PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
داداش میرم بعدا در بستست بعدشم که میپرم پایین باید از رو این چوبا برم میخوام برم پایین راه نداره هی میفتم ممیرم

از چوبا میشه رفت پایین ولی اگر سختته. برو هانترز دریم مغازه یه ایتم کلید میفروشه ۱۰۰۰۰ تا. اونو بخر بعد برو اونجایی که اون قول تبر داره هست از پله برو بالا اون در بالارو میتونی باز کنی.

- - -ویرایش - - -

بعد از باس دوم یه مینی باس هست تبر داره یکی هم هست جلوتر گوی بزرگ داره. بعد از این یه پله که خراب شده.کجا برم حالا؟

راهو اشتباه رفتی. از اون در کتیدرال که رفتی بیرون نرو سمتی که غولا هستن مستقیم برو از پله برو پایین

تو old yarhnam یه قسمتی یه hunter هست که نمیشه باهاش مبارزه کرد، بالا هم اون تبرباریه هست که باز damage اسلحه ام اجازه رو نمیده بزنمش، پایین هم که میرم زیرزمین به جایی ختم نمیشه. بهترین راه الان کجاست؟

همون راه پاه مه گرفته؟ رفتم. یه صندوق چه بود و یه در بسته که قفل هم بود.

نه. ببین از لنترن که شروع میکنی یه در روبه روته یه در سمت چپ. از در سمت‌ چپ میری بیرون یه میدونگاهیه دوتا از این فانوس دارا توشن. اونجارو بری سمت راست یه غول تبر داره. شما نرو سمت راست مستقیم برو.
یه پله داره میره پایین

- - -ویرایش - - -

تو old yarhnam یه قسمتی یه hunter هست که نمیشه باهاش مبارزه کرد، بالا هم اون تبرباریه هست که باز damage اسلحه ام اجازه رو نمیده بزنمش، پایین هم که میرم زیرزمین به جایی ختم نمیشه. بهترین راه الان کجاست؟

از پل چوبیه که رغتی پایین بپیچ. سمت چپ یه کم جلوتر ورودی یه ساختمون بزرگه برو اونجا.

- - -ویرایش - - -

این برقیه چجوری میشه زدش اصن نمیزاره برسی بهش

اونو همیشه باید پشت یا زیرش باشی موقعی که داره اتک میزنه بزنش. در حال اتک فرار نمیکنه. اگه اصلحه بلندم ورداری خیلی کمک میکنه.

امروز رفتم پشت شهرداری میگم بلودبورن چند میگه 350هزار تومن
چه خبره از جی تی ای هم گرونتره؟ جی تی ای رو روز دوم 260تومن خریده بودم.

امروز رفتم پشت شهرداری میگم بلودبورن چند میگه 350هزار تومن
چه خبره از جی تی ای هم گرونتره؟ جی تی ای رو روز دوم 260تومن خریده بودم.
تقصیر ملت جوگیر هست میرن توی مغازه همچین میگن bloodborn میخوان انگار اکثیر هستی رو میخوان .اون فروشنده هم عکس العملش میشه همین

- - -ویرایش - - -

برای اینکه این شخص خودمم:">:)
دنبال بحث در مورد بلادبورن با دوستان ایرانیم بودم که دیدم اینجا کلی بحث میشه و خواستم اینطوری اول خودمو معرفی کنم!
اگه هم در مورد بازی کسی سوالی داشت یا خودم چیز جالبی بتونم تعریف کنم:p

دوست عزیز من عنوان شغلم برای بلادبورن ”گیم گرافیک دزاینر“ه و اینجا گرافیک بازی و طراح گرافیک یه بازی یعنی دقیقا طراحی همه اجزا گرافیکی بازی از منوها و ایکون ها گرفته تا لوگوها و خط٬ که من انجام دادم به علاوه چیدمان و سرهم بندی منوها که میشه UI artist.

غیر از من یه سرپرستمه که نظارت میکنه روی کارم و اون دومی هم برنامه نویسی ها رو انجام میده برای تحویل به پروگرمرهامون
گرچه امکان مانور و طراحی پیشرفته تری نداشتیم چون انجین استفاده شده برای بلادبورن قدرت کافی نداشت۰۰۰

باعث افتخار ماست که یک ایرانی چنین سمتی در ساخت این شاهکار داشته .راستی اسم شما دقیقا چی هست و آیا ایران بودید یا از بچه هایی هستید که در خارج از کشور متولد شدن .یک بیوگرافی بزارید تا بیشتر بشناسیمتون . به نظرم بچه های تحریریه باید یک مصاحبه با شما ترتیب بدن و روند ساخت بازی رو از زبان شما برای بقیه بزارن.

بچه ها امروز پشت سر هم 3 تا باس زدم همه جا رو زیرو رو کردم هم جا باز شده فقط به یه باسی رسیدم که کلی عنکبوت توش ریخت سرم
کسی میدونه چطوری باید کشتش؟مثله هلزون بود باس
باس برقی رو هم اون چکش رو بخر و تا میتونی اپگرد کن بعد با اون خیلی راحت 3 تا ضربه بزنی تموم شده

اینا نوشته که افزایش میدن حمل ایتم ها رو جحوری؟
re9cxjvp797aklmwklgv.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or