PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
با سلام

اقایون من یه مشکل دارم اونم اینکه من اکانتی که الان دارم بلادبورن رو بازی میکنم اکانت ژاپن هست و تقریبا اخرای بازی هم هستم الان که میخوام دی ال سی بخرم چکار باید بکنم؟؟! چون شنیدم باید حتما با اکانت امریکا دی ال سی بخری چکار کنم من الان؟؟!

با سلام

اقایون من یه مشکل دارم اونم اینکه من اکانتی که الان دارم بلادبورن رو بازی میکنم اکانت ژاپن هست و تقریبا اخرای بازی هم هستم الان که میخوام دی ال سی بخرم چکار باید بکنم؟؟! چون شنیدم باید حتما با اکانت امریکا دی ال سی بخری چکار کنم من الان؟؟!

یک اکانت دیگه می سازیر پرامیری میکنید روی اون DLC رو دانلود میکنید روی اکانت اصلی بازی میکنید

بچه ها این skil و stronght دقیقا باعث چی میشه اپگرید کردنشون ؟ تا چه حد باید اپگرید کنی تاثیرشون ببینی ؟
اون ضربه هست دستشو میکنه تو بدن طرف مقابل کلی جونش کم میشه اونو چطور باید زد ؟ باید اپگرید هم کنی تا بشه بزنی ؟
و باس اول بازی نه اون فرعیه البته باس توی قبرستون وقتی نیمه اخر جونش تبدیل به جونوره میشه خیلی تند تند میپره بت اصلا اجازه کار نمیده لامصب 4 بار فقط 2-3 تا ضربه تا کشتنش
میخواستم مردم پیشنهادتون چیi من زیاد وقت بازی ندارم اما دارم وابسته بازی میشم اینطوری 2 ماه گیرشم .o:-)

بچه ها این skil و stronght دقیقا باعث چی میشه اپگرید کردنشون ؟ تا چه حد باید اپگرید کنی تاثیرشون ببینی ؟
اون ضربه هست دستشو میکنه تو بدن طرف مقابل کلی جونش کم میشه اونو چطور باید زد ؟ باید اپگرید هم کنی تا بشه بزنی ؟
و باس اول بازی نه اون فرعیه البته باس توی قبرستون وقتی نیمه اخر جونش تبدیل به جونوره میشه خیلی تند تند میپره بت اصلا اجازه کار نمیده لامصب 4 بار فقط 2-3 تا ضربه تا کشتنش
میخواستم مردم پیشنهادتون چیi من زیاد وقت بازی ندارم اما دارم وابسته بازی میشم اینطوری 2 ماه گیرشم .o:-)

اون دوتا اتک میبره بالا و دفنس رو تا حدود لول 50 تند تند میره بالا بعدش خیلی کند میشه.
اون اتک هم یا از پشت یک ضربه شارژ شده با r2 بزن وقتی افتاد r1
یا وقتی خواست ضربه بزنه یک تیر بهش بزن بعد که افتاد برو جلو r1
باس ها هم که تجروبی هست دیگه چند بار که رفتی خودت دستت میاد ولی فکر کنم این باس رو نباید به عقب جاخالی بدی یا چپ یا راست انقدر جاخالی میدی تا دیگه نزنه بعد یکی میزنی دوباره جاخالی

اون دوتا اتک میبره بالا و دفنس رو تا حدود لول 50 تند تند میره بالا بعدش خیلی کند میشه.
اون اتک هم یا از پشت یک ضربه شارژ شده با r2 بزن وقتی افتاد r1
یا وقتی خواست ضربه بزنه یک تیر بهش بزن بعد که افتاد برو جلو r1
باس ها هم که تجروبی هست دیگه چند بار که رفتی خودت دستت میاد ولی فکر کنم این باس رو نباید به عقب جاخالی بدی یا چپ یا راست انقدر جاخالی میدی تا دیگه نزنه بعد یکی میزنی دوباره جاخالی
مرسی قربان ... میگم بین اون دوتا اسلحه من اولی رو برداشتم بنظرتون دومیه بهتر نبود این اصلا دمیج وارد نمیکنه البته بعضی وقتا موقع حمله حریف میزنم
باعث میشه متوقف بشن خوبه ولی اون چطور بوده ؟
بعد یه جایی هست توی هانتر دریم میری اونجا میشه سلاحتو اپگرید کنی یه بار اپگرید کردم الان میگه بلادتون کافی نیست ایا ارزش داره ؟ دمیج رو بالا میبره ؟ هموجایی که repair هم میکنه
بازم ممنون :)

سلام دوستان چطوری میشه ps4 رو مستقیم به لپ تاپ وصل کرد و با psx فایل انتقال داد؟؟؟
اگه میشه کامل توضیح بدید ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or