PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این blade of merci کجاس؟؟؟
این بازی چه اسمایه دهن پر کنی داره دهنش سرویس مخصوصا باساش
Blade of Merci رو چندجا میتونی بگیری. در طول بازی (اوایل بازی) به یه خانمی برمیخوری که لباس کلاغ مانندی به تن داره به اسم Eileen Crow Feather که اگر Quest Lineـش رو کامل کنی و به اتمام برسونی بهت Crow Feather Badge رو میده که اونوقت میتونی Blade of Merci از Hunter's Dream بخری.
تو یکی از Quest Line هاش اگه خودش رو بکشی میتونی از روی جنازه ـش اسلحه رو بردای که اینطوری خیلی سریع تر به اسلحه میرسی.
مثل اینکه از توی دانجن ها هم میتونی پیدا کنی...

Blade of Merci رو چندجا میتونی بگیری. در طول بازی (اوایل بازی) به یه خانمی برمیخوری که لباس کلاغ مانندی به تن داره به اسم Eileen Crow Feather که اگر Quest Lineـش رو کامل کنی و به اتمام برسونی بهت Crow Feather Badge رو میده که اونوقت میتونی Blade of Merci از Hunter's Dream بخری.
تو یکی از Quest Line هاش اگه خودش رو بکشی میتونی از روی جنازه ـش اسلحه رو بردای که اینطوری خیلی سریع تر به اسلحه میرسی.
مثل اینکه از توی دانجن ها هم میتونی پیدا کنی...
به نظرم نباید کشتش
اون covenant که میده بعده تکمیله quest line اون rune مربوطش خیلی stamina رو سریع پر میکنه !!!
اینم برای نسخه های توی chalice اش
Uncanny Blade of Mercy

Lower Ailing Loran Root Chalice - Fetid/Rotted (unknown whether these Offerings are necessary)
Sinister Lower Loran Root Chalice
Glyphs: 5f7nv9uy (Layer 1), kg2gu4ht (Layer 2)

Lost Blade of Mercy

Pthumeru Ihyll Root Chalice
Sinister Pthumeru Ihyll Root Chalice
Glyphs: sz73v83s (Layer 2)

دوستان ما که این زنگ رو زده بودیم یکی امد به جایی اینکه کمک کنه داشت منو می کشت
invade رو summon نداره . فقط خودت invade میکنی به دنیای یکی دیگه یا invade میشی
Sinister Bell هست
ولی اگر زنگ مربوط به coop رو بزنی نمیتونه بزنتت D:

invade رو summon نداره . فقط خودت invade میکنی به دنیای یکی دیگه یا invade میشی
Sinister Bell هست
ولی اگر زنگ مربوط به coop رو بزنی نمیتونه بزنتت D:

نه من زنگ coop رو زده بود
این لعنتی داشت می کشت که رفیق رسید باهم کشتیمش وگرنه دهن منو سرویس کرده بود

دوستان یک سوال فنی و ضروری . همونطور که میدونید بازی 3 تا پایان داره که هر کدام یک تروفی . من دوبار رفتم و برای سوم دیگه نخواستم برم و رفتم از سیو بازی backup بگیرم .

رفتم تو قسمت download to online store و سیو بازی رو دانلود کردم . اما حالا که میرم تو بازی منو خیلی میبره عقبتر . به اون چک پویینت های اویل .

الان من چیکار کنم این بک اپ بیاد تو جاش بشینه ؟

اصلا اگه بک اپ جور نشد میشه کلا سیو رو برگردوند ؟ مثلا با restore اینجور چیزا داره ؟

نه من زنگ coop رو زده بود
این لعنتی داشت می کشت که رفیق رسید باهم کشتیمش وگرنه دهن منو سرویس کرده بود
موقه جالبی invade کرده
احتمالا خودشم surprise شده دیده دو نفرید لووووول

دوستان یک سوال فنی و ضروری . همونطور که میدونید بازی 3 تا پایان داره که هر کدام یک تروفی . من دوبار رفتم و برای سوم دیگه نخواستم برم و رفتم از سیو بازی backup بگیرم .

رفتم تو قسمت download to online store و سیو بازی رو دانلود کردم . اما حالا که میرم تو بازی منو خیلی میبره عقبتر . به اون چک پویینت های اویل .

الان من چیکار کنم این بک اپ بیاد تو جاش بشینه ؟

اصلا اگه بک اپ جور نشد میشه کلا سیو رو برگردوند ؟ مثلا با restore اینجور چیزا داره ؟
backup رو به نظرم قبل از مصرف cord و دیدن Ger بگیری کافیه !
مثلا توی Usb ایت backup بگیر بعد اونایی که حاضر توی دستگاه هست رو پاک کن دوباره restore کن - اینطوری میشه
اگر از انلاین استفاده میکنی خودش هر دفعه که وارد بازی میشی مبندی auto یه backup میگیره و جایگیزنه backup قبلیت میکنه . البته فک کنم توی دو تاریخ نگه میداره !

دوستان راهنمایی کنید Cleric Beast رو چجوری بزنم:d
اوله بازی هست ؟
لولت 15-20 باشه
بعد یادت باشه اسلحه رو repair کرده باشی !
زدش خیلی سخت نیست
اول اینکه اگر Molotov بندازی stunt میشه میتونی از روبری VA بدی !
دوم اینکه سعی کن پشتش dodge بدی بزنیش اما مواظبه حمله هاش باش. خیلی سریع نیست همه موقه ها ولی باید درست dodge بدی
اگر زیادی ازش دور شی که خون بخوری حواس باشه خیلی سریع میتونه بپره نزدیکت .

کی پایست برای رفتن dungeon ها؟تو depth های ۴ و ۵ مخصوصا اگر offering داشته باشه واقعا به معنای واقعی کلمه وحشتناکه . کسی پایست آیدیش رو بفرسته
باس ebriates رو هم من بار اول زدم . با canon زدم تو کلش پخش زمین شد رفتم کلی اتک دادم برگشتم دوباره canon زدم پخش شد دویدم زدمش بقیه جونشم molotov انداختم :d
ludwig holy blade هم به شدت داره میره رو نروم دیگه . اسلحه به شدت کندی هست و stamina رو تخلیه میکنه به طور کلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or