PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
از ایده Flamesprayerـت خوشم اومد :d البته من بیشتر سعی میکنم که دشمن ها رو تک تک بزنم و خودم درگیر شلوغی نکنم. در واقع دوست دارم بیشتر Stealth برم :d راستش رو بخوای من بیشتر دنبال یه سلاح سرعتی با Damage خوب میگردم. همه امیدم به Blade of Mercy بود که متاسفانه Damegeـش خیلی پایینه :| توی سلاح های سنگین هم Ludwig's Blade هم سلاح بدی نیستا :d همین الان امتحانی خریدمش که یه Testبکنمش دیدم بدک نیست. Damage اولیه ـش هم خیلی خوبه! فکر کنم اگه upgrade بشه سلاح سنگین خوبی از آب دربیاد :d

- - -ویرایش - - -

منکه میگم بکشش اون عوضی رو :| منم اولش خواستم باهاش دوست بشم، بعدش که رفتم و باهاش صحبت کردم دیدم مردک روانیه. هنوز فکر میکنه:
هیولاهای توی یارنام قدیم مردمش هستن که باید ازشون محافظت کنه!
همون اولش بزن بترکونش که راحت هم بتونی توی محوطه بچرخی. تنها مزیت اینکه باهاش دوست بشی اینه که بهت یه gesture اضافی میده. همین!
کلا تو ویدیو ها و جاهایی که من دیدم، خیلی پیشنهاد شده بود که برای یک شخصیت، یه Build ثابت بسازین. مثلا اکثرا یا با قدرت (Strength) میرن یا با سرعت (Skill). اگه قدرت رو بیشتر اپگرید کنی، اسلحه های قدرتی مثل چرخ یا پتک قوی تر میشه و اگه سرعت تقویت بشه، امثال همین blade of mercy قوی میشه. نظر شخصی من اینه که اگه هردو اینا رو کسی بخواد باهم بالا ببیاره، خیلی هدر کرده امتیازاشو، چون رسوندن یکی از اینا به softcap خیلی مفید تره تا ارتقا همزمان هردو. من چون شخصا با قدرت بیشتر حال می کنم، اول قدرت رو رسوندم به 25، بعد شروع کردم رو بقیه کار کردن. الان اگه شما ویدیو های EpicNameBro رو ببینی، اون با سرعت همین کارو کرده. الانم با blade of mercy و rifle spear (که هردو بر اساس سرعت هستن) میترکونه همه رو. شمام اگه دنبال یه اسلحه با دمیج خوب و سرعت بالا هستی، رو همین Skill کار کنی بهتره فک کنم. دمیج اسلحه هاش به اندازه بقیه نیست، ولی سرعت بالاشون خیلی کمک می کنه به ادم.

راستی اون جورا بدبخت هم درست میگه :d

دوستان canon رو از کجا می‌شود یافت؟
اگه درست یادم مونده باشه توی Forbidden Woods، توی اون آسیاب بادی که باید بری داخلش و بعد جایی که Transformed Man رو میبینی، برگردی داخل و بپری روی اون یکی پلتفرمی که به نظر میاد هیچی روش نیست!

- - -ویرایش - - -

ولی ludwigs رو وقتی تا ته اپگرید کردم به یه crit کوچیک یه ضربه سنگین به باس 1400 تا میزد :d
این Ludwig's Blade ـت رو بهش Gem Stoneـی چیزی هم اضافه کردی یا فقط با آپگرید خالی اینهمه قدرتمنده :-/

الان اگه شما ویدیو های EpicNameBro رو ببینی، اون با سرعت همین کارو کرده. الانم با blade of mercy و rifle spear (که هردو بر اساس سرعت هستن) میترکونه همه رو. شمام اگه دنبال یه اسلحه با دمیج خوب و سرعت بالا هستی، رو همین Skill کار کنی بهتره فک کنم. دمیج اسلحه هاش به اندازه بقیه نیست، ولی سرعت بالاشون خیلی کمک می کنه به ادم.
والا من فعلاً دارم روی Vitality و Endurance و Strength کار میکنم. فکر کنم باید switch کنم روی skill :d

این Ludwig's Blade ـت رو بهش Gem Stoneـی چیزی هم اضافه کردی یا فقط با آپگرید خالی اینهمه قدرتمنده :-/

gem stone هم دارم و روی physical attack کار کردم فکر کنم نزدیک +400 هست :d که str و skill هم تاثیر میزاره نتیجش میشه همین damage که گفتم :bighug:حالا برم تو بازی نگاه میکنن چه جمایی میام میگم.

سلام به دوستان.
همونطور که همه مون میدونیم این بازی خیلی گسترده هست... من میخواستم از دوستانی که بازی رو تمومش کردن یا اطلاعات خوبی دارن یه توضیح در مورد آیتم های زیادی که توی بازی به دست میآد و اینکه کار اون آیتم چیه برای ما بزارن....یا اینکه اگر قبلا کسی این کار رو کرده آدرس صفحه رو برامون بزارین....منکه واقعا توی اینهمه آیتم متنوع گیج شدم.ممنون.

سلام به دوستان.
همونطور که همه مون میدونیم این بازی خیلی گسترده هست... من میخواستم از دوستانی که بازی رو تمومش کردن یا اطلاعات خوبی دارن یه توضیح در مورد آیتم های زیادی که توی بازی به دست میآد و اینکه کار اون آیتم چیه برای ما بزارن....یا اینکه اگر قبلا کسی این کار رو کرده آدرس صفحه رو برامون بزارین....منکه واقعا توی اینهمه آیتم متنوع گیج شدم.ممنون.

منم همچنین

سلام به دوستان.

منم همچنین
اسم هر آیتمی که مد نظرتون هست رو بگید، بچه ها راهنمایی میکنن! آخه اونقدر آیتم هاش زیاده که خیلی طول میکشه تا توضیحات همه رو بشه نوشت.
بچه ها یه راهنمایی فوری میخوام. به نظرتون این Insightـها رو (همون عکس چشم بالای صفحه سمت راست، با Mad Man's Knowledge هم میشه بدست آوردش و با کشتن Bossـهای بازی) بذارم از 15 تا بالاتر بره یا نه؟ وقتی از 15 بالاتر میره، دشمن ها توی بازی قوی تر میشن! نمونش توی Cathedral Ward اون راهبه هایی که چراغ دستشونه از چراغشون جادوهای سفید پرت میکنن :| ولی زیر 15 تا دشمن ها معمولین. اما مثل اینکه توی Item Drop تاثیر میذاره.

اسم هر آیتمی که مد نظرتون هست رو بگید، بچه ها راهنمایی میکنن! آخه اونقدر آیتم هاش زیاده که خیلی طول میکشه تا توضیحات همه رو بشه نوشت.
بچه ها یه راهنمایی فوری میخوام. به نظرتون این Insightـها رو (همون عکس چشم بالای صفحه سمت راست، با Mad Man's Knowledge هم میشه بدست آوردش و با کشتن Bossـهای بازی) بذارم از 15 تا بالاتر بره یا نه؟ وقتی از 15 بالاتر میره، دشمن ها توی بازی قوی تر میشن! نمونش توی Cathedral Ward اون راهبه هایی که چراغ دستشونه از چراغشون جادوهای سفید پرت میکنن :| ولی زیر 15 تا دشمن ها معمولین. اما مثل اینکه توی Item Drop تاثیر میذاره.
تاثیرش خیلی کمه و فقط روی بعضی دشمنها تاثیر داره. اونقدری مهم نیست.
سخت تر هم نمیشن واقعا ققط یه حرکت یا فابلیت جدید میگیرن.
کلا به نظرم تاثیرش اونقدری نیست که اهمیت داشته باشه.

تاثیرش خیلی کمه و فقط روی بعضی دشمنها تاثیر داره. اونقدری مهم نیست.
سخت تر هم نمیشن واقعا ققط یه حرکت یا فابلیت جدید میگیرن.
کلا به نظرم تاثیرش اونقدری نیست که اهمیت داشته باشه.
توی Item Drop چی؟ روی اون تاثیر داره؟

فکرنکم. الان کنسول دم دستم نیست امتحان کنم.
راحت میشه تست کرد. اینسایتو زیاد کن ببین توی discovery زیاد میشه یا نه.
discovery rate توی stat page نوشته شده.
نه، روی اون تاثیری نداره...

- - -ویرایش - - -

نه تاثیری ندارن کلا بازیم یهو تغییر خواصی تو سختیش ایجاد نمیشه من خودم 99 تا داشتم بازی رو تموم کردم البته الانم دارم ولی خوب اتفاق خواصی نمیفته.
من تا به 15 تا میرسیدم میرفتم Fire paper و bolt papaer میخریدم که دشمن هام سخت نشه مثلاً :d

چرا سیو نداره اخه؟من عاشق بازی شدم ولی هنوز با لول 18 اول بازی گیر کردم....واقعا 5روزه همون اول بازیم
پولارو جمع میکنم 5000تا میشه برمیگردم هانتر دریم افزایش لول میدم ولی باز برمیگرده از اول

چرا اصلا اپدیت هم شده لولم هیچ تفاوتی نسبت به اول نکردم؟کدوم گزینه هارو برای افزایش لول بهتره افزایش بدم؟

سلاحمو اصلا نمیشه عوض کنم؟یا اپگرید کنم؟فقط تعمیر داره واسه من

بچه ها یه سری نکات جالب در مورد Insight ـها توی نِت پیدا کردم:
داشتن تعداد معینی از Insight، تاثیر مستقیم روی بازی، درجه سختی بازی و ظاهر بازی داره:
1- داشتن 1 عدد Insight باعث میشه تا اون عروسکه توی Hunter's Dream زنده بشه. اگر هیچ Insight ـی نداشته باشید مثل اوایل بازی باعث میشه که عروسکه ساکت باشه و حرفی نزنه (در واقع زنده نیست) ولی هنوز هم میشه لِوِل آپ کرد.
2- داشتن 10 عدد Insight باعث میشه که اون یکی مغازه که نزدیک در Workshop هست راه بیافته که میشه ازش چیزای مختلفی خرید مثل Fire & Bolt paper و زنگوله که برای آنلاین و Invite کردن هستش و غیره. اگه Insight زیر 10 باشه دیگه Messengerـها توش نیستن و به نوعی مغازه بسته میشه.
3- داشتن 15 عدد Insight روی چندتا از دشمن ها تاثیر میذاره و سخت تر میشن.
4- داشتن 30 عدد Insight باعث میشه تا Brain Trust ـها آهنگ عجیب غریبی بخونن (چه ربطی داشت :d )
5- داشتن 40 عدد Insight باعث میشه که موجوداتی به اسم Amygdala از حالت نامرئی در بیان. اینا همونایی هستن که از در و دیوار Cathedral آویزون هستن و باعث اتفاقات مختلفی میشن. یه عده ـشون Frenzy میکنن، بعضیا Laser میزنن. مثل اینکه بعضی هاشون هم شما رو teleport میکنن! البته اگه از لحاظ داستانی توی بازی پیش برید، بعد از کشتن Rom و تو فاز Blood Moon این موجودات خود بخود مرئی میشن!
6- داشتن 50 عدد Insight باعث میشه که موسیقی Hunter's Dream عوض بشه. باز هم این مسئله خودبخود و بعد از کشتن Rom اتفاق میافته!
7- داشتن 60 عدد Insight باعث شنیده شدن گریه یه بچه میشه (برای من همینجوریش هم صدای گریه بچه میاد ولی 60 تا Insight ندارم :d )
8- توی مبارزه با جادوگری که توی Hemwick هستش اگه هیچی Insight نداشته باشید دیگه Teleport نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or