PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
یه مرد مومن میتونه به ما بگه تو ب بسم الله چکار کنیم؟؟ بعد میوفتیم رو غلتک...
شاید یه سری بگن چرا خریدی بازیو, واقعا بازیو دوس دارم و اصلا پشیمون نیستم
فقط نمیدونم چکارش کنم لول اپ کجاست لول اپ بدنی سلاحی کلا اینجور چیزا اینکه چی میخواد برای اپگرید یکی به ما بگه شرمندش میشیم تا آخر عمر =((:x

1 ساعت بازی کردم.عالیه

هنوز بازی کامل دانلود نشده.با 5.2 گیگ وارد بازی شدم

باس اول هم کشتم.بعد این باس باید کجا رفت ؟

دوست عزیز یکی از راه ها این هست
باید فاضلاب رو پیدا کنیدیکی از راه هاش این هست که اونجا که سگ ها هستن رو برید تا آخر و بعد برید پایین،بعدش به فاضلاب میرسید،اونجا رو تا جایی که میتونید برید تا آخر بعدش یک خوک بزرگ میبینید،اون خوک رو رد کنید و بعدش سمت چپ یک راه هست،اون رو وارد بشید و از نرده بان بالا برید و وقتی به بالا رسیدید،سمت چپ رو تا آخر برید مه رو میبید،روش کلیک کنید و وارد بشید و با باس 2 روبرو میشید

- - -ویرایش - - -

دوستان من اول بازيم ,نمى تونم از اسلحه هام استفاده کنم بايد چيکار کنم

- - -ویرایش - - -

اسلحه هارو از هانتر دريم گرفتم ولى نمى تونم استفاده کنم ,بايد چيکار کنم ,اول بازى هستم و به يه گرگه رسيدم ,ولى اسلحه هام کار نمى کنن

دوست عزیز کلید Option رو بزنید و برید قسمت Arm در اون بخش در جای خالی کلیک کنید،یکیش رو سلاح جنگی رو بذارید و یکی دیگه هم تفنگ رو

- - -ویرایش - - -

یه مرد مومن میتونه به ما بگه تو ب بسم الله چکار کنیم؟؟ بعد میوفتیم رو غلتک...
شاید یه سری بگن چرا خریدی بازیو, واقعا بازیو دوس دارم و اصلا پشیمون نیستم
فقط نمیدونم چکارش کنم لول اپ کجاست لول اپ بدنی سلاحی کلا اینجور چیزا اینکه چی میخواد برای اپگرید یکی به ما بگه شرمندش میشیم تا آخر عمر =((:x

دوست عزیز اگر صفحه های قبل رو یکم مطالعه کنید،همه گفته شده چون اکثرا همین سوال هارو داشتن :)
اول اینکه خوب کاری کردید بازی رو گرفتید،خیلی از کسانی که از این بازی خوششون نمیاد،جزو گیمر های حرفه ای نیستن چون بازیش برای بعضی ها سخته
دوم اینکه یک توضیح مختصر میدم بهتون
بهترین کار اینه اول بمیرید زودتر تو بازی تا به Hunter's Dream برسید،بعدش که اسلحه هارو انتخاب کردید برگردید،شما اوایل بهترین کار براتون اینه دشمن هارو بکشید و Blood Echoes بدست بیارید
چون با اون ها میشه آیتم خرید و لول آپ کرد،باید با عروسکه که شکل یک زن هست صحبت کنید تا آپگرید کنید،یکی از مهم ترین کار های شما قوی تر کردن خودتون برای روبرو شدن با Boss ها هست
بیشتر به نظر من و چند نفر از دوستان دیگه سلامتی و قدرت که در بازی با نام های Vitality و Strength هستند رو آپگرید کنید
بعد هم باید برید سراغ باس ها،هر کدام از باس هارو هم که نتونستید پیدا کنید یا از دوستان بپرسید یا صفحه های قبل رو بخونید ذکر شده
امیدوارم یک توضیح مختصر مفیدی باشه
موفق باشید

آخرین ویرایش:
یعنی چی بازی قفل شده ؟سونی فهمیده ؟یا اینکه باگ هست؟

- - -ویرایش - - -

پس چرا برا ما قفل نشده ؟الان من دو ماهه gta گرفتم و 1 هفته اس blood borne تا حالا هیچ اتفاقی نیفتاده
بازیهای منم قفل شد. اگه ظرفیت بازیت 1 هستش احتمالا بازیت قفل میشه

دوستان یه در تو hunter dream هست که بسته اس .انو چطوری میشه باز کرد؟

- - -ویرایش - - -

بازیهای منم قفل شد. اگه ظرفیت بازیت 1 هستش احتمالا بازیت قفل میشه

داداش قفل نمیشه .برای کسایی ک قفل شده. یا درست نصب نشده یا restore license رو نزدن .

ماشالله به این سرعت... داداش چه سریع تموم کردی بازی رو.

این اسلحه ای که میگی تقریبا تو منظقه کدوم باس هست؟

منم رو NG+ دارم با Ludwing's Holy Blade میرم و از بقیه ی خیلی بهتره. هم رنج داره هم قدرت وقتی تبدیل میشه. البته واسه من 10 بار آپگرید شده :دی
از Cathedral Ward که میری راست از آسانسور میری بالا میرسی به Healing church workshop تو اون قسمت یه chest هست که از توش Radiant Sword Hunter Badge رو پیدا میکنی، بعد میتونی تو Hunter's Dream بخری که 20,000 تا BE میخواد.

آقا ما بدجور رفتم تو کف این بازی!
با اینکه کلا سری دارک رو بازی نکردم و میدونم این بازی رو اعصابم میره ولی قصد کردم بخرمش.
فقط زیاد با این طرح شیرینگ حال نمیکنم میخوام از استور سونی بخرم چون فیزیکیش خیلی کمه و گرون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or