PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من زمانی که میرسیدم به باس سعی میکردم راههای میانبر مثل آساسنور یا نردبان یا هرچی رو یاد بگیرم اگر میمردم دیگه سریع میامدم سراغ باس بعدش هر باس یه نقطه ضعف داره ببین پیدا کنی راحت میشه!!!غصه کوکتل مولوتوف رو نخور سرت سلامت باشه!!! (راستی جلو عروسک... هانتر دریم ...تعظیم کنی جوابت رو میده )از نقشه های این سایت استفاده کنhttp://bloodborne.wiki.fextralife.com/Maps
مرسی یکم قلق بازی دستم اومد من میخواستم با لول 10 باس بکشم که واقعا نمیشد الان بنظرتون با لول 21 باس اول میتونم بزنم؟؟

مرسی یکم قلق بازی دستم اومد من میخواستم با لول 10 باس بکشم که واقعا نمیشد الان بنظرتون با لول 21 باس اول میتونم بزنم؟؟

اون فادر گاسکوئین یه قلق داره اگر بین درخت وقبرها گیرش بندازی میتونی بهش ضربه بزنی ولی اون نمیتونه ضربه بزنه فقط تو حالت دومش باید بتونی بزنیش از tiny musick هم میشه استفاده کنی

من از دوران آتاری به گیم بازی کردن مشغولم. خدائیش جو این بازی آدمو میگیره حیف تموم شد....موقع مبارزه با باس آخر هر مرحله تپش قلبم رو احساس میکردم...

Last edited by a moderator:
من از دوران آتاری به گیم بازی کردن مشغولم. خدائیش جو این بازی آدمو میگیره حیف تموم شد....موقع مبارزه با باس آخر هر مرحله تپش قلبم رو احساس میکردم...

موسقی که زمانه باسه اخر نواخته میشه مغزم ادم رو منفجر میکنه انقدر که زیباست D:

مشکل در ثبت تروفیها

سلام دوستان.
من امروز بعد از بهببودی دستم که بر اثر تصادف شکسته بود تونستم بازی کنم...نزدیک به سه تا از باسهای بازی رو کشتم ولی واسه هیچکدوم علامت باز شدن تروفی نیومد بالای صفحه و اسکرین شات هم نگرفت !!!!!! به نظرتون مشکل چیه؟؟؟ و تکلیف این باسها که دیگه نابود شدن و نمیشه دوباره زدشون و تروفی گرفت چی میشه؟؟؟ممنون.

اون فادر گاسکوئین یه قلق داره اگر بین درخت وقبرها گیرش بندازی میتونی بهش ضربه بزنی ولی اون نمیتونه ضربه بزنه فقط تو حالت دومش باید بتونی بزنیش از tiny musick هم میشه استفاده کنی
زدمش زیاد سخت نبود چون لولم اومد بالا خیلی راحت تر شد کارم:d

سلام دوستان.من تو forbidden woods گير كردم!!گير كه نكردم مشكلم اينه كه خيلي وسيعه!كلي ميرم جلو ولي يه اشتباه ميكنم باز مياد از اول!ميخواستم ببينم shortcurt اي چيزي نداره؟؟يه در بغل لامپ هست اونو نميشه بازش كرد؟؟الان كلي رد كردم رسيدم يه جايي كه يه موجودات آبي تو جنگل هست و اونجا مردم!!حالا دوباره بايد از اول برم!
خيلي ممنون

سلام دوستان.من تو forbidden woods گير كردم!!گير كه نكردم مشكلم اينه كه خيلي وسيعه!كلي ميرم جلو ولي يه اشتباه ميكنم باز مياد از اول!ميخواستم ببينم shortcurt اي چيزي نداره؟؟يه در بغل لامپ هست اونو نميشه بازش كرد؟؟الان كلي رد كردم رسيدم يه جايي كه يه موجودات آبي تو جنگل هست و اونجا مردم!!حالا دوباره بايد از اول برم!
خيلي ممنون

اون در باز میشه.از داخل جنگل.

خيلي ممنون
احتمالا سریع سریع میری که گم میشی مگرنه چیزه خاصی نداره woods . راه اصلیش که از جاده هست مشخصه .بقیه هم اروم اروم بری متوجه میشه.
یه shorcut داره فقط که میخوره به کلینیک

آقايون سلام، واسه اینکه تو بازی بفهمم هر آیتم چه کاربردی داره دقیقا چجوری متوجه بشم؟
امتحانشون کن !
توضیحاتش بخون
alt : utube !

خيلي ممنون
اون در باز میشه راهت نزدیک میشه اگر از نقشه استفاده کنی راحت تره..... خوش بحالت برو که باسهاش منتظرتن.... سه تا گردن کلفت قلچماق....

Attachments

• forbidden_woods_map.jpg
    forbidden_woods_map.jpg
    149.2 KB · مشاهده: 17
آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Mohammad[emoji768:
eza;3854429]سلام به همگی
بعضی مواقع با آدم هایی تو بازی مواجه میشیم که با ما کاری ندارن اونا رو بکشیم تو روند داستانی بازی تغییر ایجاد میشه مثلا میخوایم Rom رو بکشیم یه پیرزن رو صندلی نشسته اونو بکشیم چی میشه یا مثلا queen که لباس سفید پوشیده یا تو Cathedral Ward تو کلیسا یه زن رو زمین نشسته یکی دو بار با شمشیر زدم خونش کم شد میگفت نزن تو رو خدا:d

يسرياشون كويست فرعي دارن همشون ميشه كشت درازاش يه چيزي ميده فقط بدردبخرشون بچه اون زنست كه توفاضلاب ميبيني يه كورد بهت ميده بت تاپايان سوم بتوني برسي

Sent from my iPhone using Tapatalk

بازي تو ng+ چقدرسخته يني واقعا رواعصابه به one reborne رسيدم اصابازي قفل شده نميشه زدش رواعصابم لولم ١٤٤ دانجناش خيلي پيچيدس يه سنگ قبري هست روشن نميشه بايد اون چكاركرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or