PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خب من این باس رو تو بازی قبلا زدم!یعنی کل باس های بازی رو زدم به جز همین آخریش که دارم این راه هارو میرم که برسم بهش واسه پلات!هیچی باس نمونده و از طرفی تروفی ailin loran هم طبیعتا گرفتم ولی خودش تو آیتم هام نیست! از نظره ظاهری هم دقیقا شکل هم هستن!ولی نمیدونم چرا اون نیست.خلاصه الان به مشکل خوردم و نمیدونم چیکار کنم :(
بسیاز زحمت کشیدم تا اینجا رسیدم تو بازی :((

Lower Loran رو هم برای پلات کردن باید برید ولی توی چلیس Ailing Loran دوتا آیتم Bastard of Loran هست که برای ساخت چلیس Defiled نیازه. من خودم با این راهنما (لینک) بازی رو پلات کردم. 2-1 تا آیتم هست که باید برای پلات کردن اونا رو داشته باشید. مثل: دوتا آیتم Bastard of Loran که از چلیس Ailing Loran میتونید بگیرید. توی چلیس Lower Loran یا Great Isz هم باید 2 تا Red Jelly بردارید. 2 تا Red Jelly دیگه هم باید از Lecture Building بردارید. (توی صندوق طبقه اول هست) یکی از آیتم هایی هم که اکثرا نمیگیرن Living String هست که یه چیزی شبیه مغز هست که میتونید از یوتیوب نحوه بدست آوردنش رو نگاه کنید. (آیتم ها رو با رنگ قرمز مشخص کردم)

Lower Loran رو هم برای پلات کردن باید برید ولی توی چلیس Ailing Loran دوتا آیتم Bastard of Loran هست که برای ساخت چلیس Defiled نیازه. من خودم با این راهنما (لینک) بازی رو پلات کردم. 2-1 تا آیتم هست که باید برای پلات کردن اونا رو داشته باشید. مثل: دوتا آیتم Bastard of Loran که از چلیس Ailing Loran میتونید بگیرید. توی چلیس Lower Loran یا Great Isz هم باید 2 تا Red Jelly بردارید. 2 تا Red Jelly دیگه هم باید از Lecture Building بردارید. (توی صندوق طبقه اول هست) یکی از آیتم هایی هم که اکثرا نمیگیرن Living String هست که یه چیزی شبیه مغز هست که میتونید از یوتیوب نحوه بدست آوردنش رو نگاه کنید. (آیتم ها رو با رنگ قرمز مشخص کردم)

سلام

داداش این لینکی که دادی انگلیسیه و منم خیلی ضعیفه انگلیسیم .
من طبق این لینک : BloodBorne | Trophy Guide & Road Map بازی رو رفتم جلو برای پلات کردن و اگه امکانش هست تروفی دوتا مونده به آخر رو مطالعه کنید و یه راهنمایی کنید،توضیح شماره 2 درباره ailing loran گفته .
ممنون

سلام

داداش این لینکی که دادی انگلیسیه و منم خیلی ضعیفه انگلیسیم .
من طبق این لینک : BloodBorne | Trophy Guide & Road Map بازی رو رفتم جلو برای پلات کردن و اگه امکانش هست تروفی دوتا مونده به آخر رو مطالعه کنید و یه راهنمایی کنید،توضیح شماره 2 درباره ailing loran گفته .
ممنون

شما باس Amygdala رو کشتید؟؟ اگه اونو کشته باشید باید چلیس Ailing Loran براتون باز شده باشه. اگر باز نشده، NG+ رو شروع کنید و دوباره بکشیدش تا آیتم رو بگیرید.

سلام
من اومدم بلادبورن رو درباره شروع كنم ولي بازي اجرا نميشه و توي عكس اول گير ميكنه.متاسفانه اينترنتم قطع شده.كسي اين مشكل رو روي اخرين اپديت ps4 داره؟
بازي رو كامل پاك كرده بودم بالاي ١٠٠ گيگ هم خالي دارم

سلام
من اومدم بلادبورن رو درباره شروع كنم ولي بازي اجرا نميشه و توي عكس اول گير ميكنه.متاسفانه اينترنتم قطع شده.كسي اين مشكل رو روي اخرين اپديت ps4 داره؟
بازي رو كامل پاك كرده بودم بالاي ١٠٠ گيگ هم خالي دارم
اینترنت وصل کن اپدیت کن بعدش باز میشه

بی زحمت میگین این آیتم ها دقیقا چیه؟:-/
ممنون
1kfz_phot11111o_2015-10-14_19-31-54.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
بی زحمت یکی اینو جواب بده، سوال منم هست.

امروز 4000 تا blood echo گرفتم اخرش سر یه اشتباه مردم!

کسی راهی چیزی بلده سریعتر بلاد ایکو بگیریم و لول آپدیت کنیم؟
insight : درواقع به شخصیت بینش درونی میده و کاربردش خرید از فروشگاه هستش.
endurance: استقامت شخصیت در ضربه هاست. برای هر ضربه بسته به قدرتش مقداری از این مصرف میشه.
bloodting: در بعضی مواقع لازمه استفاده از یه سلاح گرم اینه که bloodtinge تون به حد نساب رسیده باشه.
arcane : قدرت جادویی سلاحتون هستش.
stamina: وقتی endurance رو افزایش بدی این stamina زیاد میشه. که stamina به صورت یه نوار سبز زیر نوار سلامتی هستش.
discovery: این مورد باعث میشه ایتم هایی که بعد از کشتن دیگران به دست میاری بهتر بشن.
physical def: در واقع قدرت بدنی و دفاع با سلاخت هست با افزایش strength زیاد میشه.
beast hood : دقیقا نمی دونم چیه ولی رابطه عکس با insight داره. هرچی insight کمتر باشه beast hood بیشتر میشه. . باعث میشه ضربه هات اسیب بیشتری برسونه ولی در مقابل ضربه هایی که می خوری هم damage بیشتری بهت وارد می کنن.
----------------------------
در کل تا می تونی strength و vitality (استمینا رو هم مطابق سبک بازیت افزایش بده ) رو افزایش بده. بقیه زیاد به کار نمیاید مگر اینکه سلاح خاصی بخوای استفاده کنی که پیش نیاز داشته باشه.

insight : درواقع به شخصیت بینش درونی میده و کاربردش خرید از فروشگاه هستش.
endurance: استقامت شخصیت در ضربه هاست. برای هر ضربه بسته به قدرتش مقداری از این مصرف میشه.
bloodting: در بعضی مواقع لازمه استفاده از یه سلاح گرم اینه که bloodtinge تون به حد نساب رسیده باشه.
arcane : قدرت جادویی سلاحتون هستش.
stamina: وقتی endurance رو افزایش بدی این stamina زیاد میشه. که stamina به صورت یه نوار سبز زیر نوار سلامتی هستش.
discovery: این مورد باعث میشه ایتم هایی که بعد از کشتن دیگران به دست میاری بهتر بشن.
physical def: در واقع قدرت بدنی و دفاع با سلاخت هست با افزایش strength زیاد میشه.
beast hood : دقیقا نمی دونم چیه ولی رابطه عکس با insight داره. هرچی insight کمتر باشه beast hood بیشتر میشه. . باعث میشه ضربه هات اسیب بیشتری برسونه ولی در مقابل ضربه هایی که می خوری هم damage بیشتری بهت وارد می کنن.
----------------------------
در کل تا می تونی strength و vitality (استمینا رو هم مطابق سبک بازیت افزایش بده ) رو افزایش بده. بقیه زیاد به کار نمیاید مگر اینکه سلاح خاصی بخوای استفاده کنی که پیش نیاز داشته باشه.

البته جدا از خرید از فروشگاه هر چقدر Insight (بینش ) بالاتر باشه میتونی چیز هایی رو توی بازی ببینی که در حالت عادی قادر به دیدنیشون نیسی .
Beasthood هم مخالف Insight ـ . اگه بینش زیاد باعث تکامل انسان بشه Beasthood دقیقا برعکس اون هست و باعث افزایش خوی حیوانی میشه و 2 تا کاربرد داره : وقتی آیتم Beast Blood Pellet رو مصرف کنی یا از سلاح Beast Claw استفاده کنی Beasthood فعال میشه که عملکرد ـش اینجوریه که شما با هر Attack ـ که به دشمن ها میدین دمیج ـتون بیشتر میشه و در عین حال دمیج ـی هم که میخورین بیشتر میشه . (Defence ـتون کمتر میشه . )

البته جدا از خرید از فروشگاه هر چقدر Insight (بینش ) بالاتر باشه میتونی چیز هایی رو توی بازی ببینی که در حالت عادی قادر به دیدنیشون نیسی .
Beasthood هم مخالف Insight ـ . اگه بینش زیاد باعث تکامل انسان بشه Beasthood دقیقا برعکس اون هست و باعث افزایش خوی حیوانی میشه و 2 تا کاربرد داره : وقتی آیتم Beast Blood Pellet رو مصرف کنی یا از سلاح Beast Claw استفاده کنی Beasthood فعال میشه که عملکرد ـش اینجوریه که شما با هر Attack ـ که به دشمن ها میدین دمیج ـتون بیشتر میشه و در عین حال دمیج ـی هم که میخورین بیشتر میشه . (Defence ـتون کمتر میشه . )

از کجا میشه Insight بیشتر گیر آورد؟یا چجوری میشه کلا زیادش کرد؟
این جور که من فهمیدم با به صدا در آوردن زنگوله درخواست کمک تو آنلاین 1 دونه ازم کم میکنه.آیا برعکسش هم صادقه؟
در مورد: (هر چقدر Insight (بینش ) بالاتر باشه میتونی چیز هایی رو توی بازی ببینی که در حالت عادی قادر به دیدنیشون نیسی ) توضیح بیشتر میدین.مهم

بازم ممنون

از کجا میشه Insight بیشتر گیر آورد؟یا چجوری میشه کلا زیادش کرد؟
این جور که من فهمیدم با به صدا در آوردن زنگوله درخواست کمک تو آنلاین 1 دونه ازم کم میکنه.آیا برعکسش هم صادقه؟
در مورد: (هر چقدر Insight (بینش ) بالاتر باشه میتونی چیز هایی رو توی بازی ببینی که در حالت عادی قادر به دیدنیشون نیسی ) توضیح بیشتر میدین.مهم

بازم ممنون

با مصرف کردن بعضی آیتم ها (مثل Madman's Knowledge ) زیاد میشه Insight ـتون . همچنین با وارد شدن به مناطق جدید , رودررویی با Boss های جدید برای اولین بار , شکست دادن Boss ها و خیلی چیز های دیگه به صورت Automatic زیاد میشه Insight ـتون .
نه برعکس ـش صادق نیست . فقط اگه از کسی کمک بخواین یکی ازتون کم میشه تنها مورد استفاده Insight توی قسمت آنلاین بازی همینه .
با Insight بالاتر یه سری چیز های جدید وارد بازی میشه . مثلا اگه از یه حدی Insight بالاتر باشه Theme آهنگ Hunter's Dream عوض میشه , یا به بعضی دشمن ها برمیخوری که قبلا نبودن یا بعضی هاشون قوی تر میشن همچنین توی Cathedral Ward میتونی Lesser Amygdala ها رو که در حالت عادی نامریی هستن ببینی . کاربرد Insight دقیقا مثل کاربرد بینش و خرد توی دنیای خودمون ـ . هر چی Insight ـت بیشتر باشه چیز های بیشتری رو میبینی و درک میکنی و در عین حال شاید زندگی هم برات سخت تر بشه . لیست کامل تغییراتی که با هر تعداد Insight توی بازی اعمال میشه رو میتونی توی این صفحه پیدا کنی :
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight

سلام یه سوال داشتم
من الان توی قبر اول ( منظور از قبر اول اونی هست که خودمون باز میکنیم نه اونی که از اول بازی بازه ) رفتم و اون سه تا غول رو هم شکست دادم منظورم اون سه تایی هستش که با هم میان فکر کنم اگر تو هانتر دریم برم میتونم وارد قبر دوم بشم ولی بعد از شکست اون سه تا غول مرحله های قبر اول هنوز فکر کنم وجو داره دو تا سوال دارم : 1-قبر اول رو باید ادامه بدم ؟ چون چیزهایی که برای وارد شدن به قبر دیگر نیازه رو فکر کنم به دست آوردم
2- میتونم قبرها رو بدون ترتیب وارد بشم ؟
ولی خیلی بازی باحالی هستش بار اول که بازی رو خریده بودم نتونستم بازی کنم و اولین بازیم که با پلی4 بازی کردم همین بود ولی چون تنها همین بازی رو داشتم بردم با یونیتی عوض کردم ولی بعد از چند بازی دیگه دلم برای بلود تنگ میشد و این شد که دوباره رفتم تهیه اش کردم و الان هم از بازی لذت میبرم راستی دوستان یه پیشنهاد دارم حتما از آنلاین استفاده کنید واقعا لذتبخشه آیا در آنلاین بازی کردن میشه با طرف مقابل صحبت کرد ؟

مرسی از توضیحات کامل همتون

بلاخره امشب تونستم فادرگاسکوئین رو بزنم!لول 25 ! فکر کنم یه 20 باری بود که بهش خوردم و شکست خوردم.

برای بچه هایی که میخان این باس رو بزنن، بگم این باس سه تا فاز داره، فاز اول و دومش (قبل گرگینه شدنش ) رو برید پشت قبرها وایسید و با سلاحتون R2 بزنید (ضربه محکم) موقعی که گرگینه شد بریم پشت درختا و Music Box رو بزنید تا گیج بشه، یه ککتل مولوتوف بزنین روش و منتظر شید اتک بده، وقتی اتک داد یه R2 قدرتی و یه R1 تموم میکنه کارشو!

واقعآ انقد فارم کردم دیگه حالم بهم میخورد! :دی

ولی انصافآ محیط و گیم پلی و مخصوصآ گرافیک بازی انقدر خوب هست که اصلآ خسته نمیشید من یه 30 40 باری فارم کردم و اصلآ اصلآ برام خسته کننده نبود حتی یه لحظش. فوق العاده گیم پلی خوبی داره. فقط یه 100 ساعتی فکر کنم ببره تا تموم کنم بازیو. :دی
فعلآ هم با وجود متال گیر و فیفا 16 و جی تی ای و چند بازی دیگه ، چسبیدم به بلاد بورن !

عالیه

سلام

دوستان من تو دانجن defiled باس دومش گیر کردم و واقعا سخت شده!خون و استامینا هم که نصف شده !تا70 درصد خونش رو میزنم ولی دیگه زورم نمیرسه!
این دانجن رو میشه به صورت co-op زد که من پلاس تهیه کنم با کمک یکی اینجا رو رد کنم؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or