PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستاني كه بازي رو تموم كردن اين chalice ها ارزش وقت و انرژي گذاشتن داره يا نه ؟ چون من هر كدومو رفتم ايتم خاصي نداد و چقدرم مولوتوف و بلوود هدر دادم ! سوال ديگه اين كه استفاده از زنگوله به غير از كم كردن اينسايت چه نكته منفي ديگه داره ؟ بلوود اكو كمتر مي ده يا ... ؟

برایرسوال دومت اگه انلاین باشی می تونی coopبزنی دیگه خیلی راحت باس ها رو می کشی

البته این Music Box ـه کاربرد آنچنانی ای نداره! فقط توی مبارزه با Father Gascouino میتونی ازش استفاده کنی که اونجوری اتفاقاً زودتر تبدیل به گرگینه میشه... به غیر از اون هیچ کاربرد دیگه ای نداره :d

کاربردش زمانیه که تبدیل به گرگینه میشه و حمله هاش سریعتر میشه فکر کنم 2 یا 3 بار میتونی ازش استفاده کنی که هر بار بزنی واسه چند لحظه گیج میشه و باید سریع بری پشتت و یه ضربه سنگین بهش بزنی.

من پايان اصلى رو از دست دادم . اصلا مبارزه نکرد باس اخر 2 تا کورد داشتم .چطورى به سه تابرسم ؟پايان آخر فقط به خوردن کورد ها بستگى داره؟

من پايان اصلى رو از دست دادم . اصلا مبارزه نکرد باس اخر 2 تا کورد داشتم .چطورى به سه تابرسم ؟پايان آخر فقط به خوردن کورد ها بستگى داره؟
بله باید 3 تا cord رو حتما مصرف کنی . 2 تا جواب نمیده
یه دون که توی abondoned workshop هست
یه دونه هم Mergo میده
یه دونه هم Iso میده بعد از مرگه Rom در صورتی که نکشته باشیش
یه دونه هم Ariana میده نزدیکه tomb of odeon
دوستان سیستم سیو بازی مثل دارک سولز هست ؟
فاصله بین بونفایر ها (اسمشونو توی این بازی نمیدونم :دی) کمه یا زیاده ؟
نه زیاد
دیگه سپر نیست
جادو نیست
فقط شمشیر و اسلحه گرم برای counter-attack
بیشتر بر حسبه dodge هست
lamp هستن. ok هست مشکلی نداره. همه منطقه ها inter-connected هست.

جدی میگی؟ یه احتمال دیگه هم داره که خیلی بعیده! اونم اینکه تو بازی خیلی جلو رفته باشی و Vicar Amelia رو کشته باشی که در اینصورت بهت Music Box رو نمیده. در غیر اینصورت باید حتماً بهت بده. اگه هنوز به Vicar Amelia نرسیدی، دست کم بگو که اون دختره چی بهت میگه که گزینه No فقط هست!!!!
البته این Music Box ـه کاربرد آنچنانی ای نداره! فقط توی مبارزه با Father Gascouino میتونی ازش استفاده کنی که اونجوری اتفاقاً زودتر تبدیل به گرگینه میشه... به غیر از اون هیچ کاربرد دیگه ای نداره :d

- - -ویرایش - - -

:)) =))
خب میرفتی پشتش با Melee Attack میزدی که دیگه کوکتل مولوتف هم هدر نمیدادی :d
والا ترسیدم دوباره بره تو آسمون از دست باگ!!!!!!! خلاص بشه بیاد بابامو دربیاره!
آخه ۶۰۰۰ تا بلاد اکو داشتم....

Coopـه اين بازي بي نظيره
هرچقدر موقع تموم كردن بازي و تنها بازي كردن دهنم صاف شد اينجا از شدت خنده زمين رو گاز ميزنم :d
واقعا بي نقصه اين بازي
وقتي اينو داري نيازي به بقيه بازي ها نيست
حداقل واسه من اينجوريه

دوستان من سر باس عنکبوته که زیر آبه گیر کردم پدرمو دراورده اگر کسی coop میزنه آيدي بده اد کنم بیاد کمکم یا یکی طرز کشتنش رو بگه

اگه خيلي سخته با صبر و حوصله همه عنكبوت هاي دورشو بزن ، از پشت يا كنار با يه ضرب ميميرن ، بعد برو سراغ خودشو ضربات سنگين بزن
بولت هم روش تاثير داره
خواستي منو اد كن با هم بريمش

این Basterd of loran رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ دو تا هم میخوام برای چلیس

[h=3]Bastard of Loran[/h][h=3]Location[/h]
  • Can be obtained in Ailing Loran Chalice Dungeon (Layer 3), in the optional area between the main unlockable gate and the boss (2 chests with 2 items each)
  • Can be found in chests found in Ailing Loran root, Lower Loran root, and isz root challices
  • Can be farmed from Loran Silverbeasts (the split faced werewolves) in Lower Loran chalice
[h=3].[/h]

این باس که الکتریسته داره با coop هم رفتم فایده نداره
level ات رو ببر روی 45 به بالا بعد امتحان کن
از Hunter Axe استفاده کن ...
پشتش باش
با R2 محکم بکوبی میفته !
من زیاد سره باسش مشکلی نداشتم ×_×

دوستان من سر باس عنکبوته که زیر آبه گیر کردم پدرمو دراورده اگر کسی coop میزنه آيدي بده اد کنم بیاد کمکم یا یکی طرز کشتنش رو بگه
دسته اوله Spider ها رو بزن
دسته دوم به بعد اصلا خودت رو درگیر نکن چون خیلی کندن ! خیلی !
بروی بهش ضربه بزن بعد دو بشو ! حواست به Projectile هایی که میده هم باشه
سعی کن level ات هم حوالی 60 باشه !!!

تاثیری توی ending ها نداره
optional هستن ولی کلا جالبن !!

مثلاً میتونی با قبول کردن درخواست Queen Analisa عضو Vileblood ـها بشی. ولی خب اینا همون گروهی هستند که Hunterـها رو شکار میکنن دیگه، درسته؟ نباید توی Ending بازی تاثیر بذاره؟ یا مثلاً میتونی اون دعوت نامه رو بدی به آلفرد تا بیاد و بکشتش! خیلی بی معنی میشه که عضو این Covenant بشی و بعدش باعث کشته شدنش بشی، تازه بعدش هم بتونی که دوباره زنده ـش کنی :|

مثلاً میتونی با قبول کردن درخواست Queen Analisa عضو Vileblood ـها بشی. ولی خب اینا همون گروهی هستند که Hunterـها رو شکار میکنن دیگه، درسته؟ نباید توی Ending بازی تاثیر بذاره؟ یا مثلاً میتونی اون دعوت نامه رو بدی به آلفرد تا بیاد و بکشتش! خیلی بی معنی میشه که عضو این Covenant بشی و بعدش باعث کشته شدنش بشی، تازه بعدش هم بتونی که دوباره زنده ـش کنی :|
این قضیه کلا برای lore و تاثیرات توی gameplay هست
پایانه داستان فلسفش مربوط به این Vileblood ها نمیشه. هرچند که اینا بخشی از دنیای بازی نمیشه
engine ها فقط بسته به زدن Yes- No و 3 cord داره.
اون قسمتها side quest هست.
لول اره چون میتونی بهش offering بدی و درخواست ازدواج بدی لول ×+× توی DS ها که میمردن برای اصلیا یا میشد دوباره زندشون کرد یا از طریقه سنگه قبرشون باهاشون ارتباط داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or