PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اگه از blood bullet استفاده کنین تا 4 بار میشه ازش استفاده کرد.
نه داداش 4 بار چیه 3 بار هم حتی نمیتونی استفاده کنی
3 تا formless rune هست که جمعا 8 تا تیر به مجموع تیرات اضافه میکنه 5 تا هم بلوب بالیت بزنی تنگش با 20 تای ماکسیموم میکنه 33 تا دیگه . تو پچ 1.03 هر کانن 12 تا میخواد ، تو نسخه اولیه 10 تا . بازیتو آپدیت نکردی؟
جدی؟ وات دِ فاک
:|
خُب پس چرا جا میذارن برای آپدیت کردنش یا اینکه اصلاً از 50 بالاتر نمیره؟ منظورم اینه که اگه از 50 بالاتر نره که دیگه اصلاً امکان آپدیت کردن نیست. اینکه هیچی، ولی اگه بشه بعد از 50 هم آپدیت کرد و با اینحال HP تغییری نکنه، هدفشون چیه که بیشتر از 50 جا گذاشتن براش
بالاتر soft cap میزان تغییر به نسبت قبلش خیلی میاد پایین توی hard cap که دیگه میزان تغییر بسیار بسیار اندکه
گم بچه ها بیایید هر کدوم بگیم که از چه سلاح هایی توی بازی استفاده میکنیم و چرا... شاید اینجوری هر کی که از مزیت یه سلاحی خبر نداره، با راهنمایی های همدیگه از مزیت ها و بدی های یه سلاح با خبر بشیم
:d
البته استایل بازی هر کی فرق میکنه
من هنوز تمام اسلحه های بازی رو نگرفتم ولی به جز chicakge wheel beast claw و scyth که آخر بازی آزاد میشه بین چیزهایی که دارم از ludwig holy blade استفاده میکنم البته قبلش از hunter axe استفاده میکردم.blade of mercy که فقط به درد دشمنهای تک و با سایز کوچیک میخوره تازه buff هم نمیشه روش انداخت
به عنوان second هم از tonitrus استفاده میکنم که فوق العادست فقط بردش کوتاهه . fire arm هم کلا استفاده نمیکنم مگر دم باس ها با cannon
میخوام arcnae رو ببرم بالا از hunter tools ها استفاده کنم
جوری که تو گاید نوشته بود tonitrus تو بالاترین درجه بیشترین دمیج رو میده مخصوصا اگر دشمن یه کم حتی به bolt اسیب پذیر باشه

چرا سیو نداره اخه؟من عاشق بازی شدم ولی هنوز با لول 18 اول بازی گیر کردم....واقعا 5روزه همون اول بازیم
پولارو جمع میکنم 5000تا میشه برمیگردم هانتر دریم افزایش لول میدم ولی باز برمیگرده از اول

چرا اصلا اپدیت هم شده لولم هیچ تفاوتی نسبت به اول نکردم؟کدوم گزینه هارو برای افزایش لول بهتره افزایش بدم؟

سلاحمو اصلا نمیشه عوض کنم؟یا اپگرید کنم؟فقط تعمیر داره واسه من
اتفاقاً save داره. تقریباً هر کاری میکنی خود بازی Auto save میکنه. هر کاری. استفاده از آیتم ها، بدست آوردن Blood Echo، رفتن از یه محل به یه محل دیگه از طریق لامپ و و و ....
اونکه میگی برمیگرده از اول، دلیلش اینه که اون لامپ هایی رو که روشن میکنی در واقع چک پوینت هستش. باید یا یه لامپ دیگه پیدا بکنی و یا اینکه یه میانبر خیلی خوب به همون لامپی که چک پوینتت هست رو پیدا کنی. اوایل بازی یه کم سخته. بری جلوتر OK میشه.
در مورد آپدیت شدنت هم تاثیر داره ولی خیلی کم و نا محسوس مگر اینکه زیاد لول آپ کنی. آپدیت کردنت هم با استایل بازی کردن خودت ارتباط مستقیم داره.
Vitality خط عمرت رو زیاد میکنه
Endurance در واقع استامینات رو میربه بالا
Strength قدرت های فیزیکی و قدرت سلاح دست راستت رو میبره بالا. بعضی از سلاح های سنگین نیاز به عدد معینی دارن.
Skill هم همینطوره ولی بعضی از سلاح های سرعتی مثل Blade of Merci به یه لِول خاصی از Skill نیاز دارن.
Bloodting قدرت سلاح گرم رو افزایش میده
Arcane هم قدرت های جادوی شمشیرت مثل آتش و الکتریسیته رو میبره بالا.
جزییات بیشتر رو اگه روی آیتم خاصی R3 بزنی خودش توی بازی توضیح میده ;)

- - -ویرایش - - -

من هنوز تمام اسلحه های بازی رو نگرفتم ولی به جز chicakge wheel beast claw و scyth که آخر بازی آزاد میشه بین چیزهایی که دارم از ludwig holy blade استفاده میکنم البته قبلش از hunter axe استفاده میکردم.blade of mercy که فقط به درد دشمنهای تک و با سایز کوچیک میخوره تازه buff هم نمیشه روش انداخت
به عنوان second هم از tonitrus استفاده میکنم که فوق العادست فقط بردش کوتاهه . fire arm هم کلا استفاده نمیکنم مگر دم باس ها با cannon
میخوام arcnae رو ببرم بالا از hunter tools ها استفاده کنم
جوری که تو گاید نوشته بود tonitrus تو بالاترین درجه بیشترین دمیج رو میده مخصوصا اگر دشمن یه کم حتی به bolt اسیب پذیر باشه
منکه احساس میکنم نسبت به بازی وسواس پیدا کردم و باید سر از همه چیزش در بیارم. الان دارم Threaded Cane رو آپگرید میکنم، یه کم damageـش پایینه ولی هم Rangeـه خیلی خوبی داره (چون وقتی با L1 تغییرش میدی تبدیل به یه سلاح شلاق مانند میشه) و هم به نسبت سلاح سریعی هستش!
تا الان همه سلاح هایی رو که گرفتم دونه دونه دارم آپدیت میکنم و مقایسه میکنم با هم :d هنوز سلاح دلخواهم رو پیدا نکردم :|

چرا سیو نداره اخه؟من عاشق بازی شدم ولی هنوز با لول 18 اول بازی گیر کردم....واقعا 5روزه همون اول بازیم
پولارو جمع میکنم 5000تا میشه برمیگردم هانتر دریم افزایش لول میدم ولی باز برمیگرده از اول

چرا اصلا اپدیت هم شده لولم هیچ تفاوتی نسبت به اول نکردم؟کدوم گزینه هارو برای افزایش لول بهتره افزایش بدم؟

سلاحمو اصلا نمیشه عوض کنم؟یا اپگرید کنم؟فقط تعمیر داره واسه من

اینقدر وسواس به خرج نده...! اروم اروم دشمن ها رو بکش و برو جلو.لازم نیست حتما برگردی و خودت رو لول اپ کنی. در طول بازی هم میتونی اینکار رو بکنی. یکمی بری جلو تر درهای قفل و راه های جدیدی به فانوس ها باز میکنی که نقش سیو رو به طور غیر مستقیم بازی میکنه.

هرکدوم از بخش ها رو یدونه افزایش بدی لول کلی هم یدونه میره بالا. حالا با سبکی که خودت دوست داری و به بازیت میخوره اپدیت کن. مثلا بازیت قدرتی هستش Strength رو افزایش بده، یا سرعتی هستش Endurence و...

برای عوض کردن سلاح از دکمه ی Select روی دسته استفاده کن. بعد روی سلاحت ضربدر رو بزن خودش وارد منوی سلاح هایی که داری میشه و اونجا سلاحت رو انتخاب کن. همزمان برای هرکدوم است دست هات میتونی دو تا سلاح(دوتا چپ دو تا راست) داخل منوت قرار بدی که با دکمه های جهت چپ و راست کنترلر راحت میتونی تغییرشون بدی. راستی الان اگه اول بازی هستی پس واسه هر کدوم از دست هات کلا یک سلاح بیشتر نداری دیگه؟! پس اول سلاح باید بخری یا بدست بیاری و بعد بتونی سلاحت رو عوض کنی دیگه.

و برای اپدیت سلاح هم از همون میزی که تعمیر میکنی استفاده کن. از گزینه ی fortify weapon استفاده کن برای اپدیت . البته برای این بخش باید یک سری سنگ های مخصوص داشته باشی که با پیشروی تو بازی و گشتن درست و حسابی محیط بدست میان.

کلا دوست عزیز باید به سبک این بازی عادت کنی. خیلی متفاوته از اون بازی هایی که تو بازار هست. مثلا من خودم همون سنترال یارنام رو دو روز گیر کرده بود. دلیلش هم این بود که کلا سبک بازی رو نمیدونستم. اما بعد از اینکه یکبار بازی تموم شد و بار دوم داشتم بازی میکردم، کل سنترال یارنام رو 10 دقیقه ای درو کردم:d

دوستان کمک

الان رسیدم به اون قبرستونه که باید با هانتر بجنگم اونکه مثل خودمه.الان لولم 18 هست ایا برم بجنگش؟قلق کشتنش چجوریه؟
الان 1000 تا پول دارم نمیشه سیوش کرد؟

تا اینجا هم هیچ چراغی ندیدم ک روشن کنم

جدی میگی؟؟؟
پنجه گرگ رو ندیدی؟؟؟
اون دری که واسه همه باز نمیشد واسه من باز شد چیز خاصی نبود 2الی3 تا آیتم

- - -ویرایش - - -

خخخخخخ بپا نخوردت لول

- - -ویرایش - - -

الان زوده برو فارم کن لول آپ کن وگرنه روانیت میکنه

تا اینجا هم هیچ چراغی ندیدم ک روشن کنم[/QUOTE]

- - -ویرایش - - -

این بلود اکسیرررر کجا کاربرد داره؟؟؟

نه داداش 4 بار چیه 3 بار هم حتی نمیتونی استفاده کنی
3 تا formless rune هست که جمعا 8 تا تیر به مجموع تیرات اضافه میکنه 5 تا هم بلوب بالیت بزنی تنگش با 20 تای ماکسیموم میکنه 33 تا دیگه . تو پچ 1.03 هر کانن 12 تا میخواد ، تو نسخه اولیه 10 تا . بازیتو آپدیت نکردی؟
نه دیگه عزیز، نگفتم که همون یکی. شما یه بار B.B میسازی، یه تیر میزنی، دوباره B.B، دوباره تیر، وهمینجور الی اخر.

دوستان کمک

الان رسیدم به اون قبرستونه که باید با هانتر بجنگم اونکه مثل خودمه.الان لولم 18 هست ایا برم بجنگش؟قلق کشتنش چجوریه؟
الان 1000 تا پول دارم نمیشه سیوش کرد؟

تا اینجا هم هیچ چراغی ندیدم ک روشن کنم
ببین، قبلش بهتره بری Optional Boss رو بزنی. اینجوری که بهت میگم برو/ همون اوایل بازی وقتی که میرسی به جایی که یه گوژپشت ایستاده پشت در داره میکوبه به در، همونجایی که برای بار اول مشعل رو میگیری، از پله های سمت راستش برو بالا، 3 تا سگ هست 3 تا هم دشمن معمولی که یکیشون تیر میزنه، اونا رو بزن، بعدش برو بالا از پِله ها، میرسی به یه پُل که 2 تا گرگینه هستش. با لِول 18 نباید مشکلی برای زدنشون داشته باشی. فقط یادت باشه برو پشت سرشون و با یه سلاح سرعتی بزن نابودشون کن. بعدش یه کم جلوتر دوباره یکی دیگه از اون گوژپشت ها هستش با چند تا کلاغ دور و برش. اونا رو که بزنی جلوتر یه Optional Boss هست که بر خلاف ظاهرش هیچی نداره. فقط Dodge کن و بزنش. وقتی بکشیش همونجا یکی از همون لامپ ها سبز میشه ;) اینجوری و با استفاده از این لامپه مرکزیت خوبی پیدا میکنی.
اگه نمیخوای از این مسیر بری، همون اول توضیحاتم که بهت گفتم که یه گوژپشت داره میکوبه به در، به جای اینکه از پِله های سمت راست بری بالا، برو جلوی همون دری که یه چراغ قرمز جلوش روشنه که میتونی باهاش صحبت کنی (اگه باهاش صحبت کنی مسخرت میکنه که توی شب شکار موندی توی خیابونا :d ) کنار همون دره کلی تابوت و جعبه شکستنی هستش که وقتی بزنیشون یه راه کوچولو باز میشه که میتونی بپری پایین و مسیر جدیدیه
یه کار دیگه هم میتونی بکنی، فکر کنم این برات آسونتر باشه. همون پُلی که روش دو تا گرگینه هستش، دقیقاً سمت چپ گرگینه ها یه پِله هست که خراب شده (سمت راست هم پِله داره که میره سمت فاضلاب ها، اشتباهی نگیری) از اون پِله خرابه بپر پایین، مسیرو دنبال کن، میرسی به یه خونه تاریک، اگه مشعل داشته باشی که مشکلی نداری. طبقه بالا هم نرو چون برمیگردی روی پُل دوباره. همون طبقه پایین یه یارو با شمشیر هستش و یکی هم وری ویلچر نشسته. اونا رو بزن و مسیر مستقیم رو دنبال کن برو بالا، که یه یارو تبر به دست ایستاده. اون رو هم بزنی دقیقاً بالای پِله ها یه دری هست که فقط از همین طرف باز میشه. اگه بازش کنی فیکس برمیگردی جلوی همون لامپی که بالای نردبون بودش، همونی که روبروی خونه ی گیلبرت هم هستش. اینجوری میانبر خیلی خوبی داری که بری اون هانتر رو بزنی (اسمش father gascoigne ـه)

این بلود اکسیرررر کجا کاربرد داره؟؟؟
Blue Elixir منظورته یا Blood Cocktail؟

آخرین ویرایش:
ببین، قبلش بهتره بری Optional Boss رو بزنی. اینجوری که بهت میگم برو/ همون اوایل بازی وقتی که میرسی به جایی که یه گوژپشت ایستاده پشت در داره میکوبه به در، همونجایی که برای بار اول مشعل رو میگیری، از پله های سمت راستش برو بالا، 3 تا سگ هست 3 تا هم دشمن معمولی که یکیشون تیر میزنه، اونا رو بزن، بعدش برو بالا از پِله ها، میرسی به یه پُل که 2 تا گرگینه هستش. با لِول 18 نباید مشکلی برای زدنشون داشته باشی. فقط یادت باشه برو پشت سرشون و با یه سلاح سرعتی بزن نابودشون کن. بعدش یه کم جلوتر دوباره یکی دیگه از اون گوژپشت ها هستش با چند تا کلاغ دور و برش. اونا رو که بزنی جلوتر یه Optional Boss هست که بر خلاف ظاهرش هیچی نداره. فقط Dodge کن و بزنش. وقتی بکشیش همونجا یکی از همون لامپ ها سبز میشه ;) اینجوری و با استفاده از این لامپه مرکزیت خوبی پیدا میکنی.
اگه نمیخوای از این مسیر بری، همون اول توضیحاتم که بهت گفتم که یه گوژپشت داره میکوبه به در، به جای اینکه از پِله های سمت راست بری بالا، برو جلوی همون دری که یه چراغ قرمز جلوش روشنه که میتونی باهاش صحبت کنی (اگه باهاش صحبت کنی مسخرت میکنه که توی شب شکار موندی توی خیابونا :d ) کنار همون دره کلی تابوت و جعبه شکستنی هستش که وقتی بزنیشون یه راه کوچولو باز میشه که میتونی بپری پایین و مسیر جدیدیه
یه کار دیگه هم میتونی بکنی، فکر کنم این برات آسونتر باشه. همون پُلی که روش دو تا گرگینه هستش، دقیقاً سمت چپ گرگینه ها یه پِله هست که خراب شده (سمت راست هم پِله داره که میره سمت فاضلاب ها، اشتباهی نگیری) از اون پِله خرابه بپر پایین، مسیرو دنبال کن، میرسی به یه خونه تاریک، اگه مشعل داشته باشی که مشکلی نداری. طبقه بالا هم نرو چون برمیگردی روی پُل دوباره. همون طبقه پایین یه یارو با شمشیر هستش و یکی هم وری ویلچر نشسته. اونا رو بزن و مسیر مستقیم رو دنبال کن برو بالا، که یه یارو تبر به دست ایستاده. اون رو هم بزنی دقیقاً بالای پِله ها یه دری هست که فقط از همین طرف باز میشه. اگه بازش کنی فیکس برمیگردی جلوی همون لامپی که بالای نردبون بودش، همونی که روبروی خونه ی گیلبرت هم هستش. اینجوری میانبر خیلی خوبی داری که بری اون هانتر رو بزنی (اسمش father gascoigne ـه)

Blue Elixir منظورته یا Blood Cocktail؟

داداش دمت گرم الان اون در میانبرو باز کردم
لولم شده 21 اون هانترو اصلا نمیشه زد تا نصفه میشه خونش دیووونه میشه میزنه میترکونتم
هنوز اون Optional Bossنکشتم.پس شما میگی اول اینو بکشم؟کشتنش راحت تر از اون هانترست؟

یه سوال دیگه اون کله اسکلتایی که وسطش جرقس واسه چیه؟

Chalice Dungeons رو میشه یکی کامل توضیح بده جریانش چیه؟ربطی به داستان اصلی داره یا اختیاریه؟
Blood Staved beast رو که بزنی اولین chalice بازی رو میده بهت که میتونی توی قبرها بازی کنی
برای باز کردن chalice ها یه سری material نیاز هست که هم تو طوله بازی و هم تو طوله farm کردن به دست میاری
مابقی 3 تا chalice دیگم به دست میاری ( از Boss های بازی )
مثل هر قسمت optional دیگه که به داستان بازی گره خورده chalice ها هم گره خورده ولی اجباری برای بازی کردنشون نیست
به هر حال توی chalice هم Boss های خاصه خودش رو داره هم اینکه ایتمهای گاها خاصه خودش رو داره .

داداش دمت گرم الان اون در میانبرو باز کردم
لولم شده 21 اون هانترو اصلا نمیشه زد تا نصفه میشه خونش دیووونه میشه میزنه میترکونتم
هنوز اون Optional Bossنکشتم.پس شما میگی اول اینو بکشم؟کشتنش راحت تر از اون هانترست؟

یه سوال دیگه اون کله اسکلتایی که وسطش جرقس واسه چیه؟
ببین کلاً این بازی به نظر من تحت هر شرایطی هم میتونه خیلی سخت باشه و هم آسون. اگه حرکات دشمن هات رو کاملاً بدونی و بدونی که چه نوع حملاتی میکنن و حملاتشون رو Dodge کنی بازی توی بیشتر مواقع برات واقعاً آسون میشه. ولی حتی با لِول بالا هم اگه بخوای بی گدار به آب بزنی و مثل تانک بری جلو، کاری از پیش نمیبری :d
در مورد اون Optional Boss هم اگه بتونی جاخالی بدی و بری پشتش، میتونی راحت بزنیش. مواظب پرش های بزرگش باش، همینطور وقتی که دست راستش رو محکم میکوبه روی زمین و چند لحظه صبر میکنه، توی اون لحظه اصلاً از جلو بهش نزدیک نشو چون وقتی دستش رو میاره بالا یه صدمه اساسی بهت میزنه.
اما اون هانتر فقط باید مثل خودش dodge کنی و وقتی میخواد بهت حمله کنه یه تیر بهش بزنی که گیج بشه و بهش V.A بزنی. فکر کنم با این لِولی که داری 3 - 4 تا بهش V.A بزنی تبدیل میشه. وقتی تبدیل شد سعی کن از ضربات Slash مانندش دور بمونی. به چپ یا راست Dodge کن و وقتی که حمله ـش رو خوب جاخالی دادی، از کنارش 3 - 4 تا بهش ضربه بزن و سریع ازش دور شو :d
اون اسکلت ها هم اسمشون Madman's Knowledge ـه. وقتی که ازشون استفاده میکنی بهت Insight میده که میتونی باهاش یه سری چیز میز بخری و یا از دوستات بخوای که توی بازی کمکت کنن! صفحه قبل در موردش کامل توضیح دادم :d

دوستان من الان سلاح رو با blood stone shard اپگرید کردم چندتا اپگرید که کردم رسید بهtwin blood stone shards اینا رو باید از توی بازی پیدا کنم یا کاری دیگه باید بکنم

دوتاششش
Pungent Blood Cocktail که بیشتر برای پرت کردن حواس دشمن هاست. البته نه همشون! من خودم تا حالا استفاده نکردم ازش ولی احتمالا برای اینه که اگه بخوای از یه جایی رد بشی بدون اینکه دیده بشی میتونی ازش استفاده کنی.
میتونی هم پرتش کنی تا سر دشمنا گرم بشه بعد بری از پشت بزنیشون :d
Blue Elixir هم خودم مصرفش کردم. وقتی استفاده میکنی تقریباً نامرئی میشی. ولی نه کاملاً، اینجوری راحتتر کارای Stealth انجام میدی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or