PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان یه کلید هست توی شاپ ده هزار تا قیمتشه این کلید کجا رو باز میکنه؟
بعد من الان cleric رو زدم باید کجا برم؟
رفتم یه جا یه غول بود مث خودم هانتر بود خیلی هم سریع بود زد منو کشت

آخرین ویرایش:
به نظرم نباید کشتش
اون covenant که میده بعده تکمیله quest line اون rune مربوطش خیلی stamina رو سریع پر میکنه !!!
اتفاقاً خیلی خوب شد راجع به این Covenant ـها گفتی، یه سوال؟ اگر عضو یه Covenantـی بشیم توی Ending بازی تاثیری نداره؟
منظورم اینه که:
مثلاً میتونی با قبول کردن درخواست Queen Analisa عضو Vileblood ـها بشیم. ولی خب اینا همون گروهی هستند که Hunterـها رو شکار میکنن دیگه، درسته؟ نباید توی Ending بازی تاثیر بذاره؟ یا مثلاً میتونی اون دعوت نامه رو بدی به آلفرد تا بیاد و بکشتش! خیلی بی معنی میشه که عضو این Covenant بشی و بعدش باعث کشته شدنش بشی، تازه بعدش هم بتونی که دوباره زنده ـش کنی :|

اين flamesprayer رو نمي تونم equip كنم تو اسلحه هام ، مشكل چيه كه نمي ذاره ؟
شاید یکی از لِول های مورد نیازش رو نداری. مثلاً arcane 15 میخواد، تو arcaneـت 12ـه. برو روش Display رو بزن، بعد لول هایی رو که میخواد با لول خودت مقایسه کن ببین کدومش رو کم داری ;)

- - -ویرایش - - -

دوستان یه کلید هست توی شاپ ده هزار تا قیمتشه این کلید کجا رو باز میکنه؟
یه دری هست توی Cathedral Ward، از پله های سمت چپ بیا پایین، بعدش از دور میدون برو سمت راست، پله ها رو برو بالا، یه دروازه آهنی هستش که اونو باز میکنه! حتماً هم باید بازش کنی :d

اتفاقاً خیلی خوب شد راجع به این Covenant ـها گفتی، یه سوال! توی اندینگ بازی تاثیری نداره؟

:d
تاثیری توی ending ها نداره
optional هستن ولی کلا جالبن !!

این باسه که الکتریسته داره باید لول چند باشم من الان اول 40 هست هر کاری می کنم نمی شه
level ات خوبه
با hunter axe بکوبی به پاش میخوره زمین میتونی راحت کلی damage بدی
سعی کن کلا پشتش باشی . جلوش در نیای !

دوستان من اون دوتا باس اول بازیو کشتم الان رسیدم به اونجا که یارو از بالا ساختمون تیر میزنه یه هانتر هم اون پایینه اونارو هم کشتم,راه میانبری نیست برای رسیدن به این یکی باسه؟الان من هربار میمیرم از اونجایی میام که اون هانتر دومیرو کشتم مرحله قبل یکی از دوستان یه راه میانبر خوب معرفی کرد که سریع میرسیدیم به باس,این یکی باس قلق کشتنش چیه؟ لولم باید چند باشه؟ الان 36 هستم

اتفاقاً خیلی خوب شد راجع به این Covenant ـها گفتی، یه سوال؟ اگر عضو یه Covenantـی بشیم توی Ending بازی تاثیری نداره؟
منظورم اینه که:
مثلاً میتونی با قبول کردن درخواست Queen Analisa عضو Vileblood ـها بشیم. ولی خب اینا همون گروهی هستند که Hunterـها رو شکار میکنن دیگه، درسته؟ نباید توی Ending بازی تاثیر بذاره؟ یا مثلاً میتونی اون دعوت نامه رو بدی به آلفرد تا بیاد و بکشتش! خیلی بی معنی میشه که عضو این Covenant بشی و بعدش باعث کشته شدنش بشی، تازه بعدش هم بتونی که دوباره زنده ـش کنی :|

شاید یکی از لِول های مورد نیازش رو نداری. مثلاً arcane 15 میخواد، تو arcaneـت 12ـه. برو روش Display رو بزن، بعد لول هایی رو که میخواد با لول خودت مقایسه کن ببین کدومش رو کم داری ;)

- - -ویرایش - - -

یه دری هست توی Cathedral Ward، از پله های سمت چپ بیا پایین، بعدش از دور میدون برو سمت راست، پله ها رو برو بالا، یه دروازه آهنی هستش که اونو باز میکنه! حتماً هم باید بازش کنی :d

داداش میشه واضحتر بگی کجا؟:dمن که اهل شهر یاراهام نیستم که آدرس بدی برم

دوستان من اون دوتا باس اول بازیو کشتم الان رسیدم به اونجا که یارو از بالا ساختمون تیر میزنه یه هانتر هم اون پایینه اونارو هم کشتم,راه میانبری نیست برای رسیدن به این یکی باسه؟الان من هربار میمیرم از اونجایی میام که اون هانتر دومیرو کشتم مرحله قبل یکی از دوستان یه راه میانبر خوب معرفی کرد که سریع میرسیدیم به باس,این یکی باس قلق کشتنش چیه؟ لولم باید چند باشه؟ الان 36 هستم
ببین، میتونی این Boss رو نکشی، و با زدن Bossـه Dark Beast Paarl باهاش دوست بشی! اما اگه میخوای بکشیش اصلاً کاری نداره. با lvl 36 هم میتونی راحت بزنیش. میتونی مجبورش کنی حتی از بالای برج بیافته پایین، چون محوطه ای که باهاش مبارزه میکنی کوچیکه! کلاً Attack ـهاش رو dodge کن یا V.Attack بزن بهش، سریع نابود میشه!

- - -ویرایش - - -

داداش میشه واضحتر بگی کجا؟:dمن که اهل شهر یاراهام نیستم که آدرس بدی برم
:d ببخشید، راست میگی :d
ببین برو توی Hunter's Dream، بعد از وارد این لوکیشن بشو: Cathedral Ward. روبروت یه در هست، سمت راستت هم یه در هست که قفله که باز نمیشه فعلاً. سمت چپ یه راه پله هست که میره پایین. اونو بری میرسی به یه میدون. سمت راست اون میدونه یه راه پله هستش که میره بالا که وقتی یه ذره میری بالا یکی از همون دشمن های سفید پوش که غول مانند هم هستند و یه تبر بزرگ دسشتون هست میاد. همون پله ها رو مستقیم بری بالا میرسی به یه دروازه آهنی که قفله و اگه کلید رو همراهت داشته باشی، خودش در رو باز میکنه ;)
پ.ن: آرمان دوباره پُستم رو بخون، ویرایشش کردم :d

- - -ویرایش - - -

بعد من الان cleric رو زدم باید کجا برم؟
رفتم یه جا یه غول بود مث خودم هانتر بود خیلی هم سریع بود زد منو کشت
ببین یه چیزی، اگه هنوز اون هانتره رو نکشتی اصلاً نمیتونی وارد Cathedral Ward بشی. اول باید همون هانتره رو بکشی و بری جلو. یه ذره جلوتر وارد Cathedral Ward میشی، توی این مسیر کوتاه هم هیچ دشمنی نیست، خیالت راحت :d

سلام دوستان عزيزم
من بازيو تازه شروع كردم لولم ١٨ هستش باس اولي هم كشتم وقتي ميرم پيش دختر باس دومي حرف ميزنه و گزينه نه مياد چجوري ميتونم اون جعبه ازش بگيرم

سلام دوستان عزيزم
من بازيو تازه شروع كردم لولم ١٨ هستش باس اولي هم كشتم وقتي ميرم پيش دختر باس دومي حرف ميزنه و گزينه نه مياد چجوري ميتونم اون جعبه ازش بگيرم
منظورت جعبه موسیقیه؟ دقیق یادم نیست، ولی دختره بهت میگه بری دنبال مادرش بگرد بعدش خودش بهت اون Music Box رو میده! ولی فکر کنم باید قبول کنی که بری دنبال مادرش. اگه قبول نکردی، دوباره برو توی Hunter's Dream و بعدش برگرد همینجا، دختره ازت دوباره درخواست میکنه که دنبال مادرش بگردی، اونوقت قبول کن و اون هم Music Box رو بهت میده ;)

منظورت جعبه موسیقیه؟ دقیق یادم نیست، ولی دختره بهت میگه بری دنبال مادرش بگرد بعدش خودش بهت اون Music Box رو میده! ولی فکر کنم باید قبول کنی که بری دنبال مادرش. اگه قبول نکردی، دوباره برو توی Hunter's Dream و بعدش برگرد همینجا، دختره ازت دوباره درخواست میکنه که دنبال مادرش بگردی، اونوقت قبول کن و اون هم Music Box رو بهت میده ;)
ممنونم دوست عزيز
رفتم دوباره پيش دخترا اما فقط گزينه نه هستش گزينه بله نيست

دوستاني كه بازي رو تموم كردن اين chalice ها ارزش وقت و انرژي گذاشتن داره يا نه ؟ چون من هر كدومو رفتم ايتم خاصي نداد و چقدرم مولوتوف و بلوود هدر دادم ! سوال ديگه اين كه استفاده از زنگوله به غير از كم كردن اينسايت چه نكته منفي ديگه داره ؟ بلوود اكو كمتر مي ده يا ... ؟

دوستاني كه بازي رو تموم كردن اين chalice ها ارزش وقت و انرژي گذاشتن داره يا نه ؟ چون من هر كدومو رفتم ايتم خاصي نداد و چقدرم مولوتوف و بلوود هدر دادم ! سوال ديگه اين كه استفاده از زنگوله به غير از كم كردن اينسايت چه نكته منفي ديگه داره ؟ بلوود اكو كمتر مي ده يا ... ؟

در مورد chalice ها که 3 تا از ترفی های بازی رو از طریق همین ها باید بگیری و هیچ راه دیگه ای هم نداره( البته نه اینکه مجبور باشی همشون رو بری)
در مورد سوال دومت هم جز کم شدن تعدادشون چیز دیگه ای نداره.
Hunter's Essence
Blood Gem Master
Yharnam, Pthumerian Queen

پدر گاسکوئینو با یک باگ خفن کشتم وقتی گرگینه شد خواست بهم حمله هوایی بزنه بین نرده ها و دیوار قبرستون گیر کرد!!!!!اینقدر با کوکتل زدمش که صدای ببعی داد!!!!!!>:)

ممنونم دوست عزيز
رفتم دوباره پيش دخترا اما فقط گزينه نه هستش گزينه بله نيست
جدی میگی؟ یه احتمال دیگه هم داره که خیلی بعیده! اونم اینکه تو بازی خیلی جلو رفته باشی و Vicar Amelia رو کشته باشی که در اینصورت بهت Music Box رو نمیده. در غیر اینصورت باید حتماً بهت بده. اگه هنوز به Vicar Amelia نرسیدی، دست کم بگو که اون دختره چی بهت میگه که گزینه No فقط هست!!!!
البته این Music Box ـه کاربرد آنچنانی ای نداره! فقط توی مبارزه با Father Gascouino میتونی ازش استفاده کنی که اونجوری اتفاقاً زودتر تبدیل به گرگینه میشه... به غیر از اون هیچ کاربرد دیگه ای نداره :d

- - -ویرایش - - -

پدر گاسکوئینو با یک باگ خفن کشتم وقتی گرگینه شد خواست بهم حمله هوایی بزنه بین نرده ها و دیوار قبرستون گیر کرد!!!!!اینقدر با کوکتل زدمش که صدای ببعی داد!!!!!!>:)
:)) =))
خب میرفتی پشتش با Melee Attack میزدی که دیگه کوکتل مولوتف هم هدر نمیدادی :d

فاصله بین بونفایر ها (اسمشونو توی این بازی نمیدونم :دی) کمه یا زیاده ؟
من DS بازی نکردم :d ولی تقریباً هر کاری توی بازی منجر به Auto Save میشه :d در مورد اون بونفایر هم اگه منظورت همون Lantern ـهای چک پوینته، یه کم فاصله هاشون زیاده از هم ولی وقتی راه های میانبرش رو باز میکنی خیلی توی فاصله تاثیر میذاره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or