری که سمت راست راه پله هستن باز هستن.
کجا باید برم حالا ؟؟

1-2-3-4-5-9 رو کشتم.وقتی میرم توی دریم هانتر(اونجا یه دختره هست برای لول آپ کردن) سه تا قبری که سمت راست راه پله هستن باز هستن.
کجا باید برم حالا ؟؟

شما باید بری forbidden woods :
راهشم تو ward برو چپ و بعد راست از پله ها برو بالا تا برسی به اون میدون که پره قبره دو تا ازین دشمن بزرگا که تبر دارن هستن ، بعد میری سمت چپ و باز هم چپ راه رو ادامه میدی تا برسی به forbidden woods

آخرین ویرایش:
ببخشید این Bloodborne GOTY Edtition برای ریجن 2 هستش ؟ DLC داخل دیسکش هست یا کد هستش ؟
شخصی که با اکانت ریجن یک و Bloodborne ریجن 2 رفته باشه بازی رو , میتونه از اکانت ریجن یکش (سیوش) برای دی ال سی Bloodborne GOTY Edtition استفاده کنه ازش ؟
ببخشید این Bloodborne GOTY Edtition برای ریجن 2 هستش ؟ DLC داخل دیسکش هست یا کد هستش ؟
شخصی که با اکانت ریجن یک و Bloodborne ریجن 2 رفته باشه بازی رو , میتونه از اکانت ریجن یکش (سیوش) برای دی ال سی Bloodborne GOTY Edtition استفاده کنه ازش ؟
میتونین دی ال سی روروی اکانت آمریکا دانلود کنین و روی اکانت اروپا بازی کنین...فقط باید پرایمری باشه...
گاتی/کامپیلیت ادیشن هم در حال حاضر فقط برای ژاپن و اروپا تایید شده...

شما باید بری forbidden woods :
راهشم تو ward برو چپ و بعد راست از پله ها برو بالا تا برسی به اون میدون که پره قبره دو تا ازین دشمن بزرگا که تبر دارن هستن ، بعد میری سمت چپ و باز هم چپ راه رو ادامه میدی تا برسی به forbidden woods

من الان توی هانتر دریم هستم....
کدوم قبرو باید برم ؟؟
یکم واضح تر مسیر رو بگو....

میتونین دی ال سی روروی اکانت آمریکا دانلود کنین و روی اکانت اروپا بازی کنین...فقط باید پرایمری باشه...
گاتی/کامپیلیت ادیشن هم در حال حاضر فقط برای ژاپن و اروپا تایید شده...

من اکانت اصلیم که تروفی ها و save بلاد روشه آمریکا هستش . اما بازی که رفتم ریجن 2 بودش . منظرومو بد رسوندم فکر کنم .
حالا راهی هست که بشه روی اکانت آمریکا دی ال سیش رو برم با همون save م ?
میخوام بدونم اگه اون گاتی ادیشن رو بگیرم بازم باید دانلود بشه dlc ش یا داخلش هست ؟

من اکانت اصلیم که تروفی ها و save بلاد روشه آمریکا هستش . اما بازی که رفتم ریجن 2 بودش . منظرومو بد رسوندم فکر کنم .
حالا راهی هست که بشه روی اکانت آمریکا دی ال سیش رو برم با همون save م ?
میتونین روی یه اکانت اروپا بخرین دی ال سی رو و بعد پرایمری بکنین روی اکانت آمریکا بازیش بکنین مشکلی نیست! :)

میخوام بدونم اگه اون گاتی ادیشن رو بگیرم بازم باید دانلود بشه dlc ش یا داخلش هست ؟
گاتی ادیشن هم دی ال سی رو بصورت کد داره و باید حتما دانلودش کنین...مگر اینکه ادیشن آمریکا بیان روی دیسک بزارنش...ادیشن اروپا و ژاپن که دانلودیه! :دی

من الان توی هانتر دریم هستم....
کدوم قبرو باید برم ؟؟
یکم واضح تر مسیر رو بگو....

قبر اول Cathedral Ward
ظاهر که شدی از پله ها برو پایین سمت چپ
بعد سمت راست از پله ها برو بالا
دوباره سمت راست از پله ها برو بالا
مستقیم برو تا برسی به میدون پر از قبرستون
سمت چپ یه راه هست برو اونجا
از راه سمت چپ برو تا برسی به forbidden woods

ازین ساده تر دیگه نمیشه گفت

تو forbidden Woods حدود 60 هزار تا بلاد ایکو گرفتم، خواستم از Hunter's mark استفاده کنم ما حواسم نبود که نوشته بود Sacrifice all blood echo ! همش پرید!!! یعنی واقعآ اعصابمو خورد کرد.

راستی کسی میدونه تو forbidden wood کجا باید رفت؟ کل اونجا رو clear کردم آخر نفهمیدم کجا باید برم. چراغی چیزی باید پیدا کنم یا یه راس میره سر وقت باس؟

تو forbidden Woods حدود 60 هزار تا بلاد ایکو گرفتم، خواستم از Hunter's mark استفاده کنم ما حواسم نبود که نوشته بود Sacrifice all blood echo ! همش پرید!!! یعنی واقعآ اعصابمو خورد کرد.

راستی کسی میدونه تو forbidden wood کجا باید رفت؟ کل اونجا رو clear کردم آخر نفهمیدم کجا باید برم. چراغی چیزی باید پیدا کنم یا یه راس میره سر وقت باس؟
میفهممت ولی کمی که بیای جلو 60 هزارتا چیزی نیست بیشتر از اینا میپره
باید بیای پایینه جنگل یه مبارزه با باس داری
یکی از خفن ترین جاهای بازی همین جنگل ممنوعه بود به نظرم

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

خیلی با بازی حال دارم میکنم فکر نمیکردم حال کنم
اولین تجربه ام تو این سبک بود
فوقالعادست بازی حتما باید تجربه کنین

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

بالاخره بعد از مدت ها تلاش تونستم این جواهر رو پلات کنم .
عظمت و بزرگی این بازی قابل توصیف نیست .یه شاهکار به تمام معنا بعد از چندین ماه بازی ولی حتی یک زره هم ازش خسته نشدم!
دوستانی که به کمک نیاز داشتن تو دانجن و ... id منو اد کنن پیام بدن در خدمتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or